[b]Cyrus Power τελικος[/b]

Reaction score
54
Τελικος ενισχυτης της Cyrus, με εισόδους ballanced, unballanced , είσοδο για τροφοδοτικό psx-r, σε αριστη κατασταση.
Αγοράστηκε από εδώ http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?110324-Cyrus-Power-%F4%E5%EB%E9%EA%EF%F2 και έκτοτε, δυστυχώς, κάθεται.

τιμή: 300
φωτογραφίες από το διαδίκτυο:

Reaction score
54
Απάντηση: Cyrus Power τελικος

Βαριότανε και ήθελε να ξεκουραστεί.

....Αστειεύομαι.
Αλλαγές στο χώρο και στα δικά μου ωράρια εφεραν τα πάνω κάτω σε όλα όσα αφορούν σε εικόνα-ήχο.

Reaction score
1.127

Πάντως καλα κανείς και το δίνεις γιατί τέτοια μηχανήματα δεν ξαναβγαινουν και ειναι κρίμα να κάθονται.

Reaction score
7.067

Πάντως καλα κανείς και το δίνεις γιατί τέτοια μηχανήματα δεν ξαναβγαινουν και ειναι κρίμα να κάθονται.
δεν ξαναβγαινουν? απλα κανεις δεν παιρνει το ρισκο να τα εισαγει στη χωρα μας

http://www.cyrusaudio.com/products/power-amplifiers

Reaction score
54

Να πω στον φίλο MichaliM ότι έχω και ολοκληρωμένο Cyrus, που με καλύπτει απόλυτα στις δικάναλες ακροάσεις.
Επίσης φίλε Tanto, κρίμα δεν είναι να μην εισάγεται στην χώρα μας μια μάρκα, που επί 25 τουλάχιστον συναπτά έτη, που την παρασκολουθώ εγώ, δεν έχει κάνει κανένα στραβοπάτημα, θριαμβεύει στα τεστ και παράγει γλυκόηχα μηχανήματα; Προφανώς δεν αφήνει τα κέρδη που αφήνουν τα κινέζικα.

Reaction score
1

Να πω στον φίλο MichaliM ότι έχω και ολοκληρωμένο Cyrus, που με καλύπτει απόλυτα στις δικάναλες ακροάσεις.
Επίσης φίλε Tanto, κρίμα δεν είναι να μην εισάγεται στην χώρα μας μια μάρκα, που επί 25 τουλάχιστον συναπτά έτη, που την παρασκολουθώ εγώ, δεν έχει κάνει κανένα στραβοπάτημα, θριαμβεύει στα τεστ και παράγει γλυκόηχα μηχανήματα; Προφανώς δεν αφήνει τα κέρδη που αφήνουν τα κινέζικα.
Από τον Cyrus I στον Cyrus II, και αργότερα προστέθηκε το PSX.

Με συντρόφεψε στα μουσικά μου ταξίδια επί 15 συναπτά έτη, χαρίζοντας μου ατέλειωτες ώρες μουσικής απόλαυσης. Όταν παρέδωσαν το πνεύμα δεν μπόρεσα να βρω ούτε ανταλλακτικά αλλά ούτε και καμία καλή πρόταση στην αγορά των μεταχειρισμένων.

Αναγκάστηκα με περάσω το χιλιάρικο για να βρω άξιο αντικαταστάτη του στον Cambridge Audio 840A V2.

Να είστε σίγουροι ότι αν υπήρχε «σοβαρή αντιπροσωπεία» (όσοι έχουν mission γνωρίζουν τι εννοώ) της Mission στην Ελλάδα ακόμα με Mission άκουγα.

Φίλε yiannis7 sorry για το off topic, :609: αλλά κτύπησες μία ευαίσθητη χορδή !!!!!!!!!

Καλή πώληση, αν και είμαι σίγουρος ότι το ενισχυτάκι θα φύγει αμέσως !!

Reaction score
54

Σε ευχαριστώ πολύ.
Όσο για το "αμέσως" έχω σοβαρές αμφιβολίες σχετικά με το κατά πόσο υπάρχουν πολλοί που να μπορούν να εκτιμήσουν κάποια πράγματα. Νομίζω ότι στην εποχή μας κυριαρχεί αυτό που λέει το τραγούδι: "Όλες σου οι γνώσεις είναι οι φήμες και οι διαδόσεις που ακούς. Σε τρελαίνουν οι ανέσεις, των σοφών οι υποσχέσεις και των άστρων οι προβλέψεις..."
Οπότε το αφήνω στα άστρα. Να είσαι καλά.

Reaction score
54

Ο μουσικός ενισχυτής πήγε στα κατάλληλα χέρια ενός Μουσικού, που τόσο του είχε λείψει ο γνώριμος ήχος του. Καλοάκουστος.

Reaction score
1

Καλή πώληση, αν και είμαι σίγουρος ότι το ενισχυτάκι θα φύγει αμέσως !!
Εγώ στο έλεγα !!!!!!! :614:

Βοήθησαν λίγο και τα αστέρια !!!!!!! :626:

:605:

Reaction score
54

Σε ευχαριστώ, να είσαι καλά, σε θυμήθηκα είναι η αλήθεια,αφού ο θετικός λόγος μετράει!

Και για να μην μπερδεύω τον κόσμο, η αγγελία έχει κλείσει.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.739
Members
38.490
Νεότερο μέλος
Nikos88