B-Ray/HD-dvd και CRT projector?

Reaction score
0
Καλή Χρονιά σε όλους,
δεν είμαι νέος στο χώρο αλλά ο εξοπλισμός μου είναι...κάποιας ηλικίας(όπως κι εγώ,υποθέτω) και τα νέα κόλπα μου βάζουν δύσκολα!
Εν προκειμένω,πώς μπορώ να δώ εικόνα HD απο PS3/B-Ray deck ή HD-dvd deck συνδεοντάς τα σε προβολέα CRT?
Εχω ένα Sony VPH-1272QM Crt προβολέα που διαθέτει component(Y,Pb,Pr) και RGBHV εισόδους αλλά,βέβαια, ΟΧΙ HDMI. Οι HD πηγές δίνουν σήμα ποίου επιπέδου απο τέτοιες εξόδους (άν διαθέτουν)?
Μήπως εφαρμόζουν downscale? Υπάρχει κανένα με έξοδο RGBHV?
Μήπως κάτι τέτοιο γίνεται μόνο μέσω HTPC?
Οποιος γνωρίζει ας δώσει τα φώτα του,please!Εκτός και αν..you can't teach an old dog new tricks..!

Reaction score
6
Απάντηση: B-Ray/HD-dvd και CRT projector?

Απο οτι θυμαμαι ο Μακης ο Ευμορφοπουλος ( αυτος ο πολυλογάς ντε) ειχε προσθέσει στον crt του ψηφιακούς εισόδους.
Παντως με componet οσο καλη εικονα και αν παρεις σε περιορίζει λόγο την αναλογικής σύνδεσης .
Ισως αν εκανες αυτό που εκανε ο Μακης .
Μαααακηηη... τα φωτα σου...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: B-Ray/HD-dvd και CRT projector?

Ο curt palme έχει ότι θες για HDMI σε CRT με σχετικά λίγα χρήματα, 300 ευρώ
νομίζω, θες εσωτερικό, ή εξωτερικό με 2 HDMI και συμβατό με HDCP!!!
Και σε ένα μήνα βγαίνει και εσωτερικό με HDMI 1,3 deep color!!!

Reaction score
0
Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Χρειάζεται όμως προσοχή με ανάλογα gadgets από αμερικανικά sites.
Ας πούμε,παλαιότερα είχα προμηθευτεί παρόμοιο μετατροπέα σήματος(αν θυμάμαι καλά scart to component ή RGBHV to component) από αντίστοιχο αμερικανικό γκατζετάδικο(Audio Authority) που δούλευε μια χαρά σε NTSC αλλά σε PAL...τίποτα.
Εχει κάποιος φίλος δοκιμάσει στην πράξη κάτι απο αυτά στον δικό του CRT και δουλεύει απρόσκοπτα?
Δε λέω συγκεκριμένα για το θέμα του PAL,δεν είμαι αλλωστε σίγουρος αν στην "υψηλή ευκρίνεια" ισχύουν καν τα παλαιότερα αυτά τηλεοπτικά στάνταρτς.
Αλλά έχει σημασία αν δουλεύουν καλά γενικώς.Δοκίμασε κανείς από τους φίλους κατόχους CRT στην πράξη κατι ανάλογο?

Reaction score
1
υπαρχει κάρτα που μπαίνει μέσα στον crt και έχει είσοδο hdmi η dvi δουλευει σε μένα δυο χρόνια χωρίς προβλημα
Πες μας Μάκη περι τίνος πρόκειται για ενδιαφέρει και εμένα που εχω CRT.

Κάποιες λίγες παραπάνω λεπτομέρειες , εαν γίνεται και έχεις λίγο χρόνο, διοτι θα ήταν πραγματική ευκαιρία εαν προμηθευτούμε αυτή την κάρτα και φέρουμε αποτέλεσμα.

Σε ευχαριστ'ω εκ των προτέρων.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis