- Reaction score
- 52
Καλημέρα φίλοι. Είμαι ανάμεσα στα ηχεία του τίτλου. Τα 684 καινούργια, τα 602 μεταχειρισμένα. Ποια θα μου προτείνατε για αγορά; Θα χρησιμοποιηθούν ως βασικά ηχεία σε home cinema 5.1. σε χώρο περίπου 40 τμ
Όλα τα υπόλοιπα που έχω είναι b&w. Η απόσταση είναι γύρω στα πέντε μέτρα.ποιοι είναι οι λόγοι που κατέληξες σε αυτά τα 2 μοντέλα?
και για τι απόσταση ακρόασης μιλάμε?
Υ.Γ. καλό είναι να γνωρίζεις ότι στο πολυκάναλο το μεγαλύτερο ζόρι το δέχεται το κεντρικό ηχείο....και όχι τα L-R
Είναι τεράστια η απόσταση, δεν ξέρω αν μαγειρεύεται η κατάσταση αλλά τουλάχιστον στ 3 μέτρα θα πρέπει να κατέβεις, βάλε μία κάτοψη του χώρου να το δουν όλοι μήπως σου δώσουν καμμιά ιδέα.Όλα τα υπόλοιπα που έχω είναι b&w. Η απόσταση είναι γύρω στα πέντε μέτρα.
όταν λες υπόλοιπα....σε ποια μοντέλα αναφέρεσαι?Όλα τα υπόλοιπα που έχω είναι b&w. Η απόσταση είναι γύρω στα πέντε μέτρα.
Για να μην γράφω πολλά και κουράζω, ούτε να φτιάχνω κατόψεις απλά ρωτάω για τα δύο συγκεκριμένα μοντέλα αν κάποιος έχει εμπειρία, να μου πει ποιο μοντέλο είναι καλύτεροόταν λες υπόλοιπα....σε ποια μοντέλα αναφέρεσαι?
Tα dm ειναι καλυτερο ηχειοΓια να μην γράφω πολλά και κουράζω, ούτε να φτιάχνω κατόψεις απλά ρωτάω για τα δύο συγκεκριμένα μοντέλα αν κάποιος έχει εμπειρία, να μου πει ποιο μοντέλο είναι καλύτερο
Ευχαριστώ πολύTα dm ειναι καλυτερο ηχειο