B&w 684s2 ή b&w dm 602;

Reaction score
52
Καλημέρα φίλοι. Είμαι ανάμεσα στα ηχεία του τίτλου. Τα 684 καινούργια, τα 602 μεταχειρισμένα. Ποια θα μου προτείνατε για αγορά; Θα χρησιμοποιηθούν ως βασικά ηχεία σε home cinema 5.1. σε χώρο περίπου 40 τμ

Reaction score
1.715
Τα 684 series 2 δεν τα εχω ακουσει γιατι ειμαι σε αποσυρση αλλα απο τα 602 εχω δωσει πολλα, εκεινο που θα προσεχα στην θεση σας θα ειναι και τα υπολοιπα που θα χρειαστουν για το συστημα σας να εχουν οσο το δυνατον αντιστοιχο με τα κεντρικα SPL ετσι ωστε να μην εχετε ανομοιομορφιες σε διαφορες εντασεις.

Μπορει το DSP του ενισχυτη σας να διορθωνει καπως την κατασταση σε μια καποια ισχυ αλλα δεν ξερω κατα ποσον εχει την δυνατοτητανα το κανει σε πραγματικο χρονο καθε φορα που διαφοροποιειται η απαιτουμενη απο σας ισχυς.

Reaction score
2.852
Θα πρότεινα να πάρεις αυτά που θα μπορείς να βρεις τα ίδια για να συμπληρώσεις το 5.1. Τα 40 τ.μ. προϋποθέτουν ένα καλό μεγάλο υπογούφερ ή και δύο αν δεν είσαι σε πολυκατοικία να ενοχλείς και θες να έχεις γεμάτο ήχο να το ευχαριστηθείς.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.200
ποιοι είναι οι λόγοι που κατέληξες σε αυτά τα 2 μοντέλα?

και για τι απόσταση ακρόασης μιλάμε?

Υ.Γ. καλό είναι να γνωρίζεις ότι στο πολυκάναλο το μεγαλύτερο ζόρι το δέχεται το κεντρικό ηχείο....και όχι τα L-R

Reaction score
52
ποιοι είναι οι λόγοι που κατέληξες σε αυτά τα 2 μοντέλα?

και για τι απόσταση ακρόασης μιλάμε?

Υ.Γ. καλό είναι να γνωρίζεις ότι στο πολυκάναλο το μεγαλύτερο ζόρι το δέχεται το κεντρικό ηχείο....και όχι τα L-R
Όλα τα υπόλοιπα που έχω είναι b&w. Η απόσταση είναι γύρω στα πέντε μέτρα.

Reaction score
2.852
Είναι τεράστια η απόσταση, δεν ξέρω αν μαγειρεύεται η κατάσταση αλλά τουλάχιστον στ 3 μέτρα θα πρέπει να κατέβεις, βάλε μία κάτοψη του χώρου να το δουν όλοι μήπως σου δώσουν καμμιά ιδέα.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.200
όταν λες υπόλοιπα....σε ποια μοντέλα αναφέρεσαι?

Reaction score
52
όταν λες υπόλοιπα....σε ποια μοντέλα αναφέρεσαι?
Για να μην γράφω πολλά και κουράζω, ούτε να φτιάχνω κατόψεις απλά ρωτάω για τα δύο συγκεκριμένα μοντέλα αν κάποιος έχει εμπειρία, να μου πει ποιο μοντέλο είναι καλύτερο

Reaction score
2.852
Για να μην γράφω πολλά και κουράζω, ούτε να φτιάχνω κατόψεις απλά ρωτάω για τα δύο συγκεκριμένα μοντέλα αν κάποιος έχει εμπειρία, να μου πει ποιο μοντέλο είναι καλύτερο
Tα dm ειναι καλυτερο ηχειο

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.777
Members
38.493
Νεότερο μέλος
Mili