B&W 801 S3-TDL Monitor

ULM

Reaction score
1
Απάντηση: B&W 801 S3-TDL Monitor

Μπορεις να επιβεβαιωσεις αν ειναι η σειρα TDL-80 η TDL-50?

Reaction score
1

Επειδή το "S3" στο όνομα του αρχείου μπερδευει λίγο τα πράγματα, το ηχείο που έχεις ανεβάσει σε φωτό είναι το το TDL Monitor και δεν έχει καμμία σχεσει με το TDL Studio 3 όπως φαίνετε στις φωτογραφίες παρακάτω.

TDL Monitor:

Reaction score
1

Και το TDL Studio 3. Πρώτα το δικό μου !!!!!!! και ακολουθεί από τo φυλλάδιο της TDL.

Reaction score
1

Δεν ξέρω γιατί θέλεις να τα πουλήσεις αλλά είμαι σίγουρος ότι ξέρεις ότι τέτοια ηχεία δεν φτιάχνονται ποια.

Τουλάχιστον 25 χρόνια με τα TDL και κρυφό όνειρο τα B&W.

Δεν μπορώ να κρίνω τις τιμές, αλλά είμαι σίγουρος ότι όποιοι τα αγοράσουν θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι.

:taunt:

Reaction score
322

Η αγγελία αφορά 2 ζευγάρια ηχείων.Το πρώτο είναι B&W 801 S3 και το δεύτερο είναι TDL Monitor.Μάλλον μπερδεύτηκες επειδή το S3 είναι τύπος του 801.

Reaction score
322

Δεν ξέρω γιατί θέλεις να τα πουλήσεις αλλά είμαι σίγουρος ότι ξέρεις ότι τέτοια ηχεία δεν φτιάχνονται ποια.

Τουλάχιστον 25 χρόνια με τα TDL και κρυφό όνειρο τα B&W.

Δεν μπορώ να κρίνω τις τιμές, αλλά είμαι σίγουρος ότι όποιοι τα αγοράσουν θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι.

:taunt:
Εχεις απόλυτο δίκιο.Και τα δύο ηχεία είναι καταπληκτικά.Αλλά με δύο μικρά ζουζουνια στο σπίτι δεν μπορώ ούτε να τα απολαύσω ούτε να αποφύγω την καταστροφή τους

Reaction score
1

Η αγγελία αφορά 2 ζευγάρια ηχείων.Το πρώτο είναι B&W 801 S3 και το δεύτερο είναι TDL Monitor.Μάλλον μπερδεύτηκες επειδή το S3 είναι τύπος του 801.
Ακριβώς !!!!
Το ξέρω ότι είναι δύο ζευγάρια, αλλά μπερδεψα το S3 με το Studio 3 της TDL.
Χαζομάρα μου !!!!!!

:headbang::headbang: :gotcha:

Εχεις απόλυτο δίκιο.Και τα δύο ηχεία είναι καταπληκτικά.Αλλά με δύο μικρά ζουζουνια στο σπίτι δεν μπορώ ούτε να τα απολαύσω ούτε να αποφύγω την καταστροφή τους
Αχ αυτά το ζουζουνια, τι τραβάμε για χάρη τους !!!!!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: B&W 801 S3-TDL Monitor

αυτα ειναι σειρα Nautilus me to idio tweeter που εχουν τα 802Ν? Μπορω να εχω μια φωτό? χρωμα?

Reaction score
322
Απάντηση: Re: Απάντηση: B&W 801 S3-TDL Monitor

αυτα ειναι σειρα Nautilus me to idio tweeter που εχουν τα 802Ν? Μπορω να εχω μια φωτό? χρωμα?
Είναι προηγούμενη σειρά τα S3 από τα Nautilus και δεν γνωρίζω αν είναι τα ίδια tweeter. Φωτογραφία θα δείς στη δεύτερη σελίδα αυτής της αγγελίας

Reaction score
3.971

Η σειρά Ν είναι ΄αλλο προτζεκτ, ΄αλλα μεγ΄αφωνα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas