22 Ιανουαρίου 2010 #1 J johntar Μηνύματα 56 Reaction score 2 καλησπερα 8α μπορουσε καποιος να με βοηθησει?προσπαθω να βρω το μανουαλ για αυτα τα ηχεια και δεν μπορω να τα βρω.μηπως ξερεισ καποιος η εαν εχει τα ιδια και εχει το μανουαλ μπορει να μου το στειλει?ευχαριστω!
καλησπερα 8α μπορουσε καποιος να με βοηθησει?προσπαθω να βρω το μανουαλ για αυτα τα ηχεια και δεν μπορω να τα βρω.μηπως ξερεισ καποιος η εαν εχει τα ιδια και εχει το μανουαλ μπορει να μου το στειλει?ευχαριστω!
22 Ιανουαρίου 2010 #3 J johntar Μηνύματα 56 Reaction score 2 Απάντηση: b&w 804n φελε μου σ'ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον αλλα δεν μου το ανοιγει το pdf.εσενα στο ανοιγει?
Απάντηση: b&w 804n φελε μου σ'ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον αλλα δεν μου το ανοιγει το pdf.εσενα στο ανοιγει?
22 Ιανουαρίου 2010 #4 gstriftos gilectronikos Μηνύματα 17.731 Reaction score 4.422 Σε εμένα ανοιγει πάντως. Αλλιώς δεξί κλικ και download as...
22 Ιανουαρίου 2010 #5 J johntar Μηνύματα 56 Reaction score 2 Απάντηση: b&w 804n παιδια οκ το βρηκα σας ευχαριστω.να κλεισει παρακαλω!