lakiss51
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 2.427
Εν οψει αποκτησής τους, θα ειχατε την καλωσυνη οι... εμπειροκρατουντες να πειτε τις ακροαστικες εντυπωσεις τους, αλλα και ο, τι αλλο νομιζετε;
3,80 X 7,00 m με τοποθετηση στο πρωτο μισο της μεγαλης διαστασης αναμεσα σε επιπλαΕγω θα σε ρωτουσα διαφορετικα , σε τι χωρο?
Ειχα και μου αρεσαν παρα πολυ, αν και ελειπαν τα χαμηλα (οχι εντελως). Γι΄αυτο πηρα μετα Opera seconda και Proac d28 με τα τελευταια το εντονο μπασσο (στο χωρο μου παντα) εκανε μη αρεστη την ακροαση για ωρα. Ετσι ξαναγυρνω στον ηχο της B&W, και γι΄αυτο ζητω εντυπωσεις απο αυτα. Διαφορα σιγουρα υπαρχει μεταξυ των S - D, και δε νομιζω οτι ειναι απλα εμπορικο κολπο η νεα κυκλοφορια (και κατασκευαστικα εχουν αρκετες διαφορες). Οπως διαβαζω ΚΑΙ τα χαμηλα του ειναι πιο ενισχυμενα εναντι του S, αλλα ...τα ακουσε κανεις;805s έχεις ακούσει ?
Μην νομίζεις οτι έχουν τρελή διάφορα μεταξύ τους ...
Η θεση ακροασης (ηχειο-αυτι) ειναι σχεδον 3μ.Καλημέρα,
Γεγονός είναι πως χθες έψαχνα πληροφορίες για τον 1008 καθότι περασμένο μοντέλο.
Το "d" σε σχέση με το "s" έχει διαφορά στην απόδοση του tweeter κι όχι τόσο διαφορά στα χαμηλά. Η διαφορά των υψηλών στο σπίτι μου ήταν παρατηρήσιμη αλλά το σπίτι μου είναι γενικώς άδειο (χαμηλά έπιπλα, θέση ακρόασης στη μέση του δωματίου κτλ). Θέλω να πω πως δεν έχουν διαφορά όπως η μέρα με τη νύχτα αυτά τα δύο.
Το γεγονός πως είναι το πιο δύσκολο ηχείο της σειράς 800, μιας και κατεβαίνει στα 3,8Ω (η 3,9Ω δεν θυμάμαι) κάνει τη ζωή του ενισχυτή δύσκολη, deep down and dirty.
Η απόσταση ακρόασης (αν υποθέταμε στήσιμο περίπου 3χ3) θα με προβλημάτιζε, μιας και θα ήταν γύρω στα 3,5m από ηχείο σε αυτί. Δηλαδή ίσως δεν είχες αρκετό impact με 6,5" woofer. Βέβαια αυτό έπειτα μόνο από στήσιμο θα διαπιστωθεί γιατί αλλιώς ορίζει ο καθένας μας τα γούστα του.
Καλορίζικα λοιπόν, αν άλλαζα τα "s" μου, τα "d" θα έπαιρνα.
Να ανέβω Σάββατο για ανταλλαγή;