B&W 805D : ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ...ΑΚΡΟΑΣΤΙΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Εν οψει αποκτησής τους, θα ειχατε την καλωσυνη οι... εμπειροκρατουντες να πειτε τις ακροαστικες εντυπωσεις τους, αλλα και ο, τι αλλο νομιζετε;

Reaction score
5.672
805s έχεις ακούσει ?
Μην νομίζεις οτι έχουν τρελή διάφορα μεταξύ τους ...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Εγω θα σε ρωτουσα διαφορετικα , σε τι χωρο?
3,80 X 7,00 m με τοποθετηση στο πρωτο μισο της μεγαλης διαστασης αναμεσα σε επιπλα
805s έχεις ακούσει ?
Μην νομίζεις οτι έχουν τρελή διάφορα μεταξύ τους ...
Ειχα και μου αρεσαν παρα πολυ, αν και ελειπαν τα χαμηλα (οχι εντελως). Γι΄αυτο πηρα μετα Opera seconda και Proac d28 με τα τελευταια το εντονο μπασσο (στο χωρο μου παντα) εκανε μη αρεστη την ακροαση για ωρα. Ετσι ξαναγυρνω στον ηχο της B&W, και γι΄αυτο ζητω εντυπωσεις απο αυτα. Διαφορα σιγουρα υπαρχει μεταξυ των S - D, και δε νομιζω οτι ειναι απλα εμπορικο κολπο η νεα κυκλοφορια (και κατασκευαστικα εχουν αρκετες διαφορες). Οπως διαβαζω ΚΑΙ τα χαμηλα του ειναι πιο ενισχυμενα εναντι του S, αλλα ...τα ακουσε κανεις;
Ναξιωτης εισαι;

Reaction score
5.672
Υπολόγισε γυρω στο 10% διάφορα ...
Σφικτο στακατο μπάσο θα πάρεις μόνο με πολλα ρεύματα απο τον ενίσχυτη με κάποια βοήθεια απο καλώδια .
Ναι ναξιωτης είμαι ...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Αρκετα αναλυτικο ηχειο και αρκετα sharp στις υψηλες πραγμα που καθιστα προσεκτικη την επιλογη των συνοδων του. Παροτι διδρομο βασης θελει ενισχυτικα με στιβαρη τροφοδοσια για να βγαλει την ατακα και τον ογκο χαμηλου που μπορει, και να ισορροπει τονικα.

Reaction score
7.905
Καλημέρα,
Γεγονός είναι πως χθες έψαχνα πληροφορίες για τον 1008 καθότι περασμένο μοντέλο.

Το "d" σε σχέση με το "s" έχει διαφορά στην απόδοση του tweeter κι όχι τόσο διαφορά στα χαμηλά. Η διαφορά των υψηλών στο σπίτι μου ήταν παρατηρήσιμη αλλά το σπίτι μου είναι γενικώς άδειο (χαμηλά έπιπλα, θέση ακρόασης στη μέση του δωματίου κτλ). Θέλω να πω πως δεν έχουν διαφορά όπως η μέρα με τη νύχτα αυτά τα δύο.

Το γεγονός πως είναι το πιο δύσκολο ηχείο της σειράς 800, μιας και κατεβαίνει στα 3,8Ω (η 3,9Ω δεν θυμάμαι) κάνει τη ζωή του ενισχυτή δύσκολη, deep down and dirty.

Η απόσταση ακρόασης (αν υποθέταμε στήσιμο περίπου 3χ3) θα με προβλημάτιζε, μιας και θα ήταν γύρω στα 3,5m από ηχείο σε αυτί. Δηλαδή ίσως δεν είχες αρκετό impact με 6,5" woofer. Βέβαια αυτό έπειτα μόνο από στήσιμο θα διαπιστωθεί γιατί αλλιώς ορίζει ο καθένας μας τα γούστα του.

Καλορίζικα λοιπόν, αν άλλαζα τα "s" μου, τα "d" θα έπαιρνα.
Να ανέβω Σάββατο για ανταλλαγή;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Καλημέρα,
Γεγονός είναι πως χθες έψαχνα πληροφορίες για τον 1008 καθότι περασμένο μοντέλο.

Το "d" σε σχέση με το "s" έχει διαφορά στην απόδοση του tweeter κι όχι τόσο διαφορά στα χαμηλά. Η διαφορά των υψηλών στο σπίτι μου ήταν παρατηρήσιμη αλλά το σπίτι μου είναι γενικώς άδειο (χαμηλά έπιπλα, θέση ακρόασης στη μέση του δωματίου κτλ). Θέλω να πω πως δεν έχουν διαφορά όπως η μέρα με τη νύχτα αυτά τα δύο.

Το γεγονός πως είναι το πιο δύσκολο ηχείο της σειράς 800, μιας και κατεβαίνει στα 3,8Ω (η 3,9Ω δεν θυμάμαι) κάνει τη ζωή του ενισχυτή δύσκολη, deep down and dirty.

Η απόσταση ακρόασης (αν υποθέταμε στήσιμο περίπου 3χ3) θα με προβλημάτιζε, μιας και θα ήταν γύρω στα 3,5m από ηχείο σε αυτί. Δηλαδή ίσως δεν είχες αρκετό impact με 6,5" woofer. Βέβαια αυτό έπειτα μόνο από στήσιμο θα διαπιστωθεί γιατί αλλιώς ορίζει ο καθένας μας τα γούστα του.

Καλορίζικα λοιπόν, αν άλλαζα τα "s" μου, τα "d" θα έπαιρνα.
Να ανέβω Σάββατο για ανταλλαγή;
Η θεση ακροασης (ηχειο-αυτι) ειναι σχεδον 3μ.
Η ολικη, οπως λεει η εταιρεια, αλλαγη απο s σε d εγινε μονο για το τουιτερ και για μεγαλη αυξηση τιμης; Ο ηχητικος χαρακτηρας παρεμεινε σχεδον αναλλοιωτος;
Ποσες ωρες στρωσιματος θελει, μαλλον σε ποσες ωρες θα παιζει πλησιον του ...στοχου; γιατι λενε οτι αρχικα δεν υποφερεται!

Γιαννο ανεβα το Σαββατο, αλλα με το τρενο γιατι, οχι μονο θα κατεβεις με αδεια χερια μα και ... τσιπρωμενος καργα, οποτε...;)

Reaction score
7.905
Λάκη σε εμπιστεύομαι.:thumbsup:

Ξεκινάς με καλό μεζέ και τσιπουράκι με γλυκάνισο για να κάνεις καλή μαγιά στη ζάλη. Τους βάζεις να παίξουν όπερα.

Συνεχίζεις με άλλο μεζέ και τσιπουράκι, πάλι με γλυκάνισο. Τα βάζεις να παίξουν jazz.

Συνεχίζεις με τσιπουράκι και βάζεις κάτι που σε ενδιαφέρει π.χ. παλιά rock. Αρχίζει και σ' αρέσει.

Συνεχίζεις με άλλο μεζέ και τσιπουράκι δίχως γλυκάνισο. Βάζεις ας πούμε Beatles. Σ' αρέσουν τώρα, παραδέξου το.

Βάζεις τη κυρά να φτιάξει άλλους μεζέδες γιατί βαρέθηκες τα ίδια και συνεχίζεις με τσιπουράκι. Κάπου τώρα τους βάζεις Ελληνικό έντεχνο. Παίζουν πολύ καλά τα ηχεία!

Βάζεις κι άλλο μεζέ, βάζεις κι άλλο τσιπουράκι. Βάζεις Χατζηδάκι. Τα ηχεία γ@μούν και δέρνουν.

Βάζεις κι άλλο τσιπουράκι αλλά, επειδή έχεις γίνει κουρούμπελο πας για ύπνο αφήνοντας το σύστημα να παίζει όλη τη νύχτα στο repeat, μιας κι έχεις απαγορέψει σε οποιονδήποτε να ακουμπάει οτιδήποτε.

Ξυπνάς και όλα είναι στην εντέλεια. Ξεκινάς την κριτική ακρόαση.

ΥΓ: Αν ξυπνήσεις και η ακρόαση δεν σε ικανοποιεί, επαναλαμβάνεις το προηγούμενο πρόγραμμα από την αρχή. Λίγο πριν τον Χατζηδάκη κανονίζουμε την ανταλλαγή και σου βάζω τα δικά μου που είναι στρωμένα. Θα είναι αχαριστία να αρνηθείς την πρότασή μου!!!:angel:

Reaction score
1.391
ποια παραγωγη του χατζηδακι ειναι αυτη που θα αβανταρουν τα ηχεια ωστε να γαμ...και να δερν???

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Οχι απλα εξαιρετικα μα...ΕΞΑΙΡΕΤΑ!
Κατοπιν ημερησιας "ταλαιπωριας" (απο τις 4.30 ξαγρυπνος!) τελικα εις τας 20.30 αρχισε το...ξεσακουλιασμα (μαλλον το αρχισε ο αγαπητος Δημητρης) και μονταζ βασεων (υπο του ιδιου τη υψηλη επιβλέψει μου), και ακολουθως οι πρωτες ακροασεις.
ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΕΙΣ...
αν και το πεπερασμενο της ωρας μας απετρεψε απο ποιο δυνατες...συγκινησεις!
Αν λειπει το μπασσο; ε, ναι...λιγο μεν αλλα οχι κρισιμο για μενα (οπως ακουσαμε αποψε...επιφυλακτικα!).
Ολα τα υπολοιπα στην κορυφη! Η συνεχεια στρωνοντας και βλεποντας (ακουγοντας μαλλον).
Αν εχει διαφορα με το "s"; μπααα...γυρω στο +50%:) (απο οτι θυμαμαι βεβαια) Γιαννο μου!
Και ανευ τσιπρων και συναφων μεζεδων!

Κι ομως υπαρχει μια παραγωγη του Χατζηδακι που την (ξαν)ακουσαμε αποψε και δωσαμε...ρεστα! Ποια; "Αντικατοπτρισμοι" με την Α. Καγιαλογλου. Αντιρρηση κανεις; οχι; μπραβο!
και...συνεχιζουμε!

Reaction score
1.391
βρε βαλτε λιγο ΑΒΑΤΟΝ να ανοιξουν τα ηχεια !
ο χατζιδακις τα βρηκε τα παιδια.....τωρα αν αυτοι δε τα βρηκαν μεταξυ τους...αλλο θεμα...

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΜΜΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :drinks:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος