B&W DS3

Reaction score
8
Re: Απάντηση: B&W DS3

Πες μας και το υπόλοιπο σεταπ σου
file dimitri epidi to tameion eine mion :) exo ena sistima pou apoteliete apo kolones tis jws souidias san stereo kai gia to home cinema exo ena set tis audio pro pali souidias vlepis emena ekei kai skeftika oti siga siga na paro kapia pio kainouria kai safos kalitera pramata kai eipa na xekiniso me afto to zevgari piso kai na pao argotera sta mprosta gia dvd exo pioneer 696 kai tv smsung le46m86bdx

Reaction score
0
Απάντηση: B&W DS3

Αν έχεις σκοπό να πας σε σετ B&W, είναι πολύ καλή λύση (το συγκεκριμένο δίπολο δεν το έχω ακούσει) αλλά αν κρίνω απ το παλιό δίπολο της σειράς 600 και το ακριβότερο της σειράς 700, τα θεωρώ ιδανικά για σαράουντ, μιας και έχουν δυνατότητα να λειτουργούν και σαν μονόπολα. Απλά, να ξέρεις ότι γενικά τα B&W αγαπούν πάαααααααααρα πολύ το καλό ρεύμα.
Αν δλδ. κάποια στιγμή πάρεις όλο το σετ της B&W, πολύ πιθανόν να χρειαστείς κάποιον τελικό.

Reaction score
0
Εγω παλι.. γιατι πιστευω οτι η AudioPro κατασκευαζει (σ'αυτη την κατηγορια τουλαχιστον) πολυ ποιοτικοτερα ηχεια απο αυτα της B&W??
Eχω τα Black Pearl (2 σετ για μπρος -πισω) και κατεληξα σ'αυτα μετα απο 6+μηνες αναζητησης... Στ'αυτια μου ακουγονταν πολυ καλυτερα απο οποιοδήποτε ηχειο της B&W με εξαιρεση το N805.. που κοστιζε δυο φορες οσο ολη η εξαδα μου των Audio Pro..

Reaction score
0
Απάντηση: B&W DS3

Μην μπερδεύεις την ποιότητα με το άκουσμα.
Λες: ποιοτικότερα. Πως το κρίνεις? Κατ αρχάς μιλάμε για ένα ηχείο που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, οπότε μάλλον το συγκρίνεις με την παλιά σειρά της B&W.
Το ότι στα αυτιά σου ακούγονταν καλύτερα τα Black Pearl, δεν σημαίνει ότι είναι και ποιοτικότερα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: B&W DS3

Μην μπερδεύεις την ποιότητα με το άκουσμα.
Λες: ποιοτικότερα. Πως το κρίνεις? Κατ αρχάς μιλάμε για ένα ηχείο που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, οπότε μάλλον το συγκρίνεις με την παλιά σειρά της B&W.
Το ότι στα αυτιά σου ακούγονταν καλύτερα τα Black Pearl, δεν σημαίνει ότι είναι και ποιοτικότερα.
Ναι προφανως μιλουσα για ποιοτικοτερο ηχο, οχι για ποιοτικοτερο ξυλο. Δεν το ειπα ως νομο, ως προσωπικη αποψη, και ναι, μιλαω για την παλια σειρα των 805,ή τουλαχιστον αυτη που κυκλοφορουσε περυσι που αγορασα ηχεια..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas