B&W Zeppelin ή άλλο?

Reaction score
50
Καλησπέρα,

έχοντας αφήσει για καιρό την ενασχόληση με το hifi, ζητώ την σουμβουλή σας.
θα ήθελα να περάσω από το παραδοσιακό ηχεία + ενισχυτής στο all-in-one. Η ανάγκη που θέλω να καλύψω είναι να ακούω μουσική από spotify ή άλλη πλατφόρμα από φορητή συσκευή. Να υπάρχει συμβατότητα με ios & android και δυνατότητα σύνδεσης με TV (περιστασιακά)
Μου άρεσε είναι το zeppelin σαν εμφάνιση και διαβάζω καλές κριτικές ως προς την απόδοση. Δεν μου αρέσει ότι δεν έχει εισόδους αλλά για την χρήση που προορίζεται ίσως δεν ειναι τόσο σημαντικό (υποθέτω και την TV με Bluetooth θα την συνδέσω)
Εχει κάποιος το νέο μοντέλο για να δώσει μερικές πληροφορίες και την γνώμη του ως προς την απόδοση?

Αν υπάρχει ανάλογη πρόταση σε αυτή την κατηγορία δεκτή

Ευχαριστώ!

Reaction score
5.624
Δεν κοιτας αυτο ,το οποιο εχει τα παντα και συμφαιρει,εκτος και αν σε ενδιαφέρει η φορητοτητα,οποτε περίμενε να ακουσεις και γνωμες απο αλλους φίλους.

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
Εχω το zeppelin πρώτη γενιά κάθε λιγο και λιγάκι κάτι χαλάει στα ηλεκτρονικά του

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.502
Υπάρχουν δεκάδες σχετικά προϊόντα, δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που έχει άποψη για πάνω από 2, 3.

Ζέπελιν, μουσο και σονος μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Reaction score
56
To Μuso το έχω ακούσει, και πράγματι είναι εντυπωσιακό. Πριν λίγα χρόνια είχα ακούσει και ένα JBL και ήταν και αυτό πολύ καλό.

Reaction score
5.614
H καλύτερη επιλογή είναι Sonos Five.

Ξεκινάς με ένα, προσθέτεις δεύτερο για στερεοφωνία, και τέλος προσθέτεις και sub.

Aν και η σωστή σειρά είναι η αντίστροφη, πρώτα sub, μετά ζεύγος Five, και μετά γλυκαίνεσαι και παίρνεις κι άλλα Five για άλλους χώρους του σπιτιού.

Reaction score
50
Για τα Sonos διαβάζω πολύ καλές κριτικές και το five έρχεται και λιγο πιο οικονομικά. Μου αρέσει που μπορεις μετά να προσθέσεις και 2ο
Από ότι κατάλαβα συνδέεται μόνο με sonos sub, σωστά?
Κάποια άλλη "ιδιοτροπία" που θα έπρεπε να ξέρω?

Reaction score
5.614
Μη χολοσκάς.

Πάρε ένα Sonos Five, κατευθείαν από αυτούς, και έχεις 100 μέρες να το δοκιμάσεις και να αποφασίσεις αν σου κάνει. Το επιστρέφεις και σου δίνουν πίσω τα χρήματα αμέσως.

Αν τυχόν το επιστρεψεις, ειδοποίησέ με να το αρπάξω εγώ!

Τρία έχω μέχρι τώρα. Λίγα είναι, θέλω κι άλλα.

Reaction score
1.064
βάζω ένα ενδιαφέρον συγκριτικό για όποιον άλλο ενδιαφέρεται

Το naim εχει μεγαλη διαφορα τιμης με τα αλλα 2 αλλα εχει hdmi arc . Το zepellin ειναι πιο δυνατο απο το sonos σε ενταση Εννοειται αν υπαρχει το μπατζετ πας στο naim
Στο συγκριτικό το naim cube δεν το εχω ακουσει μονο το mu so μπαρα

Reaction score
5.614
Αν υπάρχει το μπάτζετ πάει σε δύο Sonos + Sonos Sub, και αυτόματα ξεδιαλύνεται το τοπίο ποιος είναι ο νικητής.

Για hdmi arc προσθέτει και μια Sonos Arc και αυτόματα έχει πολύ καλό surround σύστημα με τα δύο Sonos Five να αναλαμβάνουν διπλό ρόλο, και ως surround και ως main για μουσική.

Ουδεμία σύγκριση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.746
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88