Backlight Bleeding στην Sony 40Χ2000!!!

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη... Αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα την SONY BRAVIA KDL 40X2000!!!
Είναι καταπληκτική... έλα όμως που έπεσα στην περίπτωση...
Η τιμή που την πήρα ηταν κάτω από 3.000 Ευρώ (πάρα πολύ καλή τιμή).
Επέμενα να ανοιχθεί η τηλεόραση στο κατάστημα όπως και έγινε... αλλά με τον έντονο φωτισμό δεν καταλάβαμε τίποτα...
Το ίδιο βράδυ την θέσαμε σε λειτουργία και παρατηρήσαμε ανομοιομορφίες στη μάυρη οθόνη (όταν η τηλεόραση είναι ανοικτή σε πηγή που δεν εκπέμπει κάτι - δλδ black screen) σαν φωτεινότερο ζιγκ-ζαγκ από την κάτω αριστερή γωνία μέχρι την πάνω δεξιά!!!
Δεν δώσαμε σημασία, αλλά ενώ δεν ήταν ενοχλητικό σε γεμάτα πλάνα σε σκοτεινά το πρόβλημα ήταν έντονο!!!
Έψαξα λοιπόν σε φόρουμ να βρω αν είναι κάτι σύνηθες ή όντως υπάρχει πρόβλημα.
Διάβασα λοιπόν εκεί πως μάλλον υπάρχει πρόβλημα σε ορισμένα κομμάτια συγκεκριμένης παρτίδας Χ2000 made in Spain και ιδίως παραγωγής 10/2006 και μετά.
Βέβαια η δικιά μου είναι 11/2006 (made in Spain)...
Επικοινώνησα σήμερα με το κατάστημα αγοράς και με παραπέμψανε στην αντιπροσωπεία της Sony, όπου μίλησα με το Service.
Ανέφερα το πρόβλημα και μου είπανε πως θα πρέπει να παραλάβουν την Χ2000 να την τσεκάρουνε (5 εργάσιμες μέρες) και στη συνέχεια εφόσον διαπιστωθεί το πρόβλημα να υπογράψουνε και να αντικατασταθεί από το κατάστημα αγοράς!
Το ουσιώδες της υπόθεσης είναι πως για καλή μου τύχη ενημέρωσα την αντιπροσωπεία της Sony μέσα στο επιτρεπόμενο 7ήμερο ώστε να έχω δικαίωμα άμεσης αντικατάστασης της τηλεόρασης... Πράγμα που δεν μου ανέφεραν στο κατάστημα αγοράς.
Πρέπει να τονίσω πως μάλλον δεν φέρει ευθύνη το κατάστημα για το πρόβλημα (ελπίζω ότι δεν το γνώριζε). Επίσης μέχρι τώρα η στάση της αντιπροσωπείας ήταν άψογη. Θα δούμε την κατάληξη...
Το πρόβλημα το οποίο σας ανέφερα φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - τη φωτογραφία τη βρήκα στο Ίντερνετ σε forum για αντίστοιχο πρόβλημα - μοιάζει όμως με τη δικη μου εικόνα)

Attachments

Reaction score
0
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Edit Sto Mnm Kai ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΕΧΩ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ Administrators Mnm ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΜΝΜ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΩΡΕΣ!!!!

Reaction score
0
Γεια σας και καλή Πρωτοχρονια σε όλους. Έιμαι πολύ φρέσκο μέλος(μυρίζω θάλασσα) και συμμετέχω πρώτη φορά. Εκτός από νέος στη παρέα είμαι και πάσχων σαν τον προλαλίσαντα. Πριν απο μερικές μέρες απέκτησα μία 46Χ2000,ημ/νια κατασκευής 12/06, όπου πολύ γρήγορα διαπίστωσα τα ίδια συμπτώματα. Η φώτο που είδα εδώ ειναι πολύ αντιπροσωπευτική του προβλήματός της όπως και πολλές άλλες που βρήκα στην αγωνιώδη αναζήτηση που έκανα στο Ιnternet.Εδώ να σημιώσω οτι δεν έχουμε την αποκλειστικότητα του προβλήματος στην Ευρώπη αλλα ταλαιπωρούνται και στη Δύση με τα αντίστοιχα μοντέλα. Δηλώνω απογοητευμεύνος από τη Sony, όταν στην κορυφαία της κατηγορία παρουσιάζονται τέτοια προβλήματα αστοχίας υλικού και δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα..τουλάχιστον εγώ δεν γνωρίζω κάτι γιατί όσο και εάν έψαξα δεν βρήκα κάτι σχετικό. Οταν απευθύνθηκα στο Sony Centre που την αγόρασα δεν γνώριζαν κάτι σχετικά με το πρόβλημα και από κοινού διαπιστώσαμε το πρόβλημα και σε αλλες TV αυτής της κατηγορίας που υπήρχαν στο μαγαζί. Από τετάρτη θα ξέρω περισσότερα για την τύχη της TV. Όποιος γνωρίζει κατι σχετικό που θα μπορουσε να βοηθήσει σε περίπτωση που η Sony σφυρίζει αδιάφορα, θα του είμαι ευγνωμων.
Ευχαριστώ Καλή Χρονιά

Υ.Γ. Έμεινα με τη γλύκα της προσφοράς του PS3!!:(

Reaction score
1
Απάντηση: Backlight Bleeding στην Sony 40Χ2000!!!

Πραγματικα ειναι πολυ κριμα να δινεις τοσα χρηματα για επωνυμο προιον και να σου βγαζει προβληματα. Μην ξεχναμε περσυ τετοια περιοδο τα προβληματα της philips 9830. Μου φαινεται πολυ περιεργο μεγαλες εταιρειες να εχουν τοσα προβληματα ενω αλλα ανωνυμα προιοντα (βλεπε amoi) να μην εχουν το παραμικρο προβλημα.
Παντως το σιγουρο ειναι οτι πρεπει να σταματησουμε να "τρωμε" απο μαρκες. Ενα προιον μπορει να ειναι πολυ καλο ειτε ειναι γνωστη μαρκα ειτε οχι;)

tlg

Reaction score
0
Παντως η δικη μου 40x2000 Made in Spain 10/2006 που πηρα προχτες απο το MediaMarkt δεν παρουσιαζει -μεχρι στιγμης- κανενα τετοιο προβλημα....

Reaction score
0
ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ Servise ΤΗΣ Sony ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΕ ΚΑΤΙ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΙΛΑΩ...ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!

Reaction score
1

Πολυ μου την δινει οταν οι αντιπροσωπιες κανουν τα στραβα ματια σε ενα οφθαμοφανες προβλημα.:mad:

Reaction score
7
Η συγκεκριμενη δεν εχει δωσει αρνητικες αφορμες. Αντιθετα αρκετες φορες εχει παραδεχτει δημοσια κατασκευαστικα λαθη και εχει προβει σε δωρεαν διορθωσεις....

Τεσπα... μηπως εχεις ςνεβασει τη φωτεινοτητα πολυ ψηλα?

tlg

Reaction score
0
ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ Servise ΤΗΣ Sony ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΕ ΚΑΤΙ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΙΛΑΩ...ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!

Ενημερωσε μας για τα νεωτερα , σε παρακαλω , αν εχεις την καλοσυνη .....
Να ξερουμε τι μας γινεται βρε αδερφε....

Reaction score
0
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟϊΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ Service ΤΗΣ Sony κα ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ....ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΛΔ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ!!!
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΑΝ ΠΩΣ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΛΗΡΟΥΣΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Service ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ, ΤΟ <<ΠΡΟΒΛΗΜΑ>> ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΜΦΑΝΕΣ!
ΘΑ ΕΧΩ ΤΗ ΝΕΑ 40Χ2000 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!
...ΕΛΠΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ:)

Reaction score
1

Τελος καλο, ολα καλα λοιπον. Αλλα ζητησε να την ανοιξουν παρουσια σου και να κανετε ελεγχο επι τοπου για περιπτωση ιδιου προβληματος;-)

Reaction score
0
ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΛΕΟΝ...Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Service ΣΤΑ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΣΤΑΡΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ... ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ 10/2006 ΚΑΙ ΟΧΙ 11/2006 ΟΠΩΣ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ...
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ Sony Hellas ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΓΟΡΑΣ!!!! ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ... ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΩ ΓΙΑ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΜΕ Pm...
ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

Reaction score
7

Δεν τιθεται θεμα δυσφημισης, διοτι....

Αν σου γινοταν αλλαγη απο το καταστημα, θα επρεπε...
1. Να παρεις πισω τη συσκευη απο το σερβις
2. Να την επιστρεψεις στο καταστημα
3. Να γινει παραγγελια καινουριας απο το καταστημα
4. Να παει η καινουρια και να την παραλαβεις....

Ενω ετσι.... την ειχες ηδη στο σερβις και πηγες και πηρες την αλλη, απλα και γρηγορα χωρις να κουβαλας....

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas