Baseball

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Γνωριζει κανεις εαν καποιο απο τα καναλια σε Hot Bird η Astra (HD η SD) μεταδιδει αγωνες απο το Αμερικανικο πρωταθλημα baseball?

Reaction score
1
Ανδρεα, το ψάχνω κι εγώ πολύ αλλά μάταια. Αν το βρεις με ενδιαφέρει πολύ, (Tiger fan) :lol: :lol: :lol:

Reaction score
5
Το Orbit θα ενδιέφερε και μένα, μιας και έχει NBA. Στο site τους πάντως υπονoούν Arabsat. Τους ρώτησα, για να δούμε...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Με μεγαλη χαρα βλεπω πως υπαρχει ενδιαφερον για το μεγαλο αυτο αθλημα(εχω ξαναγραψει πως υπαρχουν στιγμες που το baseball μου δινει/εχει δωσει μεγαλυτερες συγκινησεις απο το ποδοσφαιρο).
Και οσο και εαν θελω να ξεχασω , δεν μπορω παρα να θυμηθω ενα αντιστοιχο θεμα που ειχα ξεκινησει καπου αλλου , αιωνες πριν , και κοντεψαν να με φανε.
Οτι δεν καταλαβαιναν , δεν ηταν καλο :(

Τελος , περιμενοντας καποιες απαντησεις ας δουμε που στεκονται οι ομαδες που υποστηριζουμε και την βαθμολογια τους.

http://sports.yahoo.com/mlb/standings;_ylt=ApI6EqJlN7SXagbilx9Bhb4RvLYF

Reaction score
0
σε αυτο το link http://64.77.87.5/ πανω δεξια εχει other sports -> American sports και επιλεγετε το αθλημα που θελετε. αυτη τη στιγμη βγαζει αυτο το μυνημα Due to site re-design, this page was On-Hold. It will resume in the next 24 hours.

πιστευω θα το βρειτε πολυ χρησιμο οχι μονο για το baseball.

Reaction score
5
Κλειστά μυαλά Αντρέα μου, τι περιμένεις. Είναι και λίγο μεσογειακό/ελληνικό χαρακτηριστικό αυτό, η στενομυαλιά, και το "όσα δεν πιάνει η αλεπού...".

Reaction score
5
npapagri said:
σε αυτο το link http://64.77.87.5/ πανω δεξια εχει other sports -> American sports και επιλεγετε το αθλημα που θελετε. αυτη τη στιγμη βγαζει αυτο το μυνημα Due to site re-design, this page was On-Hold. It will resume in the next 24 hours.
πιστευω θα το βρειτε πολυ χρησιμο οχι μονο για το baseball.
Πολύ χρήσιμο! Many thanx!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ναι ξεκίνησε σε δορυφόρο που πιάνουμε στην Ελλάδα το Fox sport...

Θα γράψω αύριο πληροφορίες...

Είμαι και εγώ φανατικός του Baseball!

Reaction score
1
Take me out to the ball game,
Take me out with the crowd;
Buy me some peanuts and Cracker Jack,
I don't care if I never get back.
Let me root, root, root for the home team,
If they don't win, it's a shame.
For it's one, two, three strikes, you're out,
At the old ball game.

Reaction score
14
εσεις οι Αμερικανομαθημένοι!!!!

Τι να πώ εγω με το cricket και το άλλο το συγκλονηστικό το snooker???

Προσπαθούσα να εξηγήσω σε άλλο Ελληνα τι ειναι το snooker και σε άλλον τι είναι το cricket και δεν καταλαβαίνανε χριστό!!

Ειχα φτάσει να παρακολουθώ 10 ώρες snooker και να είμαι στην πρίζα!!!

Το baseball περαν της Ολυμπιάδας που είδα 2 παιχνίδια δεν με τράβηξε. Ομως επειδή γνωρίζω για να σε τραβήξει κάτι θελει και το κατάλληλο setup. Δηλαδή ένα γήπεδο τιγκα στον κόσμο με πολιτισμό και φοβερό παλμό. Ειναι αυτο που λέμε couleur locale τώρα να βλεπεις baseball στο Ελληνικό και να ακούς στα τρία κόρνερ πέναλτυ (3 strickes) ή να ακούς το κοινό να τραγουδάει χτυπήσε την γαμημένη... δεν μπορεί δνε πορεί να περιμένει... ή να βλεπεις εθνική ομάδα με 15 Ελληνες που τους φώναζες ελληνικά και σε κοίταζαν σαν χάνοι, αυτό πιστεύω ξενέρωσε πολλούς που δεν το εχουν ζήσει το αθλημα αυτο.!!!!

Πάντως εχει πάρει το μάτι μου αγώνες baseball στον Hispasat 30W και ή στο ESPN ή σε κάποιο απο τα Canal Deportivo 1,2, ή 3?

Reaction score
1
Γιάννη το baseball αξίζει πολλά, αρκεί να μάθεις τους κανόνες. Επίσης, είναι ιδιαίτερα «τηλεοπτικό» παιχνίδι, γιατί βασίζεται στην στατιστική και την μικρολεπτομέρεια.

Αν θες σου εξηγώ κατ’ ιδίαν.

Reaction score
14
moonprince said:
Γιάννη το baseball αξίζει πολλά, αρκεί να μάθεις τους κανόνες. Επίσης, είναι ιδιαίτερα «τηλεοπτικό» παιχνίδι, γιατί βασίζεται στην στατιστική και την μικρολεπτομέρεια.

Αν θες σου εξηγώ κατ’ ιδίαν.
sure θα τα πούμε μεσα στην εβδομάδα, κάτσε να κάτσει λίγο το αρνί και μιλάμε!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Σωστος ο moonprince!
To baseball θελει πολλες ωρες θεασης και πολλα παιχνιδια στην...πλατη μας για να μπορουμε να πουμε πως κατεχουμε το αθλημα.
Θεωρω τον εαυτο μου πολυ τυχερο διοτι την εποχη ακριβως που ξεκινησα να ενδιαφερομαι για το baseball συμπτωματικα αρχισα να "βγαινω" με μια δεσποινιδα.
Επισης συμπτωματικα ο μπαμπας της δεσποινιδος ηταν-και ειναι μεσω της AOL-ιδιοκτητης μιας εκ των προαναφερθεντων ομαδων.
Ακομα πιο συμπτωματικα ηταν και ο ιδιοκτητης του μεγαλυτερου συνδρομητικου καναλιου ειδησεων(ναι , ναι , αυτου με τα τρια γραμματα) :lol:
Ετσι η "εκπαιδευση" μου στον χωρο του baseball εγινε εντελως "αναιμακτα" , με ολα τα κομφορ , και σε καθημερινη βαση.
Συμπτωματικα... :wink:

Reaction score
14
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Σωστος ο moonprince!
To baseball θελει πολλες ωρες θεασης και πολλα παιχνιδια στην...πλατη μας για να μπορουμε να πουμε πως κατεχουμε το αθλημα.
Θεωρω τον εαυτο μου πολυ τυχερο διοτι την εποχη ακριβως που ξεκινησα να ενδιαφερομαι για το baseball συμπτωματικα αρχισα να "βγαινω" με μια δεσποινιδα.
Επισης συμπτωματικα ο μπαμπας της δεσποινιδος ηταν-και ειναι μεσω της AOL-ιδιοκτητης μιας εκ των προαναφερθεντων ομαδων.
Ακομα πιο συμπτωματικα ηταν και ο ιδιοκτητης του μεγαλυτερου συνδρομητικου καναλιου ειδησεων(ναι , ναι , αυτου με τα τρια γραμματα) :lol:
Ετσι η "εκπαιδευση" μου στον χωρο του baseball εγινε εντελως "αναιμακτα" , με ολα τα κομφορ , και σε καθημερινη βαση.
Συμπτωματικα... :wink:
Τι κρίμα που τη δεσποινίδα δεν την έκανες κυρία!!!!! Να είχαμε και άνθρωπο στο Κουνενέ!!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Τι κρίμα που τη δεσποινίδα δεν την έκανες κυρία!!!!! Να είχαμε και άνθρωπο στο Κουνενέ!!!!
Πως με πιανεις! :lol: :lol:
Και τι ηθελες δηλαδης(sic)?
Να πουλησω ψυχη και σωμα απο τα 20 μου? :lol:
Ασε που την βλεπω τωρα σε φωτογραφιες απο διαφορα events και πιστεψε με δεν το μετανοιωνω καθολου! :roll:

Reaction score
14
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Πως με πιανεις! :lol: :lol:
Και τι ηθελες δηλαδης(sic)?
Να πουλησω ψυχη και σωμα απο τα 20 μου? :lol:
Ασε που την βλεπω τωρα σε φωτογραφιες απο διαφορα events και πιστεψε με δεν το μετανοιωνω καθολου! :roll:
Ανδρέα εχουμε πολλά κοινά!!!! θα σου πώ ...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef