ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 729
Γνωριζει κανεις εαν καποιο απο τα καναλια σε Hot Bird η Astra (HD η SD) μεταδιδει αγωνες απο το Αμερικανικο πρωταθλημα baseball?

Πολύ χρήσιμο! Many thanx!npapagri said:σε αυτο το link http://64.77.87.5/ πανω δεξια εχει other sports -> American sports και επιλεγετε το αθλημα που θελετε. αυτη τη στιγμη βγαζει αυτο το μυνημα Due to site re-design, this page was On-Hold. It will resume in the next 24 hours.
πιστευω θα το βρειτε πολυ χρησιμο οχι μονο για το baseball.
sure θα τα πούμε μεσα στην εβδομάδα, κάτσε να κάτσει λίγο το αρνί και μιλάμε!!!moonprince said:Γιάννη το baseball αξίζει πολλά, αρκεί να μάθεις τους κανόνες. Επίσης, είναι ιδιαίτερα «τηλεοπτικό» παιχνίδι, γιατί βασίζεται στην στατιστική και την μικρολεπτομέρεια.
Αν θες σου εξηγώ κατ’ ιδίαν.
Τι κρίμα που τη δεσποινίδα δεν την έκανες κυρία!!!!! Να είχαμε και άνθρωπο στο Κουνενέ!!!!ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Σωστος ο moonprince!
To baseball θελει πολλες ωρες θεασης και πολλα παιχνιδια στην...πλατη μας για να μπορουμε να πουμε πως κατεχουμε το αθλημα.
Θεωρω τον εαυτο μου πολυ τυχερο διοτι την εποχη ακριβως που ξεκινησα να ενδιαφερομαι για το baseball συμπτωματικα αρχισα να "βγαινω" με μια δεσποινιδα.
Επισης συμπτωματικα ο μπαμπας της δεσποινιδος ηταν-και ειναι μεσω της AOL-ιδιοκτητης μιας εκ των προαναφερθεντων ομαδων.
Ακομα πιο συμπτωματικα ηταν και ο ιδιοκτητης του μεγαλυτερου συνδρομητικου καναλιου ειδησεων(ναι , ναι , αυτου με τα τρια γραμματα)
Ετσι η "εκπαιδευση" μου στον χωρο του baseball εγινε εντελως "αναιμακτα" , με ολα τα κομφορ , και σε καθημερινη βαση.
Συμπτωματικα...![]()
Πως με πιανεις!Τι κρίμα που τη δεσποινίδα δεν την έκανες κυρία!!!!! Να είχαμε και άνθρωπο στο Κουνενέ!!!!
Ανδρέα εχουμε πολλά κοινά!!!! θα σου πώ ...ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Πως με πιανεις!Τι κρίμα που τη δεσποινίδα δεν την έκανες κυρία!!!!! Να είχαμε και άνθρωπο στο Κουνενέ!!!!![]()
Και τι ηθελες δηλαδης(sic)?
Να πουλησω ψυχη και σωμα απο τα 20 μου?
Ασε που την βλεπω τωρα σε φωτογραφιες απο διαφορα events και πιστεψε με δεν το μετανοιωνω καθολου! :roll: