Basic Instinct 2 (2006)

Reaction score
6

Η συγγραφέας Catherine Tramell είναι για μια ακόμη φορά αντιμέτωπη με το νόμο. Η Scotland Yard αναθέτει στον ψυχίατρο Dr. Michael Glass να την αξιολογήσει, αν και, όπως ο ντετέκτιβ Nick Curran πριν από αυτόν, ο Glass δελεάζεται από την Tramell και παρασύρεται στο σαγηνευτικό της παιχνίδι.
Αν και η ταινία φαίνετε από την πρωτη βδομάδα πως θα κανει εισπρακτη βουτια ( με μολις 3 Εκατ.$ )
παρόλα αυτά φιλος που πρόλαβε και την ειδε μου είπε πως η ταινια στέκετε αξιοπρεπώς και την χαρακτήρισε σοβαρή.
Ίδωμεν :wink:

Παίζουν - Σάρον Στόουν Ντέιβιντ Μόρισεϊ
Σκηνοθεσία - Μάικλ Κέιτον Τζόουνς

Reaction score
0
Re: Basic Instinct 2

Cinemusic - Ανδρεας said:

Η συγγραφέας Catherine Tramell είναι για μια ακόμη φορά αντιμέτωπη με το νόμο. Η Scotland Yard αναθέτει στον ψυχίατρο Dr. Michael Glass να την αξιολογήσει, αν και, όπως ο ντετέκτιβ Nick Curran πριν από αυτόν, ο Glass δελεάζεται από την Tramell και παρασύρεται στο σαγηνευτικό της παιχνίδι.
Αν και η ταινία φαίνετε από την πρωτη βδομάδα πως θα κανει εισπρακτη βουτια ( με μολις 3 Εκατ.$ )
παρόλα αυτά φιλος που πρόλαβε και την ειδε μου είπε πως η ταινια στέκετε αξιοπρεπώς και την χαρακτήρισε σοβαρή.
Ίδωμεν :wink:

Παίζουν - Σάρον Στόουν Ντέιβιντ Μόρισεϊ
Σκηνοθεσία - Μάικλ Κέιτον Τζόουνς
Για να....δουμε. :wink:
Παντως αν κρινω απ΄την αφισα ΠΑΛΙ στη ερμηνεια της Stone ριχνουν το βαρος. :lol:
Kι απο "φωνη"....... :lol: :lol: :lol:

Reaction score
6

Παντως ο φίλος που την ειδε σκίζει τα ιμάτια του πως σε αυτήν ταινία η Στόουν είναι δεκα φορές πιο θελκτική από τότε

Reaction score
1.379

Απο το trailer που ειδα, μου φαινεται, δυστυχως, μεγαλη πατατα. Σεναριακα πρεπει να πασχει, ενω απο οσο καταλαβα ουτε εχει την τολμη που ειχε η πρωτη ταινια. Οσο για την Stone, οσο και αν μου αρεσει, στα κοντινα φαινεται το "τραβηγμα" στο προσωπο της. Αλλωστε δεν ειναι δυνατον να ειναι ομορφοτερη απο την πρωτη ταινια. Ηταν 14 χρονια πριν και ηταν ηδη 34! Το μονο καλυτερο που βρισκω απο το πρωτο, ειναι η αφισα...

http://www.imdb.com/title/tt0430912/trailers

Reaction score
14

Εμένα πάντως μου αρέσει. Άσε που μου έστειλαν και ένα zip με κάποιες -όπως λένε- απαγορευμένες σκηνές και είναι....super.!!!

Reaction score
13

Τώρα να ανεβάσω καμμιά φωτό από τις κομμένες σκηνές ή θα πέσει λογοκρισία :);

Reaction score
0

Τώρα να ανεβάσω καμμιά φωτό από τις κομμένες σκηνές ή θα πέσει λογοκρισία Smile;
Johnny ενα εχω να σου πω,
Δ Ω Σ Ε τη Σάρον στο λαο!!!
Κ α ι ο Mike ειναι ενταξει!!!!!
:D :D :D

Reaction score
5

Καλά, η ΣΠΕΝΤΖΟΣ FILM δεν παίζεται σε 2 channel stereo το κυκλοφόρησε!! Και πάντα πρόσεχα όταν νοίκιαζα, να μην γράφει ΣΠΕΝΤΖΟΣ FILM!!

Reaction score
62

Αντώνης K. said:
Καλά, η ΣΠΕΝΤΖΟΣ FILM δεν παίζεται σε 2 channel stereo το κυκλοφόρησε!! Και πάντα πρόσεχα όταν νοίκιαζα, να μην γράφει ΣΠΕΝΤΖΟΣ FILM!!
Μπορεί, όταν καθιερωθούν τα νέα φορμά, να ανακαλύψει το dolby surround!!! :lol: :lol:

Reaction score
49

Όντως.....ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η Σπέντζος...
Τελειώνει το 2006 σε λιγότερο από μήνα και η ταινία παίζει stereo!
ΉΜΑΡΤΟΝ............

Σαν ταινία είναι καλή και βλέπεται ευχάριστα.
Η "γρια" μόνο για γρια δε φαίνεται........ :D
Κορμάρα η κυρία!

Reaction score
0

...βλεπω dad το χεις γυρισει στην "ποιοτητα" απο ταινιες.
Δες και καμμια του Εμπορικου Κινηματογραφου. :lol: :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.800
Members
38.495
Νεότερο μέλος
JGmag