Batman Begins (2005)

Μηνύματα
23
Reaction score
0
Είδα χθες την ταινία σε avant premiere και δεν πίστευα πόσο βαρετή είναι! Το πρώτο μισάωρο είναι έξοχο, σκοτεινό, 'ενήλικο', και υπόσχεται πολλά. Μια ώρα από την αρχή του φιλμ, όταν ο Bruce Wayne ντύνεται καρναβαλάκι, η ταινία βυθίζεται στην ανία με κατάληξη Τιτανικού. Ο κακός είναι αδιάφορος, ο Batman σίγουρα άξιζε καλύτερο αντίπαλο. Η Katie Ηοlmes είναι εκνευριστικά ατάλαντη αλλά και το επιτελείο των απίστευτα ταλαντούχων ηθοποιών (Μorgan Freeman, Liam Neeson, Michael Kane) χαραμίστηκε. To batmobile ήταν άσχημο και η σκηνή καταδίωξης η πιο βαρετή που έχω δει τελευταία. Έτρωγα εκνευρισμένος τα ποπκορν και ευχόμουν να είχα ένα remote control να 'επιταχύνω' λίγο τα πράγματα, γιατί ο χειρότερος εχθρός του Batman ήταν η ανία του. Ο Nolan μετά το χλιαρό 'Insomnia' αποδείχθηκε σκηνοθέτης της 1 ταινίας, εδώ μάλιστα προσπαθεί να κοπιάρει την ατμόσφαιρα του Blade Runner και γίνεται ρεζίλι. O μόνος που διασώζεται από τον οχετό είναι ο Bale, ο οποίος πίστεψε στο σκουπίδι, παίζει με σοβαρότητα και πείθει περισσότερο από τους προκατόχους του. Τέλος το φιλμ είναι βαθύτατα προπαγανδιστικό. Αναμασά όλες τις εμμονές των Αμερικανών για το κυνήγι της τρομοκρατίας και τις σερβίρει με τον χειρότερο τρόπο.




Το official teaser:





Και το official trailer:

 
Last edited by a moderator:

Μηνύματα
8.676
Reaction score
6
Re: Batman Begins

Φιλε μου πραγματικα δεν ξερω για την ταινια καθως ακομα δεν την εχω δει.
Παντως πρεπει να σου το αναγνωρίσω πως η κριτική σου ειναι απο τις πιο καταιγιστικα αρνητικές που εχω διαβάσει.
Τετοιο θάψιμο θα το ζήλευε και ο Δανικας; :D Εχει τύχη και σε μενα να μην μου αρεσει καποια ταινια αλλα τετοιο θαψιμο δεν μου ειχε ερθει να ριξω.
Πραγματικά εντυπωσιασμένος !!!
 

Μηνύματα
10.483
Reaction score
5
Batman Begins

Εδω που τα λεμε τον τελευταιο καιρο οι παραγοντες του σινεμα εχουν τελειωσει με τα χλιαρα sequel καλων ταινιων και εχουν καταπιαστει με τα pre-quel που πολλες φορες ειναι χειροτερα απο τα sequel...

Παντως η τελευταια καλη ''μεγαλη'' και πολλα υποσχομενη ταινια που ειδα και μου αρεσε ηταν ''Η επιστροφη του βασιλια''...
Ολα τα αλλα.... ειναι για σπιτι με νοικιασμενο DVD...
Ισως το pre-quel του Batman να χρησιμοποιει τη γνωστη συνταγη του καλου και ταλαντουχου cast για να κοψει εισητηρια....
 

Μηνύματα
3.185
Reaction score
771
Batman Begins

Δεν ειναι ακριβως prequel καθως στηριζεται στα βιβλια του Miller που ειναι πιο σκοτεινα.
Οσο για την ταινια, ειναι απλα το καλυτερο Batman με μικρη διαφορα απο το πρωτο...
 

V

VIDEOMIX

Guest
Batman Begins

Ναι μεν αρνητική κριτική, αλλα τέλεια διατυπωμένη και πλούσια σε επιμέρους σημεία, σε λεπτομέρειες. Νά'σαι καλά φίλε μου, με γλύτωσες διοτι θα πήγαινα. Βέβαια και φυσικά, θα την νοικιάσω σε DVD.
 

Μηνύματα
4.927
Reaction score
49
Re: Batman Begins

Κοίτα να δείς πάλι δεν θα πάω στα village για ποπ-κόρν!!!
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.312
Μηνύματα
2.858.182
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top