Battlefield 3

Reaction score
2.053
Απλα παιχνιδάρα!

αν και νέος ακόμα ειναι κανείς για multiplayer σε Xbox?

Reaction score
2.238
Για να μη σχολιάσω το προφανές, ότι κάποιος που έχει απαρνηθεί τα windows και δηλώνει πιστός macάκιας παίζει με κονσόλα της... Microsoft!!!! Μα όλα ανάποδα βρε αθεόφοβε;;;:142:

Reaction score
2.053
Απάντηση: Battlefield 3

χαχα, κοίτα μπορείς να το δεις και ως ότι δεν έχω κολλήματα και πάω όπου βρίσκω ποιότητα! :116:

Ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να παίζεις οποιδήποτε παιχνίδι εκτός football manager με πληκτρολόγιο! :119:

Reaction score
2.238
Re: Απάντηση: Battlefield 3

χαχα, κοίτα μπορείς να το δεις και ως ότι δεν έχω κολλήματα και πάω όπου βρίσκω ποιότητα! :116:

Ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να παίζεις οποιδήποτε παιχνίδι εκτός football manager με πληκτρολόγιο! :119:
Το πληκτρολόγιο είναι ο απαραίτητος συμβιβασμός (αν και όχι τόσο απόλυτα απαραίτητος, έχουν βγει και γκατζετάκια που το παρακάμπτουν). Η ουσία βρίσκεται στο ποντίκι και το πόσο εύκολο είναι να στοχεύσεις με αυτό. Η σύγκριση με το χειριστήριο και το μοχλό είναι θλιβερή.

όσο για την ποιότητα... τι να πω, εμένα ποτέ δε μου προσέλκυσε το ενδιαφέρον το Xbox, πάντα το PS ήταν ένα βήμα μπροστά. Ειδικά το 3 σε σύγκριση με το 360, που είναι και αρκετά πιο καινούριο...

Reaction score
2.053

Στη στόχευση συμφωνώ, από την άλλη δεν είναι καθόλου ρεαλιστικό να στοχεύεις με Mouse.

εεεε? Μόνο πόσο μπροστά είναι η υπηρεσία Live του xbox σε σχέση με το PS φτάνει για να πάρεις xbox, anyway πάνω κάτω ίδια είναι μωρέ σε παιχνίδια....

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
Re: Απάντηση: Battlefield 3

να μπω σποντα και να ρωτησω αν υπαρχουν fps που υποστηριζουν mouse στο ps3? γιατι προσωπικα κανενα fifa ,pes και κανενα μπασκετακι μπορω να παιξω με το κλασικο χειριστηριο...

εκεινο το πιστολι ή το μεγαλυτερο το νεροπιστολοτυφεκιον αξιζει τιποτα? υποστηριζουν κανενα καλο fps?

Reaction score
2.238
Γιατί τι ιδιαίτερο έχει η υπηρεσία live του xbox?

Σε τίτλους υπάρχουν διαμάντια τα οποία δε βγαίνουν σε τίποτα άλλο (αν και υποθέτω κάτι αντίστοιχο θα έχει σε κάποιο βαθμό και το xbox, γρήγορα γρήγορα μου έρχονται το halo και το Forza, αλλά το ps3 έχει GT5, Tekken, Final Fantasy, Uncharted, God of War και άλλα), αλλά τεχνικά έχω μια έντονη αίσθηση ότι το ps3 είναι ανώτερο. Και μόνο τα 3D παιχνίδια να λογαριάσεις, χώρια οι media δυνατότητες, χώρια το ότι έχεις ένα αξιοπρεπέστατο blu ray 3D player. Χώρια ο σκληρός που από ότι βλέπω στα καταστήματα πλέον είναι στα 4gb για το xbox ενώ το ps3 παίζει μεταξύ 160 και 320.

Σε ότι αφορά το Κινεκτ, που προωθείται ως το επόμενο βήμα κρατάω μια πισινή. Εκ πρώτης όψης φαίνεται εντυπωσιακό, αλλά παιχνίδια χωρίς χειριστήριο νομίζω ότι η Sony έχει βγάλει για το eye toy εδώ και 4 χρόνια. όπως επίσης υπάρχει και το move, καθώς ακόμη και οι αισθητήρες κίνησης στο απλό χειριστήριο.

Τέλος για τη στόχευση, μάλλον το μόνο ρεαλιστικό είναι να έχεις όπλο (όπως στα arcade), από κει και πέρα τι ρεαλιστικότερο έχει η στόχευση με βελάκια από τη στόχευση με ποντίκι; Ειδικά όταν σε πολλά παιχνίδια "κλειδώνει" μόνο του το παιχνίδι στο στόχο και δε χρειάζεται απόλυτη ευστοχία (αν και κατ εμέ παραμένει δύσχρηστο..).

Πάντως για να τελειώσω και με τα οφτοπικ, δεν το είδα ακόμη το BF3 καθώς πήγα να το εγκαταστήσω και δεν έτρεχε. Είναι τόσο καλό; Καλύτερο του Modern Warfare? Είχα διαβάσει και για ένα άλλο πολύ αναμενόμενο fps, το arma 3, αν θες κοίτα και ένα βίντεο από τη... Λήμνο!!

Last edited by a moderator:

Reaction score
2.053

Halo, Gears of War, Forza και είναι και άλλα, δεν ξέρω δεν το έχω πολυψάξει, πάντως πάντα xbox είχα, γενικά με καλύπτει δεν θέλω να ψάξω κάτι άλλο.

Η υπηρεσία live ειναι πιο σταθερη και προσφέρει πολλες παραπάνω δυνατότητες, δες εδω:

http://phlash.hubpages.com/hub/Xbox-Live-vs-Playstation-Network

Αμα δεις το μόνο πλεονέκτημα το pSN ειναι ότι ειναι free.

ααα, δεν τη χακάρουν κιόλας...χιχιιχ

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.056
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp