BAYERN MYNICH- ARIS THESSALONIKI IN HD

Reaction score
1
Απάντηση: BAYERN MYNICH- ARIS THESSALONIKI IN HD

:cool_11:
Απ΄το στομα σου, στου Θεου το αυτι!:cool_4:

Αλλα με τετοια ομαδα που εχουμε, χλωμο το κοβω.

Παντως εσας θα κατσω να σας δω. Βροχη τα HD γκολ!!!

Reaction score
1
Πάντως κι εγώ που είδα το παιγνίδι από το απλό pro7, η εικόνα ήταν κλάσεις ανώτερη από του αντένα...

Reaction score
1

Δηλωσεις πρωταγωνιστων μετα το ματς:

Hitzfeld(προπονητης Μπαγερν): Μας δυσκολεψε ο Αρης...

Kahn(τερματοφυλακας Μπαγερν): Ευτυχως που ειχα μια κουβερτα προχειρη και δεν παγωσα...

Toni(επιθετικος Μπαγερν): Πραγματικα θηρια οι αμυντικοι και ο τερματοφυλακας του Αρη. Ευτυχως εβαλα γκολ στο τελος και προκριθηκαμε...

Dusan Bajevic(προπονητης Αρη): Τυχερη η Μπαγερν...

Vangjeli(δεξιος αμυντικος Αρη): Τον εσβησα τον Ribery...

Papadopoulos(κεντρικος αμυντικος Αρη): Ευκολος αντιπαλος ο Toni...

Chalkias(τερματοφυλακας Αρη): Εκτος απο 6-7 φορες η Μπαγερν δεν μας απειλησε...

Φιλαθλοι Μπαγερν: Ειχαμε αγωνια για την τελικη εκβαση του αγωνα...

Φιλαθλοι Παοκ: Αυτος ο Αρης να βγαινει καθε χρονο στην Ευρωπη...

Αποτελεσμα αγωνα Μπαγερν-Αρης 6-0!!!

Λευτερη αντε και του χρονου, παντα τετοια...:beer:

Reaction score
385

Λοιπόν για το παιχνίδι τι να πω, το χάσμα μεταξύ των 2 ομάδων ήταν τεράστιο, η bayern είναι επιπέδου 4άδας C.L.
Εκεί που θα μείνω είναι στην ποιότητα της εικόνα η οποία ήταν σχεδόν κορυφαία, και παρόλη την πίκρα μου , την ευχαριστήθηκα.:happy_9:
Μήπως έχω πρόβλημα γιατρέ ?:crazy_1:

Υ.Γ Smoothie, και του χρόνου φίλε, και στα δικά σας!!:happy_4: )(

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
«Τολμάμε να αποτυγχάνουμε»

«Τολμάμε να αποτυγχάνουμε»

Υπάρχουν άνθρωποι που μένουν μια ολόκληρη ζωή στο δωμάτιο τους, φοβούμενοι μήπως εκτεθούν. Υπάρχουν κι οι άλλοι που ταξιδεύουν μακριά κι ανοίγουν δρόμο για τους άλλους. Θα λασπωθούν, μα θα σηκωθούν, θα χτυπήσουν μα θα γιατρευτούν, θα κουραστούν μα θα συνεχίσουν.

Ο ελληνικός μύθος του Σίσυφου, μα και μια παλιά παροιμία το εκφράζουν καλά. «9 φορές να πέσεις, 10 θα σηκωθείς». Αυτή είναι δική μας, σουπεράδικη ράτσα, αυτή είναι κι η παράδοση του συλλόγου που τόσο πολύ αγαπάμε.

Ωραία λοιπόν! Η ομάδα μας γνώρισε βαριά ευρωπαΐκή ήττα, έχοντας σε κάκιστη μέρα παίκτες κλειδιά. Η γενιά μας το έζησε κι αυτό. Αλλά, κακά τα ψέματα, τέτοιες σελίδες ολόιδιες, έχουν όλες ανεξαιρέτως οι ομάδες του κόσμου. Κι αν θέλουν μπορούμε να τα θυμίσουμε ένα προς ένα, αν κι εγώ εκ θέσης σέβομαι (μα όχι το ίδιο…) τις ομάδες και την ιστορία τους.

Η πίκρα είναι βαθιά. Μα η υπερηφάνεια για έναν λαό που αρνήθηκε να παραδοθεί κι ακουγόταν ως το τέλος εκεί μέσα, είναι βαθιά επίσης…Ο αθλητισμός, άλλωστε, είναι βαθιά παιδαγωγικός. Σου δίνει συμπεράσματα που μπορείς να τα εφαρμόσεις ευρύτερα, και βαθύτερα, στη ζωή σου.

Τελικά, αν η σωματική δύναμη ήταν η πρωτεύουσα αξία για το σύμπαν (ή τον Θεό, όπως θέλετε πέστε το…) θα ‘χαν επιβιώσει τα τεράστια μαμούθ, όχι οι γυμνοί άνθρωποι... Η αληθινή δύναμη βρίσκεται στο πνεύμα, στη νοοτροπία, και γι αυτό είναι τεράστιοι στα μάτια μου όλοι οι άνθρωποι, άνδρες, γυναίκες, μαύροι λευκοί, χριστιανοί, αλλόθρησκοι, φυσιολογικοί, αφύσικοι, που προσπάθησαν κάποτε να καλυτερεύσουν την θέση τους και ν αλλάξουν τον κόσμο. Αρκεί να διαχειρίζονταν μ αξιοπρέπεια αυτό που ήταν… Κι η αληθινή αξιοπρέπεια είναι η ίδια η ουσία της νίκης.

Βλέπετε, ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ αυτός δεν άλλαξε απλά την σύγχρονη θέση του συλλόγου ΑΡΗΣ. Μεγάλυνε τον ίδιο τον ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ. Γιατί ξεπερνώντας την γελοία κλασσική αμερικανιά «ο πρώτος είναι τα πάντα κι ο δεύτερος τίποτα», συνδέθηκε με την αρχαιο-ελληνική φιλοσοφία της άμιλλας, δηλαδή του διαρκούς αγώνα ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑΣ που τον συντροφεύει!….

Ωραία λοιπόν! «6-0». Αποενοχοποιείστε το! 6-0 μα ήμασταν ΕΚΕΙ! Γιατί να σας πω κάτι; Κάποτε με ρώτησαν για το ποιος είναι ο σημαντικότερος ορισμός της παιδαγωγικής (δηλαδή του πώς να ζεις) που άκουσα ποτέ. Κι εγώ δεν τους είπα την ατάκα κανενός θεωρητικού (κι υπάρχουν σπουδαίοι…) μα την φράση ενός εξερευνητή της Ανταρκτικής, του Newtοn: Dream Big and Dare to Fail «Να ονειρεύεσαι μεγάλα (πράγματα) και να τολμάς να αποτυγχάνεις!» Ξέρετε τι ΝΙΚΗ είναι αυτό; Ιδίως αν ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΠΟΛΥ...

...απο τη σελίδα του Super 3... ΑΡΗΣ for EVER... :bravo:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik