bazaar και οχι μόνο?

Reaction score
14
βλέπω 2 μέλη μας να είναι κατά 60-70% Active μόνο στις μικρές αγγελίες του σαιτ μας.

myrtoyla και Μαλουπάς ποστάρουν σχεδόν μόνο στις αγγελίες.

Δεν ξέρω κατα πόσο αυτό ενοχλεί άλλους, εμένα με ενοχλεί και θεωρώ οτι τα συγκεκριμένα μέλη κάνουν κατάχρηση του χώρου φιλοξενίας.

Δεν λέω να βάζεις όσες αγγελίες θές, εγώ π.χ. μπορεί αυριο να θέλω να πουλήσω το μισό σπίτι μου, αλλά τουλάχιστον θεωρώ δίκαιο να εχω και συμμετοχή στο υπόλοιπο portal μας?

Δεν ξερω τι λένε οι υπέυθυνοι του Avsite αλλά θα ήθελα την γνώμη τους?

NIX

Reaction score
0
Απάντηση: bazaar και οχι μόνο?

Δεν θα συμφωνήσω

Αν δεν θελει καποιος να συμμετάσχει στην παρέα δεν με πειράζει.Αυτός χάνει.
Απο την άλλη όμως,οι περισσότεροι απο μας ενδιαφερόμαστε για κάποια καλή ευκαιρία σε hardware.
Αντι να τρέχω-ψάχνω απο δω και κει,μπαίνω στο avsite και βρίσκω διάφορα πραγματάκια.

Εγώ προσωπικά έχω αγοράσει απο τον Παναγιώτη (myrtoyla) ενα ραδιοφωνικό δέκτη.Το παιδί είναι ευγενικότατο,ήταν σωστότατος στην συναλλαγή μας και γενικώς πολύ ok.

Το σωστό βέβαια θα ήταν να άλλαζε και το username!
Ναι ρε Παναγιώτη! Κάνε ενα register με δικό σου username,δεν κοστίζει!

Reaction score
2

Και γω Γιαννη δεν συμφωνω , το site ειναι ελευθερο και δεν εχει περιορισμους ή καποιον κανονα για το συγκεκριμενο θεμα . Βεβαια τα παιδια αυτα που αναφερεις και συμφωνα με τις αγγελιες που βαζουν δειχνουν να το κατεχουν το θεμα που ασχολειτε το site και θα μπορουσαν ισως να μας βοηθησουν και στις αλλες κατηγοριες. Απο την αλλη ομως οποιος θελει να ασχολειται με συγκεκριμενη κατηγορια και εφοσον δεν υπαρχει κατι στραβο που να εχουν κανει στην κατηγορια που ασχολουνται δεν βλεπω τον λογο να μας ενοχλει κατι τετοιο . Το καλο ειναι οτι υπαρχει ελευθερια χωρις φραγμους και καλο ειναι να συνεχισει να ειναι ετσι . Οχι οτι παρεξηγησα την προθεση σου , ξερω , καταλαβαινω , οτι οι προθεσεις σου ειναι οι καλυτερες απεναντι σε ολους εδω μεσα , απλα επειδη το εθεσες , γραφω την γνωμη μου αν και δεν ειμαι υπευθυνος του avsite:happy_9: .:cool_4:

Reaction score
4
Ψιλοπιανω τι λεει ο Γιαννης και δεν εχει πολυ αδικο.
Παντα ομως σε ενα δημοκρατικο/ελευθερο βημα οπως ειναι ενα site που σεβεται την υπαρξη του και οταν δεν ειναι εναντια στους κανονες και στις συμπεριφορες της κοινοτητας , καθε αυτου αυτη η "συμπεριφορα" δεν δικαιουτ παρατηρησης.

Παρολα αυτα Μυρτουλα με αναβεις οσο και να ξερω 100% οτι εισαι αξυριστος αντρας.:happy_4:

Reaction score
0
Και εγω καταλαβαινω τι λες, αλλα δικαιωμα τους, και σιγουρα κακο δεν κανουν σε κανεναν, αντιθετως...
Οι αγγελιες στο internet δεν ειναι κατι που αλλου το πληρωνεις ωστε να πεις οτι κανουν καταχρηση της παροχης αυτης της δωρεαν υπηρεσιας του forum στα μελη του, ουτε υπαρχει περιορισμενος αριθμος threads για να πεις οτι στερουν απο αλλους το να συζητησουν στα υπολοιπα θεματα.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.693

Να πω κι εγώ ότι αρκετά μέλη μου έχουν πει ότι ενοχλούνται πολύ όταν βλέπουν 6 και 8 αγγελίες μαζί από το ίδιο άτομο.
Δίνουν την εντύπωση εμπορίου μέσω του Avsite από έναν έμπορο.
Όταν μάλιστα δεν υπάρχει άλλη συμμετοχή σε άλλα θέματα.
Όμως αφού είναι ελεύθερο το βήμα σ΄αυτήν την κατηγορία χωρίς περιορισμό στον αριθμό των αγγελιών, ή στον αριθμό συμμετοχών σε πόστ, τότε όλα ΟΚ.

Πάντως πολλοί ενοχλούνται. Έχω λάβει και πολλά pm με παράπονα.

Reaction score
7
Παρολα αυτα Μυρτουλα με αναβεις οσο και να ξερω 100% οτι εισαι αξυριστος αντρας.:happy_4:
:respect: :respect: :respect: :respect: εέετσι έετσι... τα καλά του internet που λέμε...

Reaction score
7
Re: Απάντηση: bazaar και οχι μόνο?

Δεν θα συμφωνήσω

Αν δεν θελει καποιος να συμμετάσχει στην παρέα δεν με πειράζει.Αυτός χάνει.
Απο την άλλη όμως,οι περισσότεροι απο μας ενδιαφερόμαστε για κάποια καλή ευκαιρία σε hardware.
Αντι να τρέχω-ψάχνω απο δω και κει,μπαίνω στο avsite και βρίσκω διάφορα πραγματάκια.

Εγώ προσωπικά έχω αγοράσει απο τον Παναγιώτη (myrtoyla) ενα ραδιοφωνικό δέκτη.Το παιδί είναι ευγενικότατο,ήταν σωστότατος στην συναλλαγή μας και γενικώς πολύ ok.

Το σωστό βέβαια θα ήταν να άλλαζε και το username!
Ναι ρε Παναγιώτη! Κάνε ενα register με δικό σου username,δεν κοστίζει!
+1

Reaction score
5
:respect: :respect: :respect: :respect: εέετσι έετσι... τα καλά του internet που λέμε...
κι εσυ και ο ψείρας είστε και οι δυο σας...

αδερφες ψυχές ναουμ...

Ο Γιάννης πάντως δεν εχει άδικο. εγω συμφωνω με τον Γιάννη. Είναι ελευθερο το βήμα του AVSite, το ξέρω, αλλα προσωπικά δεν μ'αρέσει σαν εικονα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τζάμπα γράφετε.
Οι ενδιαφερόμενοι ούτε πρόκειται να διαβάσουν το thread και αν το διαβάσουν δεν πρόκειται να απαντήσουν.

- Νομίζω ότι κάνετε ένα λαθάκι. Το ότι πολλοί από εμάς θεωρούμε το site 2ο σπίτι μας και θέλουμε διαφάνεια αλλά και σωστή συμπεριφορά, όπως άλλωστε και στο σπίτι μας, είναι αδιάφορο για κάποιον που το βλέπει σαν μια ακόμη ευκαιρία στο internet για να πουλήσει τα προϊόντα του. Οι λόγοι που αναφέρετε δεν πρόκειται να αγγίξουν κανένα από τα παιδιά που ασχολούνται με αυτό το σπορ, της αγοραπωλησίας - τράμπας ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε γιατί πολύ απλά δεν είναι μέλη αυτού του site. Όπως μπαίνουν στα site αγγελιών και των δημοπρασιών, έτσι μπαίνουν και στο AVSite. Εκεί πάνε απ' ευθείας στην κατηγορία των αγγελιών που τους ενδιαφέρει, εδώ τα ρίχνουν χύμα. Το πιθανότερο είναι ότι το link στα pc τους είναι απ' ευθείας στην κατηγορία των αγγελιών του AVSite, δίπλα σε άλλα 50 παρόμοια sites. Το υπόλοιπο AVSite (πλην των αγγελιών), είναι σαν να μην υπάρχει...

Προσωπικά, δεν έχω την αξίωση από κανέναν να δει το site όπως το βλέπω εγώ. Θεωρώ όμως δημοκρατία το να μπορεί ο καθένας να γράφει το μακρύ του και το κοντό του, ακόμη κι αν αυτό γίνεται μόνον στις αγγελίες. Ο καθένας κρίνεται από τα γραπτά του. Εκεί που έχω πρόβλημα είναι με τους επαγγελματίες που το παίζουν κινέζοι και δεν δίνουν τα στοιχεία τους ή ακόμη χειρότερα, το παίζουν χομπιστες...

Δεν είναι κακό να πουλάνε οι επαγγελματίες στο site, όλοι το κάνουν. Εκτός κι αν νομίζετε ότι υπάρχουν επαγγελματίες που είναι ανάμεσά μας και δεν έχουν πουλήσει ποτέ ή δεν έχουν στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους και την πώληση. Είναι φυσιολογικό, όπως φυσιολογικό είναι να μην το παίρνει κανείς από εμάς χαμπάρι, αφού προφανώς το ψηστήρι γίνεται μέσω τηλεφώνου ή pm. Τουλάχιστον όμως σε ότι αφορά στις καταχωρήσεις πρέπει να υπάρχουν ονόματα και διευθύνσεις. Αυτό είναι κάτι που θα ήθελα να διορθωθεί στο μέλλον...

NIX

Reaction score
0

Νικο,ειναι αδιαφορο αν προκειται να το διαβασουν.
Το θεμα ξεκινησε απο προβληματισμο μελους του site και βαση αυτου απανταμε και γραφουμε.

Απο κει και περα΄Θα συμφωνησω μαζι σου,οτι,αν καποιος ειναι επαγγελματιας σαφως και πρεπει να δηλωνει την ταυτοτητα του.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.693

Άλλωστε υπάρχει ειδική κατηγορία για τους επαγγελματίες.

Λοιπόν τι θα φάμε σήμερα;

Reaction score
14
για να μην παρεξηγηθώ.

Ενα μέλος είναι φυσικά ελέυθερο να γράφει ότι και όπου θέλει. Αλλίμονο να του βάζαμε περιορισμό ή και υποχρέωση.

Οποιος θέλει συμμετέχει σε όποια θέματα του κινούν το ενδιαφέρον. Ομως μου φαίνεται παράξενο να εχουν τοοοοοσα να πουλήσουν και να μην εχουν την ελάχιστη όρεξη για κουβέντα και ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων?

Για τα δύο μέλη που ανέφερα, φυσικά δεν εχω τίποτε μετα παιδιά αυτά, ουτε τα γνωρίζω αλλωστε, αλλά θα προτιμούσα να είναι ενεργά σε κατηγορίες και στην πλούσια θεματολογία τους. Αν δεν τους αρέσει η παρέα μας, και απλά κάνουν αυτό που λέει ο Νίκος ο Τσαρουχάς.... τι να πώ!

Επίσης αν εβγαινε αυριο ο Δημητρόπουλος (λέω τώρα) και εβαζε μια επέλαση απο πωλητήρια... δεν θα με χάλαγε... αυτό που επαναλαμβάνω με χαλάει είναι ξαφνικά 5-6 πόστ με αγγελίες η μία κάτω απο την άλλη λές και ξεπουλάει το μαγαζί... αυτό είναι όλο.

Μπορεί και σίγουρα είναι συμπαθέστατα τα παιδιά που ανέφερα, αλλά τους προτρέπω να είναι μαζί μας συχνότερα και για τα θέματα μας που είναι πλουσιότατα άλλωστε!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Για να μην υπαρχει καμια παρεξηγηση.
Τον φιλο Myrtoula δεν τον γνωριζω.
Τον Μανο Μαλουπα τον ξερω πολλα χρονια τωρα και ειναι απο τους τρελλους του χωρου μας.Αγοραζει συνεχεια νεα πραγματα και πουλαει τα παλαιοτερα.
Ξερω πως ανηκει στην κατηγορια εκεινων που προτιμουν να διαβαζουν παρα να γραφουν.
Ευχαριστω.

Reaction score
4
Για να μην υπαρχει καμια παρεξηγηση.
Τον φιλο Myrtoula δεν τον γνωριζω.
Τον Μανο Μαλουπα τον ξερω πολλα χρονια τωρα και ειναι απο τους τρελλους του χωρου μας.Αγοραζει συνεχεια νεα πραγματα και πουλαει τα παλαιοτερα.
Ξερω πως ανηκει στην κατηγορια εκεινων που προτιμουν να διαβαζουν παρα να γραφουν.
Ευχαριστω.
Σας παρακαλω αφηστε το ελευθερο το reply στο bazzar....
Θελω να μιλησω με την μυρτουλα και τα pm δεν τα γουσταρω.

Reaction score
2
Δεν φτανει που γραφεις με το αριστερο εσυ, γραφεις και παπαντζες βραδιατικα :happy_5:

Παω για bf, να μου περασει το κρυωμα :happy_9:

Reaction score
49
Επίσης αν εβγαινε αυριο ο Δημητρόπουλος (λέω τώρα) και εβαζε μια επέλαση απο πωλητήρια... δεν θα με χάλαγε...

Αυτό περίμενα να ακούσω τόσο καιρό!! :happy_4:
Όποιος ενδιαφέρεται για καλά προϊόντα ας κάνει κλικ

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.897
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster