profi
Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
- Μηνύματα
- 802
- Reaction score
- 1.438
Ευκαιρία λοιπόν αφού δρόσισε ο καιρός
Rib roast Pork iberico
Αποτελέσματα σε 5-6 ώρες
Rib roast Pork iberico
Αποτελέσματα σε 5-6 ώρες
Νοπ...δεν είναι απαραίτητο κ προσωπικά το προτιμώ. Λιπακια που θα έλιωναν κ θα εσταζαν τα κρατάει εντός,κ σε 3-4 ώρες που θα το γυρίσω να είναι πανω η μεμβράνη θα γίνει τραγανήΤην μεμβρανη απο την μεσα πλευρα δεν την εβγαλες?
Εστιατόριο και πάλι εστιατόριο. Μου κόπηκε η όρεξη με αυτά που διάβασα.Δυο ,τρεις φορες τις βαζουν προσφορες, μετα ξανα μεγαληβδομαδα ,οχι τιποτε αλλο μην σπασετε κανα ποδαρι απο το τρεξιμο
Να σου πω εγω αρνητικα που ειμαι στραβοξυλο...
Εγω ημουν αναμεσα σε αυτη και τη naterial του leroy απλα αυτη εχει και το εξτρα ματι , απλα την περιοδο εκεινη δεν ειχε αυτη προσφορα , οποτε επελεξα την αλλη που ειχε και στο 200αρι με εξτρα αυτη την πλακα μαντεμιου.
Επισης δεν ξερω με τις τρυπες στους φλογοκρυπτες τι γινεται στην πραξη , γιατι πουλουνται καποιοι χωρις , περι αναφλεξεων αλλα και λερωματος των μπεκ ....*
Το αρνητικο σε σχεση με τις αμερικανικες/καναδεζικες αντιστοιχες ειναι η λεκανη κατω που ειναι χυτη μασιφ και ανεβαζει και κρατα καλυτερα θερμοκρασια ... και επισης αυτες οι κινεζικες ειναι απο λεπτη λαμαρινα απλη ενω οι αλλες κραμα αλουμινιου και μαλιστα με λιγοτερες διαρροες θερμοκρασιας λογω τρυπων κλπ
Βεβαια εχουν διπλο τοιχωμα στο καπακι που δεν εχουν οι ακριβες της χαμηλης σειρας...
Εαν καποιος θελει να βελτιωσει την αποδοση μπορει με πατρον χαρτονι να βγαλει στα ακρα της λεκανης και να τα φτιαξει αφαιρομενα ετσι ωστε και να καθαριζονται περαν της αυξησης της αποδοσης , αλλα ολα αυτα αντιλαμβανομαι οτι λογω αυξησης κοστους σε οδηγουν να αγορασεις την επωνυμη εκτος και εαν εισαι στης δουλειας η πιανουν τα χερια σου και υπαρχουν διαθεσιμα τα υλικα.
Ναι μεν, αλλά.Δυο ,τρεις φορες τις βαζουν προσφορες, μετα ξανα μεγαληβδομαδα ,οχι τιποτε αλλο μην σπασετε κανα ποδαρι απο το τρεξιμο
Απλά όταν λέμε "αντίστοιχες", έχει σημασία τι εννοούμε. Αντίστοιχη εγώ θεωρώ την (εισαγωγική) Weber Spirit, η οποία δεν νομίζω πως είναι αυτό που λες (χυτή μασίφ λεκάνη κλπ.). Αν αντίστοιχες θεωρούμε ψησταριές που κάνουν χιλιάρικο και πάνω, χαίρω πολύ, αλλά για μένα είναι εντελώς άλλη σειρά.Το αρνητικο σε σχεση με τις αμερικανικες/καναδεζικες αντιστοιχες ειναι η λεκανη κατω που ειναι χυτη μασιφ και ανεβαζει και κρατα καλυτερα θερμοκρασια ...