BD PLAYER ή media player?

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Εδώ και καμποσα χρονια εχω το divx6500 media Player που παιζει mkv στον 720p προβολεα μου. Επειδή όμως σκέφτομαι να αναβαθμισω σε full hd 3d προβολεα αναγκαστικά θα αναβαθμιστεί και η πηγη. Το ερωτημα είναι, bd Player ή media Player? Αξιζει να παρω ένα bd Player που είναι και media Player? Θα τα παιζει όλα? Και ποιο κατά την αποψη σας? 300 ευρω μπορω να διαθεσω...

melina

Cargo 200
Reaction score
45.728
Θα τα παιζει όλα? Κατι εχω ακουσει για κλειδώματα κτλ...
με ακρίβεια δεν το γνωρίζω, πάντως η τηλεόραση samsung που έχω παίζει τα πάντα και από το δίκτυο....και με 60 ευρώ το πολύ-πολύ να σου μείνει το player μόνο για δισκάκια, μετά πας σε med8er ή ότι άλλο θέλεις.

Reaction score
1.988
Αγόρασα πρόσφατα αυτό το Sony και είμαι ικανοποιημένος. Την δουλειά του την κάνει μια χαρά σε αναπαραγωγή αυθεντικών δίσκων 3D (αφού στην ουσία αυτός είναι ο ρόλος του στο σύστημα μου).

Με την αγορά και ενός media player όπως το MED600 είσαι καλυμένος θεωρώ στο ακέραιο και με κάτω απο 300.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.728
βρε παιδιά τι να το κάνει το med αν παίζει (που τα παίζει πιστεύω) όλα τα άυλα το BDplayer από USB? Μόνο αν έπαιζε δικτυακά από κάποιο NAS, αν και εκεί πιστεύω ότι τα νέα bdplayers κάνουν δουλειά, εδώ κάνει δουλειά ο ενσωματωμένος player της τηλεόρασης.
Σε med θα πήγαινα αν ήθελα τις ευκολίες του για jukebox, υπότιτλους, και apps.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.728
Πιθανόν το bd player να έχει cinavia στην λειτουργία του ως media player.Στις τηλεοράσεις είναι διαφορετικό,δεν έχουν cinavia οι ενσωματωμένοι media players των τηλεοράσεων.
για αυτό είπα να πάρει πρώτα το φθηνό και να το δοκιμάσει, αν δεν παίζει τότε πάει και σε ξεχωριστό media player...ή σε opppo να τα έχει όλα μαζί σε ένα :D:p

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.161
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound