BDMV .....ποιο?

Reaction score
8
Ψάχνω να βρω ένα καλό media player που να μπορεί να παίζει κατά κύριο λόγο BDMV (δηλαδή original blu-ray αρχεία)και να υποστηρίζει DTS ... ‘όποιος ξέρει ας πει γιατί δε μπορώ να βρω κάτι ανάλογο.. ευχαριστώ εκ των προτέρων …

Reaction score
228
Απάντηση: BDMV .....ποιο?

Όλη η σειρά των dune θα σε καλύψει. Και η παλιά Dune base/prime και η καινούργια Smart...

Reaction score
8

οκ Θα το κοιτάξω …σε ευχαριστώ ….υπάρχει κάποιο ανάλογο σαιτ με όλη τη σειρά της dune?

Reaction score
1

Κοίτα και το PicoHD για 58 ευρώ που παίζει σχεδόν τα πάντα όλα :137:

Reaction score
8

Και τα Mede8er Med500X & Med400X επίσης.
διάβασα όλη την παρουσίαση σου και έμεινα έκπληκτος ….τι να πω , μακάρι να υπάρχουν και άλλοι σαν και εσένα να μας βοηθούν να επιλέγουμε..
φαίνετε πραγματικά εκπληκτικό μηχάνημα ο μόνος προβληματισμός μου είναι ο εξής ….όταν λες ότι δεν παίζει κλειδωμένα bluray τη εννοείς?
Ας πούμε για παράδειγμα …έχω κατεβάσει από internet foul bluray σε μορφή BDMV και έχω και από original bluray disk αντιγράψει στον σκληρό μου ….αυτά δηλαδή δεν θα τα παίξει?

Reaction score
8

Επίσης είδα σ τα χαρακτηριστικά του ότι λέει ....BDMV light /BDISO light…..τη εννοεί?

Reaction score
1

διάβασα όλη την παρουσίαση σου και έμεινα έκπληκτος ….τι να πω , μακάρι να υπάρχουν και άλλοι σαν και εσένα να μας βοηθούν να επιλέγουμε..
φαίνετε πραγματικά εκπληκτικό μηχάνημα ο μόνος προβληματισμός μου είναι ο εξής ….όταν λες ότι δεν παίζει κλειδωμένα bluray τη εννοείς?
Ας πούμε για παράδειγμα …έχω κατεβάσει από internet foul bluray σε μορφή BDMV και έχω και από original bluray disk αντιγράψει στον σκληρό μου ….αυτά δηλαδή δεν θα τα παίξει?
Ο Λεωνίδας εννοεί ότι δεν παίζει το BDrip αν το περάσεις με τα κλειδώματά του :126: ...Χωρίς αυτά παίζουν κανονικά και αψεγάδιαστα, και αυτά που κατεβάζεις παίζουν κανονικότατα :107: εγώ έχω το 500Χ και το PicoHD και ειδικά για το 500Χ δεν το μετάνιωσα φοβερό μηχανάκι :107:

Reaction score
1

Επίσης είδα σ τα χαρακτηριστικά του ότι λέει ....BDMV light /BDISO light…..τη εννοεί?
Οτι παίζει μόνο την ταινία με τις μπάντες και τους υπότιτλους, χωρίς μενού και έξτρα, έτσι κάνουν σχεδόν όλα.

Reaction score
8

Οπότε Νίκο για να καταλάβω ..αυτά που έχω κατεβάσει σίγουρα παίζουν ….αυτά που έχω αντιγράψει ελέω anydvd … λογικά θα παίξουν….?

Reaction score
1

Οπότε Νίκο για να καταλάβω ..αυτά που έχω κατεβάσει σίγουρα παίζουν ….αυτά που έχω αντιγράψει ελέω anydvd … λογικά θα παίξουν….?
Κανονικότατα τα πάντα όλα, εγώ τί νομίζεις ότι κάνω ; :142:

Και να φανταστείς πριν τέσσερεις μήνες δεν ήξερα τίποτα απ' όλα αυτά :142:

Reaction score
8

Οπότε πάω αύριο να το πάρω! είναι αυτό που λέμε τα κάνει όλα και συμφέρει … όσο για τον ήχο… ας πούμε για να βγάλεις true hd ..to καλύτερο είναι να σινδέσεις στον ενισχιτισου με hdmi ...η με οπτική ίνα ?(γράφει και αυτό το Dolby True HD Passthrough / DTS MA Passthrough to Core 5.1 on HDMI only και με μπερδεύει ….. δόσε μου λίγο τα φώτα σου αν θες..

Reaction score
1

Οπότε πάω αύριο να το πάρω! είναι αυτό που λέμε τα κάνει όλα και συμφέρει … όσο για τον ήχο… ας πούμε για να βγάλεις true hd ..to καλύτερο είναι να σινδέσεις στον ενισχιτισου με hdmi ...η με οπτική ίνα ?(γράφει και αυτό το Dolby True HD Passthrough / DTS MA Passthrough to Core 5.1 on HDMI only και με μπερδεύει ….. δόσε μου λίγο τα φώτα σου αν θες..
Mε HDMI θα το συνδέσεις στον ενισχυτή και τέλος :107: δώσε και την επιλογή στο μενού του Med8er HDMI passthrough και απλά απόλαυσε ! κοίτα εδώ τη φώτο να καταλάβεις...

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=94314&page=10

Κάτι ακόμα αν πάρεις το 500Χ δεν χρειάζεται να αγοράσεις τίποτε άλλο έχει τα πάντα από καλώδια μέσα στη συσκευασία :126:

Reaction score
8

Με κάλυψες πλήρως ….κάτι αρνητικό πάντως εγώ που το θέλω για αυτή τι δουλεία,den eida μου φαίνεται τέλειο ….και να φανταστείς ότι ο λογος που το παίρνω είναι ότι από το pc που έπαιζα bluray μου έκανε ανεπαίσθητα σπασίματα και έτρωγα μεγάλο ξενέρωμα!

Reaction score
1

Οτι θες εδώ είμαστε να σου απαντήσουμε, το μόνο που δεν ξέρω να σου πώ είναι για τις δικτυακές του δυνατότητες, γιατί δεν τις χρησιμοποιώ, και ούτε πρόκειται εδώ που τα λέμε :142: για media player το αγόρασα :126:

Reaction score
1.458

Το μεγάλο προσόν των Mede8er για μένα,είναι το πόσο γρήγορο είναι σε streaming μέσω δικτύου.Οσοι έχουν μεγάλες συλλογές ταινιών σε δικτυακούς δίσκους θα τους λύσει τα χέρια!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas