Behringer b20a31 truth

Μηνύματα
866
Reaction score
1.068
Είναι ένα μπαρ στα Χανιά, το οποίο αντί των κλασικών τύπου ΡΑ ηχείων, χρησιμοποιεί τα άνωθεν αναφερθέντα. Περνώντας απ έξω από το εν λόγω μπαρ, άκουσα δυνατή μουσική και μου κινηθηκε η περιέργεια, δεδομένου ότι δεν έχω ξαναδεί μόνιτορ ηχεία αντί ΡΑ σε μπαρ.

Προφανώς και δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα για την ποιότητά τους αλλά ένα είναι σίγουρο, βαρούσαν δυνατά, πολύ δυνατά... Και χωρίς σάμπ. Σίγουρα οι χαμηλές συχνότητες έλειπαν και με την προσθήκη σαμπζζζ θα βαρούσαν ακομα πιο δυνατα.

είχε αρκετά βέβαια τεμάχια, δεν μέτρησα καθότι δεν ήθελα να μπω μέσα λόγω πολυκοσμίας αλλά τα db ήταν πολλά....

Διαβάζοντας τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά φαίνεται δελεαστική πρόταση, μεγάλο μεγάφωνο δυνατός ενισχυτής.... Μετρήσεις δεν βρήκα.

Έχει τύχει κάποιος να τα ακούσει υπό καλύτερες συνθήκες;
 

Μηνύματα
218
Reaction score
172
Έχουν περάσει από το σπίτι μου για ένα μικρό διάστημα. Ναι παίζουν δυνατά, ίσως πιό δυνατά από όλα τα άλλα της κατηγορίας τους και για τα λεφτά τους έχουν και πολύ καλό ήχο.

Το μόνο που δε μου άρεσε ήταν η αισθητική τους που είναι όμως κάτι προσωπικό και το ότι για να μην κλείνουν μόνα τους στην αυτόματη λειτουργία πρέπει να παίζουν δυνατότερα από όσο θα ήθελα.
 

Μηνύματα
1.488
Reaction score
2.297
νομίζω ότι πρόκειται για αντιγραφή των παλαιότερων Genelec 1031,

προφανώς δεν είναι το ίδιο, αλλά θεωρούνται καλά για τα λίγα λεφτά που κάνουν


edit

βρήκα και αυτό με περισσότερες πληροφορίες και κάποιες μετρήσεις

http://noaudiophile.com/Behringer_Truth_B2031A/
 
Last edited:



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.737
Μηνύματα
3.025.799
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab
Top