Behringer DEQ2496 Ultra Curve Pro

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Behringer DEQ2496 Ultra Curve Pro

το'κανα 2-3 φορές, δεν προβληματίστηκα καθόλου, ακολούθησα τις οδηγίες, οπότε προτείνω απλά να διαβάσεις λιγάκι το μάνιουαλ.:126:
Έχω ήδη διαβάσει το manual καθώς και όποια πληροφορία βρήκα στο νετ αλλά τζίφος οπότε είτε φταίει το καλώδιο που αγόρασα από το e-bay είτε κάτι δεν πάει καλά με την κάρτα ήχου που χρησιμοποιώ (μια παλιά sound blaster με midi/game port)...

Reaction score
351
Απάντηση: Behringer DEQ2496 Ultra Curve Pro

Το έχω :444:...αρχίζω διάβασμα για την κατάλληλη αξιοποιηση του και θα "παιξω" και με το προγραμματακι για τον τηλεχειρισμο του.
Θα ενημερώσω εν καιρώ.

Reaction score
804

Μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει καποιος οδηγος πως γινεται η ισοσταθμιση με το μικροφωνο
γιατι σημερα το αγορασα το μηχανημα και εχω χαθει .

Reaction score
351

Πρόβλημα..σήμερα τελικά που βρήκα τον χρόνο το συνδεσα και ενω έπαιζε μια χαρά ξαφνικά αρχίζει να τρεμοπαίζει η οθόνη κάνει κάτι σαν reboot -ακούγεται ένα μπουμ απ τα ηχεία, ευτυχώς έπαιζα χαμηλά, και από τότε πότε ή ξεκινά κανονικά και ξανακάνει το ιδιο πράγμα έπειτα απο λίγο ή δεν ξεκινά καθόλου και η οθόνη τρεμοπαίζει απ' την αρχη.
Γκαντεμια...δεν το έχω ούτε 10 ημέρες , επικοινώνησα με το κατάστημα αγοράς και με παρέπεμψε στην αντιπροσωπεία .
Ειναι σωστό αυτό ή θα έπρεπε να μου το αλλάξει αυτός?
Αυριο θα πάρω τηλεφωνο για να δω τι θα γινει

Υπάρχει κάποιο θέμα με το συγκεκριμένο προϊόν ; έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον άλλον;

:117::111:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.873
Members