- Reaction score
- 8
Θανάση απαντώ συνοπτικά τώρα και αναλυτικότερα σε δεύτερο χρόνο. Ούτως ή άλλως αν δει το θέμα ο καρντάσης θα σου αλλάξει τα φώτα. :137:
Νομίζεις? Εδώ ο κόσμος τό'χει τούμπανο....:135:ΟΚ Νικο ευχαριστω. Περιμενω και τον μπρο. Μαλλον θα προβω στην αγορα και των τριων.
AKOMA???
Αυτο που δεν καταλαβες μου το εξηγεις με την συνδεση του Βινυλιου στο ULTRAMACH.Απλως δεν ξερω κατα ποσο η μετατροπη του αναλογικου σηματος σε ψηφιακο μεσω των μπερυ ειναι ποιοτικη.
Άμα δε σε αρέσει, θα φταίνε τα καλώδια...
Ολη η υπολοιπη αλυσιδα ειναι σε ψηφιακο επιπεδο οποτε δεν με νοιαζει.
Τι ακριβώς δε σε νοιάζει βρε?
Υ.Γ. Εχω γνωρισει και τα παιδια του Στολλα που ειναι ο αντιπροσωπος της BEHRINGER στην Ελλαδα, που εδρευει στην Πατρα και ειναι πολυ φιλικα και εξυπηρετικα.
Αν πουλούσαν και φτηνότερα.....
Υ.Γ.2 Υπαρχουν και αρκετες βελτιωσεις που μπορουν να γινουν στα μπερυ νομιζω;
εννοω οτι πλεον δεν γινεται αλλη μετατροπη στο σημα που ξεκινα απο το σιντι και τις 3 συσκευες μεχρι την μετατροπη του στην εξοδο του κρος. Π.χ στον COPLAND το σημα του σιντι που απο ψηφιακο με το ντακ του σιντι γινεται αναλογικο παει σε αυτον που το ψηφιοποιει παλι και μετα την επεξεργασια το κανει παλι αναλογικο και το παραδιδει παλι αναλογικα στο παραπανω κρις.Τι ακριβώς δε σε νοιάζει βρε?
Παρτα!
Εγω μολις προχτες τα παρελαβα.
SRC/DEQ/DCX η "αγια" τριαδα!
:125:
Τι επιπέδου?Απλως δεν ξερω κατα ποσο η μετατροπη του αναλογικου σηματος σε ψηφιακο μεσω των μπερυ ειναι ποιοτικη.
Άμα δε σε αρέσει, θα φταίνε τα καλώδια...
τελικα ρε παιδια σε τι eπιπεδο ειναι το ντακ του src2496?
ενα μετρο συγκρισης?
Νικος
:138: :141: :136:Τι επιπέδου?
Μέτρο σύγκρισης θες τώρα, ε?
Λοιπόν, είναι καλύτερο από τα Martin Logan. Νταξ?:143::144: