Behringer iNuke

Reaction score
43
Καλημέρα, χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη!

Έχει κανείς να δώσει λεπτομέρειες για τη νέα σειρά ενισχυτών Class D της εν θέματι?

Στα χαρτιά έχουν πολύ καλά χαρακτηριστικά: NU 6000 DSP: 2 x 3.000 w @4Ω με 5.5 kg βάρος, ενσωματωμένο DSP Controller, USB Interface και Crossover...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.906
Απάντηση: Behringer iNuke

σε τι κοστολόγιο το βρίσκεις?

Reaction score
43
Re: Απάντηση: Behringer iNuke

Ο NU 6000 χωρίς DSP 389 eur, 489 eur με DSP - στη Γερμανία
O NU 3000 χωρίς DSP 289 eur 389 eur με DSP - στη Γερμανία
Ο NU 1000 χωρίς DSP 189 eur, 289 eur με DSP - στη Γερμανία

Απο εδώ

Reaction score
7

Η behringer εχει την ιδιαιτεροτητα πως τα προιοντα της χωριζονται σε δυο ακραιες κατηγοριες.Ειτε θα ειναι αξιοπιστα και θα εχουν το τελειο value for money,ειτε δεν θα ακουγονται και θα ειναι απευθειας για πεταμα.
Εχω το μεριδιο μου και απο τις δυο κατηγοριες:137:

Θα σου προτεινα να περιμενεις να δοκιμαστει σε καποιο forum τι ψαρια πιανει το τελικο τμημα ισχυος του,το ψηφιακο πιστευω θα ειναι οκ.

Επισης, προσοχη!Η ισχυς που ανακοινωνει η behringer δεν ειναι επ'ουδενι η πραγματικη.

Τυπικο παραδειγμα:Κυκλοφορια behringer ep2500 με προδιαγραφες 2500watt που βγαζει δοκιμασμενα πανω απο 2000watt συνεχομενο ημιτονο.Αψογα δηλαδη.

Τι εκανε μετα η Berry?Πηρε τον ιδιο ακριβως ενισχυτη και τον βαφτισε ep4000 με προδιαγραφη 4000watt(για ενα νανοσεκοντ ή κατι τετοιο κουφο)!!!Ακομα και στο manual γραφει τα φουσκωμενα specs και πιο κατω γραφει και τα πραγματικα που ειναι ιδια με του ep2500!!!

Τουλαχιστον δινεται στην ιδια τιμη με τον προκατοχο του, οποτε τι ειχαμε, τι χασαμε θα πειτε.Ελα ομως που καποιος που δεν ξερει τα τερτιπια θα την πατησει και θα νομιζει οτι παιρνει 4κβαττ ενισχυτη , ενω θα εχει 2κ...

Οποτε αν επαιζα στοιχημα για την ισχυ του inuke 6000 θα ημουν στα κατω απο 4kw:114:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.906

νομίζω πως πρόκειται για τα νέα μπογιόχο μόντιουλς, και αν είναι έτσι, ακούγονται υπέροχα.

Reaction score
313

Η behringer εχει την ιδιαιτεροτητα πως τα προιοντα της χωριζονται σε δυο ακραιες κατηγοριες.Ειτε θα ειναι αξιοπιστα και θα εχουν το τελειο value for money,ειτε δεν θα ακουγονται και θα ειναι απευθειας για πεταμα.
Εχω το μεριδιο μου και απο τις δυο κατηγοριες:137:
Θα μου επιτρέψεις να προσθέσω και ένα τρίτο μερίδιο:
να ακούγονται μεν, να μην είναι αξιόπιστα, δε!
Μετά από δεκάδες προϊόντα behringer, η προσωπική μου...κατανομή των μεριδίων, έχει ως εξής:
- Value for money 60% (υψηλό ποσοστό)
- Μη αξιόπιστα 30% (δυστυχώς, αρκετά υψηλό ποσοστό)
- Για τα μπάζα 10% (χαμηλό ποσοστό για τέτοιες τιμές)

Reaction score
864

Βλέπω το έργο με τα μπέρυ να επαναλαμβάνεται σε ψηφιακή μορφή.:138::135::138:

Καημένα ηχειάκια........

Reaction score
43

NU1000 1000W @ 4Ω mono bridge

NU3000 3000W @ 4Ω mono bridge

NU6000 NOT BRIDGEABLE (μυρίζω δύο μόντουλες απο NU3000 στο ίδιο σασί...)

Reaction score
864

Μόνο να μην παίζουνε καλλίτερα απο τα hypex γιατί θα έχουμε πολλά κλάματα......:135::143::135:

Reaction score
18

:121:
Μετά από 8 μήνες έχουμε κανένα νεώτερο;
Τα αγόρασε κανείς; Αξίζουν;

Reaction score
222
Απάντηση: Re: Απάντηση: Behringer iNuke

Παντως εγω ειχα μια εμπειρια απο εναν alto D3 που εγραφε περιτρανα στην προσοψη 2x750 W και ηταν 200 και κατι πραγματικα! class D πρεπει να σκασεις φραγκα φιλε μου για κατι καλο και κυριως ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ.το 2ο μετρα πιο πολυ στο P.A.trust me....

Reaction score
18
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Behringer iNuke

Ο alto D3 αναφέρεται στις προδιαγραφές -> Power EIAJ @1% THD
Both channels driven: 2 750W @ 4 Ω (EIAJ);
4 370W @ 8 Ω (EIAJ)
Οπότε, ίσως να είναι λογικό, να μετρήσατε την ισχύ του, αρκετά χαμηλότερα, εξαιτίας, των τυχόν διαφορετικών προδιαγραφών, της δική σας μέτρησης

Σχετικά με την αξιοπιστία συμφωνώ μαζί σας και με όλους όσους το θέτουν σαν πρώτη προτεραιότητα
Πιστεύω, πως κανείς, δεν θέλει να αγοράσει, ένα αναξιόπιστο προϊόν, ανεξάρτητα από το πόσο υψηλών προδιαγραφών είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και το πόσο <<τέλεια>> είναι τα ηχητικά του
(τον επαγγελματία τον <<κρεμά>> και τον ερασιτέχνη τον <<από-γοητεύει >> )

Όμως,τους συγκεκριμένους ενισχυτές iNUKE NU series και ειδικά στην έκδοση dsp, τους θεωρώ εξαιρετικά ενδιαφέροντες (ως ερασιτέχνης ) δεδομένης και της τιμής τους , διότι συν των άλλων, σε απαλλάσσουν από την ανάγκη πχ, ενός εξωτερικού κροσσοβερ η ενός παραμετρικού ισοσταθμιστη (και όχι μόνο )

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef