Behringer NU3000DSP iNuke

Reaction score
4
http://www.music-group.com/Categori...lifiers/PA-Amplifiers/NU3000/p/P0B1P/Features

Την άποψη σας για τον ενισχυτή αυτόν.Θα χρειαστώ 600 Watt Rms τουλάχιστο ,για το Subwoofer που εχω σκοπό να φτιάξω .Είναι απο σοβαρή εταιρία,δυνατός και οικονομικός για την δύναμη του ,και επίσης είναι παρα πολύ ελαφρύς. Ομως κάτι δεν μου πάει καλά .Εχει κάποιος δοκιμάσει το ενισχυτή αυτόν ? Η φτήνεια του με τρομάζει.Πρέπει να είναι ο φθηνότερος της αγοράς. Αξίζει τα 250 ευρώ ?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.806
Μάλλον όχι. Η Behringer πάντως είναι σοβαρή εταιρεία.

Reaction score
4
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας !
Τώρα ψάχνω να μάθω τι είναι αυτό το DSP και αν αξίζει τα 100 επιπλέον ευρώ.Πάντως και χωρις DSP εχει crossover ,η μάλλον κάποιο φίλτρο για subwoofer.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.806
Προσωπικά θα έδινα τα 100€ παραπάνω να πάρω τον DSP, έχει EQ με 8 συχνότητες πλήρως ρυθμιζόμενες.

Όσο αφορά το θόρυβο, είχα βάλει το μάστορα να κάνει πατέντα με διακόπτη και αντιστάσεις σε έναν παρόμοιο που είχα και έγινε τάφος. Είναι σχεδιασμένοι να λειτουργούν σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες που ποτέ δε θα δουν στα σπίτια μας.

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.439
έχω αυτόν τον ενισχυτή.με DSP
σαν μηχάνημα είναι όπως τα λες στο πρώτο ποστ κ όντως η φτήνια του είναι τρομακτική,δηλαδή παραξενεύτηκα βγάζοντάς τον από το κουτί,είναι ελαφρύς σαν blue ray player.δεν θυμίζει ενισχυτή PA.
είναι όμως πολυδοκιμασμένος παγκοσμίως κ από σοβαρή εταιρία οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
για ένα sub σου δίνει 3000W στα 4 Ohm σε bridged mode.
ο ανεμιστήρας του όντως είναι φασαριόζικος αλλά εξαρτάται κ σε τι εντάσεις παίζεις,αν δυναμώσεις λίγο δεν ενοχλεί.εγώ που θα τον βάλω σε άλλο δωμάτιο γι'αυτό τον λόγο δεν έχω ενοχληθεί τόσο ώστε να αξιωθώ να τον μεταφέρω.
αν σε ενοχλεί υπάρχει η λύση που προτείνει η Mitsy,μάστορας κ ρυθμιζόμενες στροφές μιας κ δεν ζεσταίνεται...ή αυτό που κάνουν οι περισσότεροι,αντικατάσταση του ανεμιστήρα με έναν της Noctua.
το dsp σίγουρα θα βοηθήσει στο να κάνεις EQ γιατί ένα sub παίζει ανάλογα με τον χώρο κ σπανίως παίζει χωρίς eq σωστά.τώρα το αν αξίζει τα 100 ευρώ είναι δικό σου κριτήριο.
εγώ πάντως για το dsp τον πήρα.

αναφέρω το σκεπτικό μου όταν έκανα κ εγώ την έρευνα αγοράς απλά...να κρίνω ένα μηχάνημα δεν είμαι σε θέση.

Reaction score
4
Αυτή είναι πληροφόρηση, σας ευχαριστώ όλους.Ο θόρυβος δεν με ενοχλεί καθόλου μια και θα παίζει δυνατά ,και αν τυχον και με ενοχλεί θα δοκιμάσω αυτά που μου είπατε !

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON