Benchmark or weiss minerva ?

Reaction score
10
Koίταξε το minerva είναι καλύτερο, αλλά επειδή οι διαφορές στα ψηφιακά είναι σχετικά μικρές θα έλεγα, αν πιστεύεις ότι το σύστημα σου θα τις αναδείξει προχώρα!

Το minerva είναι πιο μουσικό το benchmark λίγο πιο φωτεινό...κατά την άποψη μου.

Reaction score
250
Απάντηση: Benchmark or weiss minerva ?

Δοκίμασα το BENCHMARK για πάνω από ένα μήνα ! Δοκιμάζω εδώ και ένα μήνα περίπου το MINERVA. Αν και έχει δίκιο ο Diabolical σχετικά με τις μικρές διαφορές των ψηφιακών πηγών , στην προκείμενη περίπτωση μπορώ να σου πω με σχετική σιγουριά ότι το MINERVA είναι μια κλάση επάνω .....
Επιβάλλεται όμως να τα δοκιμάσεις ο ίδιος ώστε να εντοπίσεις αν υπάρχουν διαφορές , αν είναι άξιες λόγου και ποιο για τα γούστα σου υπερέχει
(αν υπερέχει) στο σύστημά σου....

Reaction score
684
Η ερωτηση επρεπε να ειναι Benchmark η Cambridge Audio Dac Magic.
Το Minerva ανηκει σε αλλη κατηγορια....

Reaction score
28
συμφωνω με τον gpol ,μπορει το minerva να ειναι καλυτερο και φυσικα ειναι ,αλλα θα βοηθουσε καλυτερα μια πιο προσγειωμενη κριτικη για τους περισσοτερους μας μεταξυ των δυο αλλων .

Reaction score
250
Απάντηση: Re: Benchmark or weiss minerva ?

Η ερωτηση επρεπε να ειναι Benchmark η Cambridge Audio Dac Magic.
Το Minerva ανηκει σε αλλη κατηγορια....
Κανείς δεν διαφωνεί επί της ουσίας . Το ερώτημα όμως που έθεσε ο "αναρτήσας" το thread είναι σαφές :"Benchmark or weiss minerva ?"
Για τους δικούς του "σεβαστούς" λόγους υποθέτω ότι δεν τον απασχολεί η διαφορά τιμής καθώς και η σύγκρισή του με άλλα εξαιρετικά dac στην ίδια ή κατώτερη κατηγορία τιμής ...

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Re: Benchmark or weiss minerva ?

Κανείς δεν διαφωνεί επί της ουσίας . Το ερώτημα όμως που έθεσε ο "αναρτήσας" το thread είναι σαφές :"Benchmark or weiss minerva ?"
Για τους δικούς του "σεβαστούς" λόγους υποθέτω ότι δεν τον απασχολεί η διαφορά τιμής καθώς και η σύγκρισή του με άλλα εξαιρετικά dac στην ίδια ή κατώτερη κατηγορία τιμής ...
εχεις δικιο.!

Reaction score
5.672
εαν δεν υπαρχει προβλημα θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι η αποψη σας σε σχεση με τα παραπανω και το naim hdx .
μπορει να ειναι ποιο ακριβο αλλα ειναι και cd player και μπορει να ριπαρει συγχρονως ...

Reaction score
1
Θελω να παιξω το Benchmark or weiss minerva με laptop , εχω λαμπατo προ και τελικο.
Πιο θα λεγατε να παρω ?
Ακουω περισσοτερο κλασικη .

Reaction score
791
Ναι, αλλά το minerva δέχεται 24/192 που το benchmark δεν δεχεται (μόνο μέχρι 24/96 λόγω usb). Εφοσον το laptop σου έχει firewire έξοδο μπορείς να το εκμεταλλευτείς χωρίς άλλο κόστος, αλλοιώς πρέπει να συνυπολογίσεις και το κόστος του vesta, πάντα για υλικό 24/192Khz. Και δεδομένου ότι στην αγορά δεν υπάρχουν και πολλά ντακ που να δέχονται 24/192, μάλλον είναι μονόδρομος.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.971
Έλα μωρέ, εντάξει. Μπορεί να συνδέσει το Benchmark στο laptop με την οπτική SPDIF έξοδο που θα έχει το laptop, και θα παίζει από εκεί.

Reaction score
1
Εαν παρω το μινερβα και macbook pro με firewire θα εχω καλυτερο ηχο ?
Και τι καλωδιο firewire να παρω ?
Ειμαι λιγο ασχετος ,βοηθηστε με !

Reaction score
10
Πέρα από τις συνδέσεις το minerva έχει καλύτερο ήχο, μεγαλύτερη δειγματοληψία αλλά και ευελιξία με την firewire. Δες το έτσι...;)

Reaction score
1
Tωρα εχω ενα παλιο Benchmark χωρις usb και το παιζω με ενα cd sony SCD 777ES (transport ), και λεω να τα σκοτωσω και να παω σε μινερβα και macbook pro με firewire.
Ειναι καλη σκεψη ?

Reaction score
10
Εγώ πάντως παίζω με Mac Pro σε Weiss Medea και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος!!!:)

ΑΑΑΑ...Χωρίς καθόλου transport!ΑΧΡΗΣΤΟ!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Tωρα εχω ενα παλιο Benchmark χωρις usb και το παιζω με ενα cd sony SCD 777ES (transport ), και λεω να τα σκοτωσω και να παω σε μινερβα και macbook pro με firewire.
Ειναι καλη σκεψη ?
Γιατί macbook pro και όχι αυτόν; :
http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/macbook?mco=MTE3MzM

(τόν άσπρο στα δεξιά)
Μισή τιμή με σχεδον ίδιες δυνατότητες και firewire.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.850
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss