Geia sas paidia.Poios apo esas einai apo Patra kai exei ton Benq 5120.Thelw na ton agorasw alla thelw merikes gnwmes prwta sxetika me to rainbow.As mou steiloun ena pm.
(μου βγήκαν τα μάτια μέχρι να τον βρω!!!
Ήταν στην 2η σελίδα των members αλλά έκανα το λάθος να ξεκινήσω από το τέλος προς τα εμπρός!!!) :shock: :shock: :shock:
Το θεμα ειναι ομως να δεις το rainbow και οχι να το ''ακουσεις''.
Υπαρχουν καποιοι που το βλεπουν, καποιοι που δεν το βλεπουν και καποιοι που αρρωσταινουν οταν το βλεπουν....
Αν θέλεις μπορείς να κανονίσεις να τον δεις (αν βέβαια μπορεί και ο Όθωνας) οπότε θα έχεις από μόνος σου άποψη για το αν βλέπεις........
Πάντως υπάρχει κατάστημα που μπορείς να δεις τον INFOUS X1 (ή Χ2....δεν θυμάμαι) όχι για να δεις χρώματα κ.ο.κ. αλλά κυρίως για να δεις αν έχεις πρόβλημα με το rainbow (αφού και ο Χ1 έχει "αργό" χρωματικό τροχό)
Γιάννη, πηγή της καλής μνήμης είναι το βαθύ ενδιαφέρον και από οτι βλέπω από μνήμη σκίζεις! Έχω μιλήσει ήδη με τον φίλο αλλά επειδή είμαι Θεσσαλονίκη αυτό το διάστημα θα συνενοηθούμε να τον δει μέσα στο καλοκαίρι ....... Από Φθινόπωρο να κανονίσουμε και την συνάντηση που λέγαμ......
Γειά σου Όθωνα!!
Δεν ξεχνώ εύκολα! (ευτυχώς.....δεν το έχω χάσει ακόμα....)
Και βέβαια δεν έχω ξεχάσει το θέμα με το DVE!!
(Αν κατέβεις Πάτρα, στείλε μου μήνυμα δύο-τρεις μέρες πριν στο κινητό να σου "δανείσω" το εν λόγω δισκάκι!!! Είχα πήξει λόγω δουλειάς αλλά τώρα είμαι ετοιμοπόλεμος!!)
Gianni exw milisei me ton othona.Basika milisa kai me ton antrea apo athina , o opoios itan eksipiretikotatos , kai telika tha anebw athina tin pempti gia na ton dw kai apo konta kai genika an exw problima me to rainbow na dw kai allous projectores.Basika the na gnwrisw kai apo konta kai ton Antrea giati mou kane megali entypwsi apo to tilefono.