BenQ 5120

Reaction score
0
Εγώ πάλι βρήκα τον παλιό δέκτη Filmnet, αλλά έχω χάσει το τηλεκοντρόλ, (^%#*^%@#!!!) οπότε παραμένω στο να παίρνω σήμα τηλεόρασης από το παλιό μου Video. Υπάρχει περίπτωση λοιπόν να συνδέσω τη Scart έξοδό του με τον προτζέκτορα με βύσμα S-Video ή Component? Δεν ξέρω, ρωτάω. Επίσης πως μπορώ να καθαρίζω το φακό του προτζέκτορα από σκόνη και χνουδάκια? Λύσεις?

Reaction score
7
Scart σε S-Video.....ναι (αν εχει S-Video ο προβολεας)

Για τις σκονες που ειναι στο φακο (απ την εξω μερια ε?) δοκιμασε να τις φυσηξεις με σπρέι αερα - αν και στο δικο μου δεν εφυγαν - ή με καποιο πανακι-χαρτακι για φωτογραφικους φακους. Μην ακουμπησεις χερι γιατι θα μεινει δαχτυλια.
Παντως οι σκονες επανω στο φακο δεν επηρεαζουν την εικονα, επειδη η εστιαση δεν γινεται σε εκεινο το σημειο.

Reaction score
0
Σύδεσα το βίντεο με τον προτζέκτορα για να βλέπω τηλεόραση με Scart σε S-Video και παίρνω ασπρόμαυρο σήμα.
Γιατί συμβαίνει αυτό? Υπάρχει λύση?

Reaction score
0
toliss said:
Σύδεσα το βίντεο με τον προτζέκτορα για να βλέπω τηλεόραση με Scart σε S-Video και παίρνω ασπρόμαυρο σήμα.
Γιατί συμβαίνει αυτό? Υπάρχει λύση?
To video έχει έξοδο s-video; Είναι S-VHS ή απλό VHS; Αν είναι απλό VHS τότε κατά 99% έχει μόνο έξοδο composite άρα δεν είναι συμβατό με την s-video είσοδο του προβολέα.

Reaction score
1
Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω με s-video εβαλα composite και ολα OK οποτε σου προτεινω να κανεις το ιδιο

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.357
Members
38.688
Νεότερο μέλος
georgetsiakalakis