Benq 7700 problem

Reaction score
7
Έχω τον παραπάνω προβολέα και απέκτησα το εξής πρόβλημα. Πειραματιζόμουν με τις συχνότητες και του έβαλα κάποια στιγμή από 60Hz που ήταν να παίξει στα 50Hz. Αυτά μέσω HTPC. Την πήρε την καινούρια συχνότητα μια χαρά. Το κλείνω το μηχάνημα, πάω την επομένη μέρα να δω μια ταινία, ΤΙΠΟΤΑ!!!

Δοκίμασα 3 κάρτες γραφικών. Με DVD και με HDMI έξοδο. ΤΙΠΟΤΑ. Άλλαξα PC. Τα ίδια.

Ξέρεις κάποιος κάτι για το συγκεκριμένο πρόβλημα? Firmaware, service menou, κάτι?

Ουσιαστικά ο προβολέας μου είναι άχρηστος αυτήν την στιγμή καθώς όλα παίζουν μέσω της HDMI που έχει...

Reaction score
1
Πιθανότατα σου παρέδωσε το πνεύμα η είσοδος HDMI, τα συμπτώματά σου δυστυχώς κατατείνουν προς αυτή την κατεύθυνση. Αν δοκιμάσεις με κάποιο player με HDMI έξοδο και πάλι δεν κλειδώσει, δυστυχώς θα πρέπει να προετοιμαστείς για μεγάλα έξοδα, που δεν ξέρω κατά πόσον θα σε συμφέρουν να επισκευάσεις τον προβολέα.
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p> </o:p>
Το φαινόμενο έχει παρουσιαστεί σε αρκετούς 7700 αλλά και 8700 σαν τον δικό μου, κυρίως όμως σε ιδιοκτήτες που είχαν τη κακή συνήθεια να συνδέουν και να αποσυνδέουν το καλώδιο στη ψηφιακή είσοδο με τον προβολέα αναμμένο!!! Πράγμα που φυσικά οι κατασκευαστές απαγορεύουν διά ροπάλου στα owners manual, στον δικό μου 8700 μάλιστα ο κατασκευαστής αναφέρει ότι για να συνδέσεις ή για να ξεσυνδέσεις οποιοδήποτε καλώδιο, ο προβολέας όχι μόνο πρέπει να είναι κλειστός από τον γενικό διακόπτη τροφοδοσίας στο πίσω μέρος του, αλλά να τον έχεις βγάλει κιόλας από τη πρίζα!!!

Reaction score
7
Πόσα χρόνια εγγύηση έχουν οι Benq στην Ελλάδα?

Αν δοκιμάσω με το dvd player και κλειδώσει με την hdmi του πιστεύεις ότι θα παίξει μετά και με το htpc?

Reaction score
1
Όχι απαραίτητα. Θυμάμαι τουλάχιστον μία περίπτωση ενός BenQ, δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ αν ήταν ο 7700 ή ο 8700, στην οποία ο προβολέας ξαφνικά αρνιόταν πεισματικά να κλειδώσει με οποιοδήποτε HTPC, συνέχιζε να κλειδώνει κανονικά όμως τουλάχιστον με κάποια dvd players!!! Και σε αυτή τη περίπτωση, ο ιδιοκτήτης του συνήθιζε να παίζει (να βάζει και να βγάζει) το ψηφιακό καλώδιο με τον προβολέα αναμμένο…

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.503
Members
38.707
Νεότερο μέλος
Kesus