- Reaction score
- 0
skeftomai na antikatastiso ton infocus 4805 me kapoio apo auta ta dio montela. ti proteinete? aksizi ton kopo (kai ta lefta)?

Εχεις δικιο, και εγω την ωρα που εγραφα το post μου φανηκε σα να κανω διαφημηση στην Optoma....(οχι τιποτα αλλο, να παιρνουμε και κανα φραγκο τουλαχιστον αν ειναιΘοδωρής Ραδιώτης said:για τον ΙΝ76 που πήρε και το βραβείο της CEDIA δεν είδα κανένα σχόλιο. Αυτό το "κατά γενική ομολογία ο καλύτερος..." για τον optoma 72 δεν με βρίσκει σύμφωνο, καθώς μόνο και μόνο το γεγονός ότι ο ΙΝ76 έρχεται καλιμπραρισμένος στους 6500Κ είναι ένα αβαντάζ σημαντικό. Αν λάβεις δε υπόψη σου και την χαμηλότερη από τον optoma 72 τιμή....Anyway, δεν πρόκειται για συγκριτικό προβολέων, απλά λέω ότι οι επιλογές είναι πολύ περισσότερες από τα υπάρχοντα και τα επερχόμενα μοντέλα της optoma.
Προσωπικά θα έριχνα μια ματιά και στον καινούριο 720άρη sharp. Ενώ αν ανέβεις αρκετά ψηλότερα, υπάρχουν DC3 που είναι σε φοβερή σχέση ποιότητας-τιμής. Μέχρι και ο benq 8720 είναι προσιτός πλέον, και φυσικά και άλλοι DC3 από optoma, infocus.
Πάντως αν δεν έχεις πρόβλημα rainbow (που προφανώς δεν έχεις αφού έχεις τον 4805) μην αλλάξεις σε LCD. Ανάμεσα σε optoma 72, IN76 κλπ υπάρχει χαώδης διαφορά σε σχέση με D5, ακόμα και στους καλύτερους (Ζ4 και ae900 κατά την γνώμμη μου)
).