Benq 7800 ακουω γνωμες!

Reaction score
0
Κατ αρχας σας χαιρετω ολους, ειναι το πρωτο μου ποστ εδω και απο οτι βλεπω θα ακολουθησουν πολλα! Στο θεμα μου τωρα, εχω καταληξει στην αγορα του benq 7800, τον βρηκα στον συκαρη με 2 χιλιαρικα! Θα εκτιμουσα πολυ οποιαδηποτε γνωμη και βοηθεια!

Reaction score
51
Προσπάθησε να τους δεις ζωντανά και τους δύο .........
Εγώ θα τον "χτύπαγα" τον 7800 σίγουρα.
Είναι άψογος για τα χρήματά του...........

Ρώτα και αλλού για την τιμή!!
Στείλε και πμ στον Αντρέα Κ. μήπως έχει κάποια τιμή καλή.........

Αν χρειαστείς κάτι, απλά ρώτα.
Εδώ είμαστε!!

Καλώς ήρθες στο AVsite!! :D

Reaction score
1
Εγω απο τον Η30Α ειμαι πολυ ευχαριστημενος (ως τωρα :mrgreen: ) και πιστευω οτι και η τιμη του ειναι αρκετα καλη.Aλλα δες και τους δυο live πριν κανεις καποια κινηση

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Felixxx καλως ορισες!

Ο λογος υπαρξης των "μακρυων καυτων τεστ" ειναι ακριβως αυτος.
Να βοηθησουν δηλαδη τον επιδοξο αγοραστη να λαβει καποιες αποφασεις.
Εμεις μετραμε, συγκρινουμε , βλεπουμε και ψηφιζουμε επανω στο τελικο αποτελεσμα.

Εαν ψαχνεις την δικη μου αποψη θα την βρεις εκει μεσα :wink:

Reaction score
0
Σας ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση με τα μυνηματα σας, φαινετε οτι εδω θα βρω απαντησεις στα ερωτηματα μου γιατι οντως εχετε διαθεση να βοηθησετε τους νεους στον κοσμο του home cinema σαν και εμενα :D Ειδα τον 7800 σε λειτουργια και επαθα πλακα αλλα η αληθεια ειναι οτι ειχα να δω χρονια προβολικο, ειχα μεινει στην εποχη που αυτα τα μηχανηματα ηταν απλησιαστα και οχι τοσο ποιοτικα. Η επομενη μου κινηση θα ειναι να δω και τον optoma σε δραση. Γνωριζετε καποιο καταστημα που τον εχει στημενο για παρουσιση?

Reaction score
51
Ρώτα τον Αντρέα (στο post ακριβώς από πάνω απ' το δικό σου..... :roll: )
Πρέπει να τον έχει........... :D

Ο 7800 παίζει όντως πολύ καλά (και τον θεωρώ best value for money)(μάλλον ευκαιρία θα χαρακτήριζα την τιμή του.......)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.463
Members
38.701