BenQ 9000 και 1080p με PC

Reaction score
0
Καλησπερα,

Συνδεσα τον προβολεα με Profigold 15m DVI σε HDMI στο PC που εχει μια Radeon 1950 Pro. Οταν επιλεγω HDMI στον προβολεα και βαζω αναλυση 1920 x 1080 60Hz κλειδωνει αλλα δειχνει γκρι. αν κατεβασω την αναλυση δειχνει αλλα μου θυμιζει εποχη ZX spectrum με τρεμουλο. Εχω δοκιμασει σχεδον ολες τις αναλυσεις και Hz συν ολα τα μενου του ΑΤΙ control panel χωρις να δειξει ο προβολεας ουτε μια φορα σωστα. Με component και xbox 360 ολα μια χαρα (1080i). Εχει κανεις καμια ιδεα πριν πεταξω και τα 2 απο το παραθυρο και ησυχασω?
wall_1

Reaction score
5
εμένα πάντως μου δούλεψε κομπλέ
ίδιος προβολέας με NVidia 8800GTX.

μήπως το καλώδιο ειναι πολύ μεγάλο;;;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Λαμπρο, το καλωδιο σου ειναι DVI σε HDMI η HDMI σε HDMI?
Το οτι ο βιντεοπροβολεας παιζει 1080ρ σε 50 και 60hz ειναι σιγουρο διοτι τον εχουμε δοκιμασει ηδη...

Reaction score
0
Το οτι παιζει ειναι σιγουρο σε μενα δεν παιζει :) Στα ποσα Hz το εχεις?

Reaction score
0
Και μενα το ιδιο λεει 1080p 60 αλλα δειχνει γκρι, θα δοκιμασω αλλο καλωδιο.

Reaction score
5
μάλλον καλώδιο θα ειναι. τα δικά μου τα χρώματα ειναι κομπλέ. και σε hd υλικο που είδα αλλα και σε gaming (WoW @ W9000 ubah pwnz0r :respect: )

Reaction score
1
Και εγώ υποψιάζομαι ότι είναι θέμα καθαρά που αφορά το καλώδιο. Τα 15 μέτρα μήκος για το HDMI έτσι κι αλλιώς είναι πολλά, δύσκολα σε βλέπω να το γλυτώνεις το repeater σε συνδυασμό με δύο μικρότερα καλώδια, π.χ. δύο οκτάμετρα καλώδια, αν τα έχεις ανάγκη τα δεκαπέντε μέτρα μήκος στο καλώδιο.
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p> </o:p>
Αν δεις μάλιστα τις προδιαγραφές για τα περισσότερα HDMI switchers που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, θα δεις ότι εγγυώνται το κλείδωμα μόνο σε μικρά μήκη καλωδίων που φτάνει το πολύ τα έξι έως οχτώ μέτρα. Μόνο τα πολύ ακριβά switchers εγγυώνται κλείδωμα στα δέκα μέτρα, νομίζω μάλιστα ότι έχω δει μόνο ένα που εγγυάται κλείδωμα στα δεκαπέντε μέτρα μήκος στο καλώδιο.

Reaction score
0
Και εγώ υποψιάζομαι ότι είναι θέμα καθαρά που αφορά το καλώδιο. Τα 15 μέτρα μήκος για το HDMI έτσι κι αλλιώς είναι πολλά, δύσκολα σε βλέπω να το γλυτώνεις το repeater σε συνδυασμό με δύο μικρότερα καλώδια, π.χ. δύο οκτάμετρα καλώδια, αν τα έχεις ανάγκη τα δεκαπέντε μέτρα μήκος στο καλώδιο.
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
Αν δεις μάλιστα τις προδιαγραφές για τα περισσότερα HDMI switchers που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, θα δεις ότι εγγυώνται το κλείδωμα μόνο σε μικρά μήκη καλωδίων που φτάνει το πολύ τα έξι έως οχτώ μέτρα. Μόνο τα πολύ ακριβά switchers εγγυώνται κλείδωμα στα δέκα μέτρα, νομίζω μάλιστα ότι έχω δει μόνο ένα που εγγυάται κλείδωμα στα δεκαπέντε μέτρα μήκος στο καλώδιο.
Χρειαζομαι το πολυ 10μ οποτε θα το αλλαξω
Εχω την ferrari και μου λειπει το καυσιμο ...αντε να δουμε :)

Reaction score
0
Αυτην την φορα με 15μ Real Cable καταφερα να δω στα 1024 χ 768 και σε 720p αλλα με λιγα πρασινα τρεμουλα στην οθονη του PC. 1080p δεν καταφερα να δω τιποτα. Καμια αλλη ιδεα πριν δοκιμασω αλλο καλωδιο HDMI > HDMI με ανταπτορα?

Ο προβολεας ρεπορταρει maximum Hz 85 θεωρω πως τα 60 ειναι τα optimum?

Reaction score
0
Με Real Cable 10m HDMI > HDMI με DVI adaptor κλειδωνει σε 1920 Χ 1080 30Hz. Οταν παιζω video δεν εχει κανενα προβλημα το τρεμουλο ειναι στα παραθυρα των windows και στα menu.
Οταν βαζω 1080p 60Hz δειχνει ο προβολεας οτι περνει το σημα αλλα δειχνει γκρι. Θα τρελαθω καμια ιδεα? Λετε να φταει η ATI 1950 pro?

Reaction score
0
Τελικα κλειδωσε με Real Cable 10m HDMI > HDMI με DVI adaptor με PowerStrip σε αναλυση 1920 x 1080p στα 30Hz. Ειναι σωστα τα 30Hz? Δεν θα επρεπε να ειναι 60Hz ?

Καταφερα να δω σε BD & HDDVD 1080p αποσπασματα απο
5th Element, King Kong, 300 & Planet Earth και η εικονα ακομα και αρυθμιστος ειναι το κατι αλλο.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.502
Members
38.707
Νεότερο μέλος
Kesus