Benq Blu-ray recorder BW1000

Reaction score
0
Από το www.computertriti.gr:
Η BenQ ανακοίνωσε τα σχέδιά της για την κυκλοφορία ενός Blu-ray recorder για υπολογιστές στα τέλη Αυγούστου, με τιμή η οποία θα είναι 799 ευρώ. Η συγκεκριμένη τιμή είναι αρκετά χαμηλότερη από τις ανακοινωμένες τιμές μοντέλων άλλων κατασκευαστών. Το BW1000, όπως θα είναι η ονομασία του, θα μπορεί να διαβάσει και να γράψει δίσκους Blu-ray των 25 και 50GB με ταχύτητα 2x, ενώ θα υποστηρίζει την ανάγνωση και εγγραφή τόσο σε CD όσο και σε DVD.
Πιάσε μου 10! :shock:
Οι τιμές πέφτουν μεν αλλά σε αδικαιολόγητα ύψη δε...
Δεν ξεκίνησε καλά το BD μου φαίνεται... :o

Reaction score
2
το πρώτο μου CD drive (2Χ παρακαλώ, φυσικά μόνο ανάγνωσης), μόλις είχαν κυκλοφορήσει το είχα πάρει 80.000δρχ κάπου το '93-94 :shock: :shock:

το ίδιο και Sounblaster 16bit με το DSP(!!!!) chip για hardware acceleration 70.000δρχ :twisted:

κάποια κορόιδα/πορωμένοι δυστυχως πάντα θα υπάρχουν :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
2
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
200.000 δρχ....
Άρα οι τωρινές τιμές είναι μεν υψηλές αλλά όχι με τρομακτικά μεγάλες διαφορές απο τότε. Κι αν υποθέσουμε οτι η τεχνολογία τώρα τρέχει γρηγορότερα μπορούμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να έχουμε λογικές τιμές. :)

Reaction score
6
Και αν τρέξετε να το πάρετε..... στο Mediamarkt θα βρείτε και δισκάκια (των 25Gb, BD-R και BD-RE) γύρω στα 22-25 ευρώ (δεν θυμάμαι ακριβώς) το ένα.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
807
Να πεσει στα 200 και βλεπουμε.Οχι τιποτε αλλο ,αλλα ακομα περιμενω να βγουν σπαστηρια για το pc ετσι ωστε να παρακαμπτουμε το hdcp που απαιτει η αναπαραγωγη.
Εγω δηλαδη την samsung 243T (1920x1200) πρεπει να την πεταξω?

Reaction score
5
Μα γιατί να βγουν σπαστήρια για κάτι που ΔΕΝ έχει μπει ακόμα; Το HDCP δεν είναι ενεργοποιημένο, τουλάχιστον το Image Constraint Token (ICT). Έτσι, ακόμα και οι αναλογικές έξοδοι βγάζουν hi-def σήμα. Και δεν προβλέπεται για αρκετό καιρό ακόμα, ίσως χρόνια.

Όταν τα studios αρχίζουν και κλειδώνουν το hi-def κομμάτι, τότε θα δείτε τα σπασίματα.

Reaction score
807
Δηλαδη μπορω μς την x1800xt, ενα BR και μια ΜΗ hdcp οθονη να δω hd υλικο σε αναλυση 1920χ1080 μεσω dvi στον υπολογιστη μου?Η μονο μεσω dsub?

Reaction score
0
Δηλαδη μπορω μς την x1800xt, ενα BR και μια ΜΗ hdcp οθονη να δω hd υλικο σε αναλυση 1920χ1080 μεσω dvi στον υπολογιστη μου?Η μονο μεσω dsub?
Δεν μπορεις, και εκει ειναι το θεμα...οτι προς το παρον μπορει να μην σου κοβουν την αναλυση στις αναλογικες συνδεσεις οπως προβλεπεται μελοντικα, αλλα απο dvi δεν προκειται να δεις ταινια...

Γι'αυτο, και χωρις το image constraint token , ΕΙΝΑΙ μεγαλο θεμα το HDCP support...

μεχρι να βγει ενα αντιστοιχο DeCSS βεβαια...;)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.660
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale