BenQ MP-515 Projector

Reaction score
0
Γεια σε ολους, θελω να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με εναν βιντεοπροβολεα που θελω να χρησιμοποιησω σε καφετερια σε εσωτερικο χωρο περιπου 75τμ. καθως και σε εξωτερικο (πλατεια) 60τμ. Αυτος ο βιντεοπροβολεας ειναι ο BenQ MP-515 DLP που εχει φωτεινοτητα 2500 lumens και αντιθεση 2600:1 .
Θελω λοιπον να ρωτησω αν ο εν' λογω projector μπορει να δειξει ποδοσφαιρικους αγωνες χωρις προβληματα κινησης και αν ειναι καλη λυση μια που ειναι και οικονομικος.
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Παυλος.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.735
Απάντηση: BenQ MP-515 Projector

Όλοι οι επαγγελματικοί βιντεοπροβολείς έχουν προβλήματα κίνησης.

Μόνο αυτοί που είναι για home cinema δεν έχουν τέτοια προβλήματα, αλλά έχουν

βέβαια πρόβλημα φωτεινότητας.

Δεν ξέρω βέβαια ποιος επαγγελματικός έχει κάπως αποδεκτή κίνηση.

Προτείνω να δεις πρώτα πριν αγοράσεις κάποιον, για να δεις μόνος σου εάν είναι αποδεκτή η κίνησή του.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.119

Νομίζω ότι είναι πολύ γενικευμένη η άποψη ότι όλοι οι επαγγελματικοί δεν έχουν καλή κίνηση.
Είδα προβολέα επαγγελματικό της επσον με πολύ φως που ήταν άψογη η κίνηση.
Έπαιζε όμως μετάδοση αγώνα ποδοσφαίρου από δορυφορικό δέκτη.
Νομίζω ότι επειδή είναι στα 50 ΗΖ το τηλεοπτικό σήμα δεν έχει τέτοιο πρόβλημα.

Reaction score
2

Συνεχίζω εγώ το post του pauloscha (είναι θείος μου)....
Είμαστε μεταξύ αυτών....
Optoma ES526
Infocus X 21
Sony VLP EX7
Επειδή μέχρι αύριο θα πρέπει να αποφασίσουμε.....μπορεί κάποιος να μου πει ποιος είναι η καλύτερη αγορά που μπορούμε να κάνουμε ?
Ευχαριστώ

Reaction score
4.584

Να προσεξεις το θεμα της δειαρκειας ζωης της λαμπας. Εγω ενα BENQ που πηρα για επαγγελματικη χρηση, οταν συμπληρωσε τις 1.000 ωρες χαλασε h λαμπα και απο την αντιπροσωπεια μπυ ειπαν οτι η εγγυηση ισχυει εως τις 600 ωρες. Τον αντικατεστησα πριν ενα χρονο με τον ACER 5280, στα 3.500 ANSI και διαρκεια ζωης λαμπας αν δεν κανω λαθος στις 4.000 απο το Technixx.gr. Τιμη λιγο παραπανω απο 700 ευρω τωρα. Εγω τον πληρωσα τοτε 900.

Reaction score
0

Ευχαριστω πολυ ολους σας για το ενδιαφερον που δειξατε, τελικα πηρα τον optoma ES526 και ελπιζω να με δικαιωσει. Θα τον δοκιμασω μαλλον αυριο που θα τον παραλαβω και αν θελει κανεις μπορω να του πω εντυπωσεις.
Παυλος.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.403
Members
38.696
Νεότερο μέλος
xaris loukakis