BenQ PE7700 + Dalite 106" High Contrast γκρι 1.1 Gain

Reaction score
9
Σε υπεράψογη κατάσταση και τα 2, δεκτός φυσικά ο οποιοδήποτε έλεγχος με 820 κάτι ώρες σε ECONOMY ο προτζέκτορας έτοιμος ρυθμισμένος με μηχάνημα από ειδικό για το συγκεκριμένο πανί στην κυριολεξία σαν καινούργιος.

Το πανί είναι μηχανικό και ΟΧΙ λευκό αλλά γκρι. Είναι 1.1 gain high contrast σειρά και έχει αγοραστεί προ 1,5 ετών στα 700 ευρώ. Είναι σε υπερτέλεια κατάσταση και ποτέ τσιγάρο. Δηλαδή αζάρωτο και πεντακάθαρο.

900 ευρώ και για τα 2. Φυσικά προτάσεις για χωριστά κάντε μου ότι θέλετε. 600 ο προβολέας και 300 το πανί έχω υπολογίσει.

Ευχαριστώ.

Reaction score
9
Απάντηση: BenQ PE7700 + Dalite 106" High Contrast γκρι 1.1 Gain

Νέα τιμούλα και για τα 2 μαζί στα 800 ευρώ και παραλαβή από τον χώρο μου. Οι τιμές χωριστά αλλάζουν σε 550 για τον προτζέκτορα και 300 για το πανί.

Να δώσω και το τηλέφωνό μου αν και δε θυμάμε αν επιτρέπετε από την ιστοσελίδα συγχωρήστε με οι διαχειριστές και διαγράψτε το αν δεν επιτρέπετε.

edit: Να συμπληρώσω αν και δεν μετράει για τους "γκουρού" της σελίδας, ότι η εικόνα σε economy mode πάνω από τις 100 ίντσες όπως το έχω στημένο είναι απίστευτα γλυκιά και ξεκούραστη με τρομερή λεπτομέρεια στα 3 μέτρα περίπου που είναι ο καναπές που βλέπουμε. Δεν ξέρω άμα είναι οι ρυθμίσεις η ο συγκεκριμένος συνδοιασμός αλλά έχω δει πολούς 720p από φίλους με πολύ ακριβότερες και νεότερες λύσεις και η διαφορά είναι έντονη. Δεν λέω μάρκες και μοντέλα για να μη βγω εκτός θέματος αλλά για ξεκίνημα στο χόμπυ μιλάμε για τρομερή ποιότητα συνόλου.

:)

6932198802
Νεκτάριος

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis