BenQ PE7700 Firmware Update??

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους!!

Εχω τον BenQ PE7700 εδω και περιπου εναμιση χρονο. Επανω του εχω συνδεδεμενο ενα PS3 και ενα Toshiba HD-EP30 HD-DVD Player. Σε γενικες γραμμες εχω καταπληκτικη εικονα (παιζω σε 1080i). Το μονο προβλημα που εχω παρατηρησει ειναι σε σκηνες που εχουν ουρανο και συννεφα, η αμμοθυελλα (οπως ας πουμε στην αρχικη σκηνη του "Στενες Επαφες Τριτου Τυπου σε BluRay). Εκει λοιπον εμφανιζεται ενα πολυ ενοχλητικο "πιξελιασμα" που μου χαλαει ολη την αισθηση του HD.

Μηπως αυτο διορθωνεται με firmware update? Και αν ναι, πως γινεται και απο που μπορεις να κατεβασεις το update αυτο? Εψαξα αρκετα στο ιντερνετ αλλα χωρις επιτυχια.

Μπορει καποιος να με βοηθησει πανω σ'αυτο?

Αν παλι δεν ειναι θεμα firmware, εχει κανεις να προτεινει optimal settings για τον συγκεκεριμενο προβολεα??

Ευχαριστω εκ των προτερων,

Χρηστος

Reaction score
1
Ναι φιλε μου!Δωστον οσο οσο και προχωρησε σε κανα 1080 προτζεκτορα...ή σε περιπτωση που δεν φτανεις παρε κατι καλυτερο σε 720.Το μηχανημα σου ειναι πλεον....γιαγια..:happy_6:

Reaction score
453
Ναι φιλε μου!Δωστον οσο οσο και προχωρησε σε κανα 1080 προτζεκτορα...ή σε περιπτωση που δεν φτανεις παρε κατι καλυτερο σε 720.Το μηχανημα σου ειναι πλεον....γιαγια..:happy_6:
Ωραία συμβουλή έδωσες στον άνθρωπο !!!
Αν ήθελε να αλλάξει προβολέα δεν θα ρωτούσε για το πρόβλημα του.

NIX

Reaction score
0
Απάντηση: BenQ PE7700 Firmware Update??

Μια χαρα παιζει ο 7700.Απο πολλους 1080 LCD που ειναι πολυ της μοδας παιζει καλυτερα.
Χρηστο,αυτο που θα σου συνιστουσα ειναι να αλλαξεις αναλυση και να στειλεις στο προβολεα 720p.

Reaction score
0
Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις!!

Φιλε ΝΙΧ, και στα 720p το ιδιο ακριβως φαινομενο παρουσιαζεται.... Γι' αυτο και ρωταω για αναβαθμιση firmware η για optimal ρυθμισεις.

Παντως οταν παιζεις DVD δεν παρουσιαζεται κατι αναλογο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.484
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid