BenQ PE7700 Vs Panasonic AE900 στο ProjectorCentral

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Eαν ειναι οντως ετσι θα βγω και θα το πω πρωτος.
Μεχρι να δω ομως(δηλαδη την αλλη εβδομαδα) επιτρεψατε μου να διατηρησω τις αμφιβολιες μου... :wink:

Reaction score
0
Έλα ρε Αντρέα δες για να "δούμε" και εμείς, έγκαιρα (πρώτοι δηλαδή) και έγκυρα (τα tests του avsite αποτελούν πλέον benchmark).

Reaction score
0
Στο HITECH ελεγαν οτι το δικτυ του Ζ4 εχει φτασει να ειναι ορατο περιπου στα επιπεδα των HD2+. Αν ειναι ετσι, πρεπει να δω για να πιστεψω ομως, ειναι πολυ πολυ σημαντικο κατα την γνωμη μου, για να μπορουν να συγκριθουν καπως οι LCD με τους DLP.

Reaction score
0
Ή πως οι LCD παίρνουν κεφάλι...

διαβάστε εδώ:

http://www.projectorcentral.com/ae900_pe7700.htm

Θα ήθελα πολύ να διαβάσω σχόλια.
Με απλά λόγια το D5 παίρνει κεφάλι σε απόδοση και στον λόγο κόστους/απόδοσης!
Αντε να σφίξουν λίγο τα πράγματα να μην μας παίρνει τα χρήματα η ΤΙ γιατί έτσι της αρέσει :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πολύ χαίρομαι!

Κάπως πρέπει να ταρακουνηθούν οι μάγκες της ΤΙ και να δώσουν φθηνό τρίτσιπο στο λαό...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Μεχρι να δω ομως(δηλαδη την αλλη εβδομαδα) επιτρεψατε μου να διατηρησω τις αμφιβολιες μου...
Χμ, το άκουσα και από αλλού αυτό..., αλλά ρε Αντρέα, το projector central δεν είναι κανένα τσαρδί. Προσπωπικά δεν νομίζω ότι λένε μ@λ@κίες ούτε αυτοί αλλά ούτε και οι παίδες στο hi tech... Σαφώς και πρέπει να το επιβεβαιώσουμε με τα ματάκια μας αλλά δεν έχω κανένα λόγο βλέπω με προκατάληψη ειδικά το projector central του οποίου κατά καιρούς διαβάζουμε τα review και σχεδόν πάντα συμφωνούμε...

minas

Πισιά
Reaction score
4.415
Είναι λίγο ανάποδοι στο projectorcentral... :p
Πρώτα κάνουν σύγκριση Panasonic AE900 και Sanyo PLV-Z4 (όπου δεν βγάζουν ξεκάθαρο νικητή -κατά το προσφιλές)
Μετά κάνουν τα επιμέρους reviews των Panasonic AE900 και Sanyo PLV-Z4, (όπου δίνουν ελαφρώς καλύτερα σκορ στον Sanyo)
Και στο τέλος συγκρίνουν τον Benq PE7700 με τον Panasonic!

Και τώρα στα υποκειμενικά: Χαίρομαι ιδιαιτέρως που η μάχη σκληραίνει στην entry κατηγορία των 720p. Ομολογουμένως δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι εκθρονίζεται τόσο εύκολα ο Benq, αλλά ανυπομονώ να δω τους D5 που έχουν καταφέρει να μου ξεφύγουν για τόσο καιρό...

Reaction score
2
Μή γίνεστε κακοί :!: :!: :!: :wink: Στα επίπεδα τιμών που κινούνται οι σημερινοί LCD και με την ανάλυση που έχουν καθίστανται αυτόματα άριστες αγορές. :idea:
Άσε που εγώ ζαλίζομαι με τους DLP :wink: :wink: :wink:

Reaction score
453
Δεν γινόμαστε κακοί, κουβέντα κάνουμε.
Αναφέρομαι και στα χρώματα, αλλά και στο μαύρο.Ότι και να κάνουν οι lcd για μένα δεν μπορούν να φτάσουν τους dlp.
Κι όπως έχω ξαναπεί, ότι οι lcd είναι για όσους έχουν πρόβλημα με το rainbow.
Για μένα ο 7700 σε σχέση με τον Ζ3 ή τον panasonic 700 ήταν η μέρα με την νύχτα.Πιστεύω ότι πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς ο Ζ4 και ο 900 για να ξεπεράσουν τον 7700. Γι αυτό και λέω χλωμό.
Φυσικά καλώς να τους δούμε πρώτα κι εδώ θα είμαι για να αναθεωρήσω αν όντως είναι καλύτερος.

Reaction score
453
Αλλά ρε παιδιά και η lcd τεχνολογία αλλά και η dlp έχουν φτάσει τα όρια τους.
Όσοι έχετε δει, πλέον οι αλλαγές στα μοντέλα δεν δικαιολογούν αναβαθμίσεις.
Αν δεν αλλάξεις το panel.....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.356
Members
38.688
Νεότερο μέλος
georgetsiakalakis