Benq W1000 στο projectorreviews

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Benq W1000 στο projectorreviews

Το χρώμα στο off είναι πιο φυσικό νομίζω! αλλά τι να λέω τώρα! μπροστά στον PIONEER που είδα το Σαββάτο, ο PIONEER τους έσβησε όλους, και τον BENQ 6000,
και τον OPTOMA 82, και τον INFOCUS!!! και με τιμή 3500 με 50 ώρες στο κοντέρ, εάν τα είχα τώρα, θα τον χτύπαγα!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.659

Για τα χρώματα λες Mad ή και σε άλλα είναι καλύτερος ο PIONEER;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Το χρώμα στο off είναι πιο φυσικό νομίζω! αλλά τι να λέω τώρα! μπροστά στον PIONEER που είδα το Σαββάτο, ο PIONEER τους έσβησε όλους, και τον BENQ 6000,
και τον OPTOMA 82, και τον INFOCUS!!! και με τιμή 3500 με 50 ώρες στο κοντέρ, εάν τα είχα τώρα, θα τον χτύπαγα!
Και τι σχεση εχει ο Benq 1000(που ειναι το θεμα μας)
με τον 6000?:121:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Αναφέρωμαι στα χρώματα, και στο πολύ πολύ καλο μαύρο, όπως το κύριο για εμένα rainbow το οποίο δεν υπάρχει, επίσεις και σε αυτή την αίσθηση του CRT που μου έδωσε! Αλλά αυτά είναι πρωσωπικές εκτιμήσεις, τις οποίες έχει ο καθε ένας μας για την εικόνα που προτιμά!!! Δεν λέω οτι είναι ο καλύτερος, απλά απο όσους ψηφιακούς έχω δεί μέχρι τώρα είναι ο μόνος που θα αγόραζα! Βλέπεις έχω και μια αδυναμία δεν θέλω να βλέπω τις μπάρες πάνω κάτω με γκρί χρώμα, έχω συνηθήσει βλέπεις με τον CRT μου και μου βγάζουν τα μάτια σε όλους τους ψηφιακούς (εκτός του PIONEER)!
Πρόεδρε συγνώμη για το off topic δεν περίμενα να δώ εικόνα απο ψηφιακό και με εξέπληξε!

Reaction score
1

Τι είναι ρε παιδια αυτός ο PIONEER , μήπως είναι CRT....????

Reaction score
51

Τι είναι ρε παιδια αυτός ο PIONEER , μήπως είναι CRT....????

Φαντάζομαι πως αναφέρεται σε αυτόν:
Pioneer KURO KRF-9000FD :126:

Και φαντάζομαι πως όταν μιλούσε για μαύρο δεν αναφερόταν στο...σασί του :142:

Reaction score
8.350

Αντρεα το εχω ξαναπει,μην βαζεις φωτο αυτου του ανθρωπου,πιστευω οτι ειναι καλοπιστος,αλλα αφενος δεν ξερει να ρυθμιζει και αφετερου οι φωτο του αποπροσανατολιζουν.Βεβαια,για να πουμε και του στραβου το δικιο,ο ιδιος γραφει στο σαιτ του,μην παιρνετε υποψη τις φωτο,αλλα τις βαζει ομως!!!!!!!!!!
Μπορω να σας βαλω μερικες φωτο του κυριου αυτου, του ΙΔΙΟΥ προβολεα που ειναι η μερα με τη νυχτα,απλα βαριεμαι τωρα ,αν αμφιβαλλει κανεις θα το κανω νεξτ ταιμ.

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Benq W1000 στο projectorreviews

Φαντάζομαι πως αναφέρεται σε αυτόν:
Pioneer KURO KRF-9000FD :126:

Και φαντάζομαι πως όταν μιλούσε για μαύρο δεν αναφερόταν στο...σασί του :142:

Αυτός ο προβολέας θα έπρεπε να αποτελεί αστείο στο χώρο της προβολής καθώς και να προκαλεί κλάμα σε όσους τον πλήρωσαν όσο είχε όταν βγήκε 8-9.000 Ευρώ.

Τέτοιος απαξίωση στην τιμή ενός προϊόντος δεν έχω ξαναδει...σε λίγο θα τον δίνουν στα γαριδάκια αν και πλέον είναι εκτός παραγωγής και δνε ξέρω τι γίνεται με το support.

Φυσικά δεν είναι τίποτα από τον HD-100 της JVC και μη μου πείτε για καλύτερα οπτικά γιατί πραγματικά δεν το πιστεύω.

Reaction score
8.350
Απάντηση: Re: Απάντηση: Benq W1000 στο projectorreviews

Αυτός ο προβολέας θα έπρεπε να αποτελεί αστείο στο χώρο της προβολής καθώς και να προκαλεί κλάμα σε όσους τον πλήρωσαν όσο είχε όταν βγήκε 8-9.000 Ευρώ.

Τέτοιος απαξίωση στην τιμή ενός προϊόντος δεν έχω ξαναδει...σε λίγο θα τον δίνουν στα γαριδάκια αν και πλέον είναι εκτός παραγωγής και δνε ξέρω τι γίνεται με το support.

Φυσικά δεν είναι τίποτα από τον HD-100 της JVC και μη μου πείτε για καλύτερα οπτικά γιατί πραγματικά δεν το πιστεύω.
αστειο σιγουρα δεν ειναι,μια χαρα προβολεας ειναι και στεκεται ανετοτατα σημερα,απλα η τιμη ηταν ενα λαθος μαρκετινγκ κατα τη γνωμη μου ,αλλα ουτε το πρωτο ουτε το τελευταιο.

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Απάντηση: Benq W1000 στο projectorreviews

Αστείο δεν μπορεί να είναι.
Ιδιαίτερα αν είχες διαβάσει την παρουσίασή του εδώ και τα σχόλια του....γερόλυκου :116:
Τον έχεις δει ζωντανά?
Είχα την χαρά να τον δω live και μόνο θετική εντύπωση μου έκανε. Σε ευκρίνεια, σε ομαλότητα κίνησης και προφανώς στο τρομερό του μαύρο.
Δεν ξέρω πως παίζει με τα σημερινά δεδομένα ενός 750άρη πχ αλλά ως hiend μηχάνημα λογικά θα εξακολουθεί να βρίσκεται στην top 6άδα-8αδα (δεν αναφέρομαι μόνο στον kuro αλλά και στον 100άρη)

Στα ψηφιακά δυστυχώς υπάρχει μεγάλη απαξίωση αλλά δεν φταίει ο προβολέας γιαυτό.
Στο θέμα support φανντάζομαι δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
Χώρια που είναι ουσιαστικά κοινός με τον 100άρη της JVC
Και από όσο διαβάζω στο HiTech η λάμπα του έχει μόλις 250€

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.
Ααπό όσο θυμάμαι από τα τεστ και τις αναφορές εδώ, είναι ίδιος με τον 100άρη και σαν μηχάνημα και στα οπτικά του.
Και για τον φακό του είχαν γραφτεί (και ακόμα γράφονται στις τελευταίες σελίδες απίστευτα σχόλια) στα περιοδικά πως ήταν top.

Σε τελική ανάλυση και έναν 100άρη JVC πόσο τον βρίσκει κανείς πια? Αν τον βρει, όπως και το kuro βεβαίως.

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Benq W1000 στο projectorreviews

Αστείο δεν μπορεί να είναι.
Ιδιαίτερα αν είχες διαβάσει την παρουσίασή του εδώ και τα σχόλια του....γερόλυκου :116:
Τον έχεις δει ζωντανά?
Είχα την χαρά να τον δω live και μόνο θετική εντύπωση μου έκανε. Σε ευκρίνεια, σε ομαλότητα κίνησης και προφανώς στο τρομερό του μαύρο.
Δεν ξέρω πως παίζει με τα σημερινά δεδομένα ενός 750άρη πχ αλλά ως hiend μηχάνημα λογικά θα εξακολουθεί να βρίσκεται στην top 6άδα-8αδα (δεν αναφέρομαι μόνο στον kuro αλλά και στον 100άρη)

Στα ψηφιακά δυστυχώς υπάρχει μεγάλη απαξίωση αλλά δεν φταίει ο προβολέας γιαυτό.
Στο θέμα support φανντάζομαι δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
Χώρια που είναι ουσιαστικά κοινός με τον 100άρη της JVC
Και από όσο διαβάζω στο HiTech η λάμπα του έχει μόλις 250€

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.
Ααπό όσο θυμάμαι από τα τεστ και τις αναφορές εδώ, είναι ίδιος με τον 100άρη και σαν μηχάνημα και στα οπτικά του.
Και για τον φακό του είχαν γραφτεί (και ακόμα γράφονται στις τελευταίες σελίδες απίστευτα σχόλια) στα περιοδικά πως ήταν top.

Σε τελική ανάλυση και έναν 100άρη JVC πόσο τον βρίσκει κανείς πια? Αν τον βρει, όπως και το kuro βεβαίως.

Τον έχω δει κι εκτός από τα μαύρα του προτίμησα μακράν αυτόν που πήρα και για το μακράν καλύτερο sharpness, και για το περισσότερο φως που στα φωτεινά πλάνα τον έσκιζε, και για τα καλύτερα χρώματα τα του. Δίπλα δίπλα με τον IN83 τον είχα δει και έκρινα πως για εμένα δεν άξιζε τη διαφορά του ειδικά όταν έχανε σαφώς στα παραπάνω σημεία γιατί το Dark Chip 4 είναι αλλού και δεν είναι τυχαίο ότι χρησιμοποιείται από μηχανήματα όπως Lumis, Runco κτλ. Ευτυχώς δε γιατί μόνο να κλαίει θα μπορούσε κανείς με την μείωση που έφαγε πολύ γρήγορα αφού προχώρησα σε αγορά άλλου. Κάτι τέτοιες κινήσεις εγώ δεν τις θεωρώ λάθος αλλά χονδρό δούλεμα χαιεντάδικο τη στιγμή που ήταν το ίδιο προϊόν με τον HD100 αλλά νόμισαν ότι δεν θα το πέρναμε χαμπάρι.

Σήμερα αν θα αγόραζα μηχάνημα εκτός LED αυτό θα ήταν μάλλον ο HD 950 της JVC που έχει όλα τα παραπάνω εξίσου καλά με τον Infocus, σαφώς καλύτερα μαύρα και φυσικά Frame Interpolation και καλό φως. Επισης έχει motorised lense που στην περιπτωσή μου πολύ σύντομα θα είναι απολύτως απαραίτητο σχεδόν καθημερινά μιας και θα παίζω με δυο οθόνες.

Αυτά!

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Benq W1000 στο projectorreviews

Σήμερα αν θα αγόραζα μηχάνημα εκτός LED αυτό θα ήταν μάλλον ο HD 950 της JVC που έχει όλα τα παραπάνω εξίσου καλά με τον Infocus, σαφώς καλύτερα μαύρα και φυσικά Frame Interpolation και καλό φως. Επισης έχει motorised lense που στην περιπτωσή μου πολύ σύντομα θα είναι απολύτως απαραίτητο σχεδόν καθημερινά μιας και θα παίζω με δυο οθόνες.

Αυτά!
Σημερα ειναι δυσκολα τα πραγματα στην αγορα προβολεα....

ολοι οι κατασκευαστες θα βγαλουν 3d προβολεα μεσα στο 2010...

Ποιος ο λογος να δωσει καποιος λεφτα αν θελει και στο μελλον να βλεπει που και που κανενα 3d.....

Προσωπικα δεν με ενδιαφερει το 3d ......αλλα απο την αλλη οπως ειπα ποιο πανω(αν θελεις να δεις εστω και μια ταινια)δεν θα μπορεις.

Οποτε περιμενεις.....

υγ....βαλε και τα games.....:404:
....μεγαλα παιδια ειμαστε...:405:

Reaction score
1

Πολυ off topic παιζει.

Εντυπωσιακα τα χρωματα με brillant color on, αλλα για ακομη μια φορα, εντυπωσιακος και ο ψηφιακος θορυβος που προσθετει.

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Benq W1000 στο projectorreviews

Σημερα ειναι δυσκολα τα πραγματα στην αγορα προβολεα....

ολοι οι κατασκευαστες θα βγαλουν 3d προβολεα μεσα στο 2010...

Ποιος ο λογος να δωσει καποιος λεφτα αν θελει και στο μελλον να βλεπει που και που κανενα 3d.....

Προσωπικα δεν με ενδιαφερει το 3d ......αλλα απο την αλλη οπως ειπα ποιο πανω(αν θελεις να δεις εστω και μια ταινια)δεν θα μπορεις.

Οποτε περιμενεις.....

υγ....βαλε και τα games.....:404:
....μεγαλα παιδια ειμαστε...:405:

Έχεις δίκιο και αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να τελειώσω με άλλα και να αφήσω τον προβολέα στο τέλος. Επόμενη στάση στο θέμα εικόνας ο ISCO IIIL μάλλον...κι εδώ τελειώνω με το off-topic.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.385
Members
38.694
Νεότερο μέλος
Verdier