BENZ LP-S VS CLEAR AUDIO DA VINCI V2

Reaction score
460
Καλημερα σε ολους,εχεις καποιος εμπεριστατωμενη αποψη(ηχητικη,τεχνικη κτλ) για τις δυο αυτες κεφαλες?
Εαν ναι ποια απο τις δυο θα προτιμουσατε και γιατι?

Reaction score
0
Απάντηση: BENZ LP-S VS CLEAR AUDIO DA VINCI V2

Οποιαδήποτε εκτός benz γιατί αν βγάλεις συνενόηση με την αντιπροσωπεία της benz γράψε λόττο!

Reaction score
12

Φίλε γειά. Είμαι κάτοχος της Benz lp ebony, όχι της s. Προσωπικά δεν θα πήγαινα στην s λόγω βάρους και μόνο, αφού 16 γραμμάρια είναι πολλά για τους περισσότερους βραχίονες, εκτός αν είσαι σίγουρος ότι ταιριάζει με το μπράτσο σου. (δες και εδώ σχετικά http://forum.audiogon.com/cgi-bin/fr.pl?eanlg&1237004159). Σε κάθε περίπτωση η lp είναι εξαιρετική κεφαλή. Παίζει πραγματικά τα πάντα, χωρίς να ενδιαφέρεται αν ο δίσκος είναι audiophile, λίγο ή περισσότερο στραβός, έχει κανένα σκρατσ κλπ. Σκυλί μαύρο επίσης από αντοχή, θα πρέπει να είσαι πραγματικά απίστευτα άτσαλος για κόψεις κανένα βελόνι. Είναι κεφαλή για να ακούς μουσική με τις ώρες, με πλούτο ηχοχρωμάτων, εξαιρετική εικόνα, αλλά και επαρκέστατη ανάλυση αφού δεν κρύβει τίποτα. Ενώ όλες οι διαφορές μεταξύ του κάθε δίσκου είναι ακουστές, ακόμα και οι ταλαιπωρημένοι θα ακουστούν ευχάριστα και δεν θα κουράσουν, απλά οι audiophile θα παίξουν μαγικά! Επίσης έχει χαμηλό κόστος αναβελόνωσης σε σχέση με άλλες αντίστοιχης τιμής κεφαλές, μου στοίχησε γύρω στα 500 ευρώ αν θυμάμαι καλά πριν από δύο χρόνια. Κανένα πρόβλημα δεν είχα και με τον αντίπροσωπο, εκτός ίσως από το γεγονός ότι όλη η διαδικασία κράτησε κάνα δίμηνο.. Αλλά τόσο μου είχε πει από την αρχή. Τις clearaudio δεν τις συμπαθώ όπως και τα πλατώ της εταιρείας. Είναι ΙΜΟ οι μόνες κεφαλές που κάνουν το βινύλιο να ακούγεται σαν σιντί. Αυτό βεβαίως για κάποιους μπορεί να είναι πλεονέκτημα. Ειδικά για την da vinci δεν θα πήγαινα ποτέ σε κεφαλή που θέλει βάρος 2,8 γραμμάρια για να διαβάσει.. (http://www.clearaudio.de/eng/tan_davinci.html). Είναι αυτονόητο ότι, πέρα από το γούστο του καθενός, η συνέργεια βραχίονα-κεφαλής-phono θα πρέπει να είναι εξασφαλισμένη πριν αποφασίσεις.

Reaction score
460

Καλημερα και ευχαριστω για το ενδιαφερον!
Ο βραχιονας μου ειναι ο sme iv και ματσαρει πολυ καλα με την benz lps (οσο αφορα την συχνοτητα ιδιοσυντονισμου).
Τελικα ειμαι κατοχος της συγκεκριμενης κεφαλης εδω και μια εβδομαδα περιπου και ειμαι ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟς!!!!!!
Η κεφαλη ΠΕΤΑΕΙ,ειναι απιστευτη ηχητικα!!!Ηταν αυτο που ειχα στο μυαλο μου πριν την αγορασω,τετοιο ηχο ηθελα....και τον βρηκα!!
Οσο αφορα το phono,επειτα απο κουραστικα τεστ(μεταξυ πολλων) κετεληξα στο clearaudio balance plus με την μπαταρια του.Απλα εξαιρετικο και μακραν απο οτι ακουσα.Στο θεμα ηχητικες αποδρασεις "στην γωνια του antkots" αναφερω τα παντα.

Reaction score
29.525

Μπράβο ρε συ αντώνη που κατάφερες να είσαι τελικά ευχαριστημένος .
Γιατί μας εχεις πρήξει με τις κεφαλές σου και τον κωλοβραχίονά σου.
Ωραία μας έδειξες οτι το sl αν το ψάξει κάποιος σκοτώνει.
Ε και?
Αυτό το μηχανάκι σκοτώνει ούτως η άλλως.
Μην με αποπάρεις , δεν σε κράζω , κάθε άλο , απλά θέλω να πω οτι αυτό το πικαπ είναι γαμάτο .
ΠΟιός ο λόγος να το αποδείξεις μια φορά ακόμα?
Ασε μερικούς με LINN να λένε τα δικά; τους . Ακούς GEOVAZ?

Reaction score
460

Δεν εγραψες και τιποτα κακο για να σε αποπαρω Γιαννακη μου,απο τον Γιωργο(geovaz) ομως δεν θα την γλιτωσεις.......:434:

Reaction score
29.525

Τι να γλυτώσω ρε antoine?
Ας πάρει πρώτα κανένα σοβαρό πικάπιον ο Γιώργης , και μετά τα ξαναλέμε..
χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι:135::143::142::204:

Reaction score
2.248

Σαν να ακούω μία φωνή από το υπερπέραν...... :136:

Θα σε φτιάχω εσένα..... μπουρλοτιέρη :116:

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd