Benz micro silver

Reaction score
126
Απάντηση: Benz micro siver

Απο οτι εψαξα στο νετ μαλλον παω για αλλη κεφαλη
Προτασεις ???? Benz ace l h denon 304??
Πικαπ thorens td 166 ,βραχιοανας rega rb 251,phono stage musical fidelity x- lpsv3

Reaction score
126

Manos58 γιατι τοςο απολυτος με denon?. Πιστευεις οτι δεν ταιριαζει με το υπολοιπο συστημα?

Reaction score
460

Απο οτι εψαξα στο νετ μαλλον παω για αλλη κεφαλη
Προτασεις ???? Benz ace l h denon 304??
Πικαπ thorens td 166 ,βραχιοανας rega rb 251,phono stage musical fidelity x- lpsv3
Μπορεις να την πας στον αντιπροσωπο,τον Παντελη στην Ασκληπιου,να του την δωσεις και με μια χρηματικη διαφορα να παρεις η την ιδια η καποια αλλη.

Reaction score
29.538
Απάντηση: Benz micro silver

Αν δεν φιάχνεται η benz, η δεν θέλεις να την φιάξεις, η 304 είναι εξαιρετική κεφαλή , αλλά πολύ χαμηλοέξοδη.0,18mv. Εαν το phono σου εχει απο 63 db gain και πάνω μια χαρά είναι η 304.
Αστους να λένε.Σε 3 απο εδω μέσα δεν αρέσει και σε 1013 εκεί έξω αρέσει.
Εγω την λατρεύω αυτήν την κεφαλή. Αφού πήρα και δεύτερη .
Αν θες για ακρόαση πες μου.

Reaction score
460

Αν δεν φιάχνεται η benz, η δεν θέλεις να την φιάξεις, η 304 είναι εξαιρετική κεφαλή , αλλά πολύ χαμηλοέξοδη.0,18mv. Εαν το phono σου εχει απο 63 db gain και πάνω μια χαρά είναι η 304.
Αστους να λένε.Σε 3 απο εδω μέσα δεν αρέσει και σε 1013 εκεί έξω αρέσει.
Εγω την λατρεύω αυτήν την κεφαλή. Αφού πήρα και δεύτερη .
Αν θες για ακρόαση πες μου.
Εσυ πηρες και δευτερη για να ακους στερεοφωνικα:135:
Συμπεθερε το clear audio μου εχει 63db και δεν.......την οδηγουσε,απο 68 και ανω θα ακουσει καλη μουσικη με την 304!!

Reaction score
29.538

Εσυ πηρες και δευτερη για να ακους στερεοφωνικα:135:
Συμπεθερε το clear audio μου εχει 63db και δεν.......την οδηγουσε,απο 68 και ανω θα ακουσει καλη μουσικη με την 304!!
Να το πετάξεις το phono σου συμπέθερε.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.992

Ότι τί δηλαδίς?

Ξηγήσου!
Εννοώ ότι η περίπτωση αυτής της κεφαλής, συνδεδυασμένης -λέγω!- με κάποιο ανάλογο phono τυπικής ευαισθησίας και κέρδους, δεν αποτελεί πρόβλημα. Πολλοί ή ολίγοι, το πρόβλημα το έχουν μόνον όσοι έχουν συνηθίσει να ακούν δυνατά με το ρυθμιστικό της στάθμης έως -το πολύ- στην 11 ώρα, σκεπτόμενοι υποκειμενικά ότι αν το volume πρέπει να ανέβει πέρα από εκείνη τη θέση για να ακούσουν σχετικά δυνατά, το σύστημα "δεν παίζει", "δεν έχει δυναμικά", "τα ηχεία υπεροδηγούνται και θα πάθουν ζημιά" και άλλες τέτοιες ανοησίες. Ούτε το επιχείρημα του υψηλού θορύβου στέκει, αφού η προενίσχυση τόσο χαμηλού σήματος είναι εκ φύσεως θορυβώδης, περισσότερο ή λιγώτερο, αναλόγως της τοπολογίας και των ημιαγωγών που χρησιμοποιούνται στο phono.

Βέβαια, η κατάσταση θα ήταν πολύ καλύτερη εάν το phono ήταν όπως οι προενισχυτές μικροφώνων, δηλαδή fully balanced -μιας και όλες οι κεφαλές πικάπ είναι balanced, εκ φύσεως- ο θόρυβος θα ήταν χαμηλότερος. Επειδή όμως οι πελάτες αυτών των προϊόντων δεν γνωρίζουν -και επομένως φοβούνται- αυτήν την τοπολογία, συνεπικουρούντων και διαφόρων ηλιθίων κοντυλοφόρων, όπως εκείνο το ούφο που διάβαζα κάποτες στο High Fidelity, που έλεγε ότι η τοπολογία single ended κάνει τη "μικρότερη επεξεργασία στο σήμα", όπως καταλαβαίνεις, αν μιλάει κανείς για balanced στα βινυλιακά αναλογικά, είναι σαν να μιλάει για το 666 σε παππά που δεν έχει βγάλει ούτε την Γ' Δημοτικού. Έτσι, τα phono που κυκλοφορούν στην αγορά είναι έτσι όπως θέλουν οι πελάτες, και έχουν τα βύσματα που θέλουν οι πελάτες, δηλαδή RCA - και μάλιστα επίχρυσα, να γυαλίζουν, όπως τα καθρεφτάκια στους ζουλού του 18ου αιώνα. Whatever Lola wants, Lola gets.

Reaction score
29.538

Εσκισες μεγάλε.
Πεςτα , ιδίως για την θέση του vol γιατί κάπου τα έλεγα , εδω , και μου έλεγαν μαλακίτσες , του στυλ υποοδήγηση και τέτοια.
Αμα δεν βγάζει ολο του το γκάζι μέχρι τις 11"00 δεν πάει καλά το εργαλειίο.
Τώρα για το fully balanced , που λες , οι απόψεςι είναι κάμποσες.Οπως και κάποια άλλα πράγματα , που είπε κάποτε ο σοφός επιθεωρητής callahan.:116:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Τώρα για το fully balanced , που λες , οι απόψεις είναι κάμποσες.
Αρα ο Sansui δεν έχει τέτχια καλούδια....
Που πας ρε κακομοίρη χωρις τέτοια συνδεσμολογία ?Τα λέει ο οσιος Τζεοβάζιος αλλά δεν τον ακούτε :105::105::105:

Reaction score
126

Ευχαριστω πολυ ολους σας νε μπερδεψατε περισοτερο:119::119::116:
Τελικα ψωνισα wood sl
Αλλα παλι εχω προβλημα,βιδωνοντας την κεφαλη το vta πηγε περιπατο πανω απο μισο ποντο,τωρα θελει σηκωμα ο βραχιονας,το ακουσμα ειναι σαν να εχει παρασιτα!!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef