- Reaction score
- 126
Καταστρεψα την βελονα(κοπηκε απο ριζα)επισκευαζεται?????
Μπορεις να την πας στον αντιπροσωπο,τον Παντελη στην Ασκληπιου,να του την δωσεις και με μια χρηματικη διαφορα να παρεις η την ιδια η καποια αλλη.Απο οτι εψαξα στο νετ μαλλον παω για αλλη κεφαλη
Προτασεις ???? Benz ace l h denon 304??
Πικαπ thorens td 166 ,βραχιοανας rega rb 251,phono stage musical fidelity x- lpsv3
Εσυ πηρες και δευτερη για να ακους στερεοφωνικα:135:Αν δεν φιάχνεται η benz, η δεν θέλεις να την φιάξεις, η 304 είναι εξαιρετική κεφαλή , αλλά πολύ χαμηλοέξοδη.0,18mv. Εαν το phono σου εχει απο 63 db gain και πάνω μια χαρά είναι η 304.
Αστους να λένε.Σε 3 απο εδω μέσα δεν αρέσει και σε 1013 εκεί έξω αρέσει.
Εγω την λατρεύω αυτήν την κεφαλή. Αφού πήρα και δεύτερη .
Αν θες για ακρόαση πες μου.
Να το πετάξεις το phono σου συμπέθερε.Εσυ πηρες και δευτερη για να ακους στερεοφωνικα:135:
Συμπεθερε το clear audio μου εχει 63db και δεν.......την οδηγουσε,απο 68 και ανω θα ακουσει καλη μουσικη με την 304!!
Ναι για να τα εμπεδώσεις.Πάλι τα ίδια θα λέμε ?:419:
Ότι τί δηλαδίς?Εγώ συμφωνώ για την 304
Εννοώ ότι η περίπτωση αυτής της κεφαλής, συνδεδυασμένης -λέγω!- με κάποιο ανάλογο phono τυπικής ευαισθησίας και κέρδους, δεν αποτελεί πρόβλημα. Πολλοί ή ολίγοι, το πρόβλημα το έχουν μόνον όσοι έχουν συνηθίσει να ακούν δυνατά με το ρυθμιστικό της στάθμης έως -το πολύ- στην 11 ώρα, σκεπτόμενοι υποκειμενικά ότι αν το volume πρέπει να ανέβει πέρα από εκείνη τη θέση για να ακούσουν σχετικά δυνατά, το σύστημα "δεν παίζει", "δεν έχει δυναμικά", "τα ηχεία υπεροδηγούνται και θα πάθουν ζημιά" και άλλες τέτοιες ανοησίες. Ούτε το επιχείρημα του υψηλού θορύβου στέκει, αφού η προενίσχυση τόσο χαμηλού σήματος είναι εκ φύσεως θορυβώδης, περισσότερο ή λιγώτερο, αναλόγως της τοπολογίας και των ημιαγωγών που χρησιμοποιούνται στο phono.Ότι τί δηλαδίς?
Ξηγήσου!
Αρα ο Sansui δεν έχει τέτχια καλούδια....Τώρα για το fully balanced , που λες , οι απόψεις είναι κάμποσες.