P
PMC
Guest

Want hassle-free hi-fi sound? These 7 awesome active speakers nail performance and convenience
Neat, high-performing stereo speakers with built-in amplification (and sometimes streaming)

Καλά τι εστί what hifi το ξέρουμε.
Αλλά τέτοια αλλαγή? Τι διάολο ? τι πήρανε αυτοί ? Δεν μπορεί ! κάτι πήρανε. 9 στα 10 ηχεία είναι μικρά και ενεργά με πλαστικές καμπίνες? σχεδόν. Χάθηκαν τα κλασικά ηχεία? μόνο κάτι atc έχει σαν κλασικά , που δεν είδα καν τιμή , αλλά υποπτεύομαι θα είναι κάπου στα 4000 . Καλά κρασά.
Κανά focal, b&w , jbl, atc,pmc,klipsch, kef, monitor audio, von schwikert , magnat, dalli, τα άλλα τα ιταλικά τα πωςταλεν γμτ?
Τίποτα? όλα γαμωενεργά ? ρε ear τι τους έταξες ρεεε?
Γμτ μου. !
Καλά η SONUS FABER δεν βγάζει κανένα ενεργό?
ΥΓ ΤΏΡΑ πήρα πρέφα ότι το Thread είναι για ενεργά. Καλά κρασά λέμε.![]()
![]()
![]()
Ποιες πλαστικές?πλαστικές καμπίνες
Μόνο το ATC μου έκανε κλικ στις 6800 λίρες !!!!Καλά τι εστί what hifi το ξέρουμε.
Αλλά τέτοια αλλαγή? Τι διάολο ? τι πήρανε αυτοί ? Δεν μπορεί ! κάτι πήρανε. 9 στα 10 ηχεία είναι μικρά και ενεργά με πλαστικές καμπίνες? σχεδόν. Χάθηκαν τα κλασικά ηχεία? μόνο κάτι atc έχει σαν κλασικά , που δεν είδα καν τιμή , αλλά υποπτεύομαι θα είναι κάπου στα 4000 . Καλά κρασά.
Κανά focal, b&w , jbl, atc,pmc,klipsch, kef, monitor audio, von schwikert , magnat, dalli, τα άλλα τα ιταλικά τα πωςταλεν γμτ?
Τίποτα? όλα γαμωενεργά ? ρε ear τι τους έταξες ρεεε?
Γμτ μου. !
Καλά η SONUS FABER δεν βγάζει κανένα ενεργό?
ΥΓ ΤΏΡΑ πήρα πρέφα ότι το Thread είναι για ενεργά. Καλά κρασά λέμε.![]()
![]()
![]()