best buy mediapleyer (100-110e)

Reaction score
1.430
το καλυτερο media player που να παιζει kai mkv εως 100-110 ευρω??????

...δε με ενδιαφερει να εχει εσωτερικο σκληρο...με ενδειαφερει να παιζει τα κυριοτερα φορματ ( avi , mkv ) με ελληνικουσ υποτιτλους και να μην σκαλωνει και να εχει προβληματα στα 1080p...................

Reaction score
1.430
ειδα τον Lacie LaCinema Classic Bridge Media Player στο πlaiσιο με 70ε...ξερετε αν παιζει mkv και αν γενικα λεει? γιατι τα 70 ειναι δεελαστικη προταση

Reaction score
4.485
Απάντηση: best buy mediapleyer (100-110e)

The LaCinema Classic Bridge offers up to 1080p video output and does video upscaling. It supports most common media file formats. Other than HDMI 1.1 output, LaCie’s LaCinema Classic Bridge offers also Composite video output. It is priced at $99.
Supported Formats:

* Video: MPEG-4 AVI, XviD, DivX(3.11, 4.x, 5.x, 6.x)
* Audio: MP3, WMA
* Photos: JPEG, HD-JPEG for improved rendering quality
* Subtitles: SRT, SSA, ASS, SUB, PSB, SMI

Reaction score
1.430
Re: Απάντηση: best buy mediapleyer (100-110e)

αυτο σημαινει οτι δεν παιζει mkv? αυτα χαρακτησριτκα τα ξερω και γω....απο το site tis lacie.
εγω ρωταω αν το εχει κανεις και ξερει αν παιζει mkv

Reaction score
1.430
αυτο ακριβως..δε θελω να μπλεξω....ποιος το ποθλαει αυτο και ποσο? ξερεισ? γιατι στο skroutz δεν το βρησκω...

Reaction score
0
Το όριο ρων χρημάτων που βάζεις σε πάει στο WDTV . Πάρτο! Γι 'αυτά που θέλεις θα μείνεις σούπερ ευχαριστημένος!!!!

Reaction score
2

καλημερα,
μια απορια γιατι δεν βρισκω ακρη
αγορασα το lacie cinema record
και δουλευω με mac

το αναβαθμισα με το τελευταιο firmware
αλλα ελληνικους υποτιτλους δεν βλεπω.(τα ονοματα ειναι ακριβως τα ιδια)

καμμια ιδεα;

ευχαριστω

Reaction score
0

φιλε δεν ξέρω πως λειτουργούν οι υπότιτλοι αλλά δοκίμασε να κατεβάσεις το mkv toolnix.
τους κοτσάρεις πάνω μόνιμα.Έχω δει διαφορά και στον wd hd tv.εχει καλύτερο συγχρονισμό με προσαρμοοσμένους.
Αν έχεις πρόβλημα με το dts κατέβασε και το audio converter(από dts se ac3(dolby digital)) kai είσαι κύριος.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo