Best buy?

Reaction score
0
Καλησπέρα,
Καινουριος στο forum και εντελως ασχετος με το αντικειμενο των a/v.
Είμαι σίγουρος πως κατα καιρους δημοσιευονται παρομοια topics. Ανοιξα ενα καινουριο μονο κ μονο για να εχω ενα νεοτερο feedback.
Θελω να αγορασω dvd-player και μια lcd tv (κλασσικα).
Απο dvd εχω σταμπαρει τα pioneer dv-600 κ dv-696. Θα ηθελα να μου πειτε ποιες ειναι οι διαφορες τους και ποιο μου προτεινετε? Επισης αν υπαρχει καποια αλλη καλυτερη επιλογη σε αυτα τα λεφτα, την εξεταζουμε. Δηλαδη δινω το πολυ μεχρι 200 euro.
Οσο για την τηλεοραση, θελω μια 32αρα lcd. Στις tv δεν ξερω ουτε μοντελα, ουτε τιποτα. Απλα θελω να ειναι ως 600-700 euro.
Αυτα.
Ευχαριστω εκ των προτερων

Reaction score
5
σε αυτά τα λεφτά για dvd player κοίτα τα Oppo. οσο για την τηλεόραση...δεν γνωρίζω να σου απαντήσω

Reaction score
3
Απάντηση: Best buy?

Καλωσόρισες Spirus.
Απ' ότι λες και με τις τιμές που αναφέρεις θα βρεις αρκετές TV και DVD palyers.
Για το player θα συμφωνήσω για το Pioneer.
Για LCD TV, δεν ξέρω και πολλά, αλλά θα σου πρότεινα να δεις εσύ με τα μάτια σου κάποια μοντέλα και να διαλέξεις.
Καλές εντυπώσεις σε μέλη έχουν αφήσει οι LG, Samsung, Sony, Panasonic.
Περισσότερα, μπορούν να σου πουν όσοι έχουν αγοράσει πρόσφατα ανάλογες συσκευές.

Reaction score
174
Για τα Pioneer (και τα δυο μοντελα που αναφερεις) έχουν ακουστεί πολύ καλά λόγια...
Για τα oppo έχουν ακουστεί τα καλύτερα... και όχι μονο σε αυτο το φορουμ. Αν βρεις το 971 χτύπα το, είναι κοντά στα 200Ε. Αν όχι τοτε το 981 στα 260Ε είναι κορυφή (αυτό έχω εγώ) αλλά του λείπει η έξοδος component.

Για Lcd τα πραγματα είναι μεταβατικά ακόμη, συνεχώς νέα μοντέλα που υπόσχονται καλύτερες επιδόσεις... στα χρήματα που ψάχνεις μάλλον σε samsung R86 (Jasmine ή bordaeux) θα κοιτούσα (κοντά στα 800Ε) ή κάτι σε 100Hz, αν πρόκειται να χρησιμοποιείται πολύ και για τηλεοπτικό σήμα (αθλητικά κυρίως) αλλά μάλλον θα φτάσεις τα 1000Ε.

Reaction score
0
Για τα Pioneer (και τα δυο μοντελα που αναφερεις) έχουν ακουστεί πολύ καλά λόγια...
Για τα oppo έχουν ακουστεί τα καλύτερα... και όχι μονο σε αυτο το φορουμ. Αν βρεις το 971 χτύπα το, είναι κοντά στα 200Ε. Αν όχι τοτε το 981 στα 260Ε είναι κορυφή (αυτό έχω εγώ) αλλά του λείπει η έξοδος component.

Για Lcd τα πραγματα είναι μεταβατικά ακόμη, συνεχώς νέα μοντέλα που υπόσχονται καλύτερες επιδόσεις... στα χρήματα που ψάχνεις μάλλον σε samsung R86 (Jasmine ή bordaeux) θα κοιτούσα (κοντά στα 800Ε) ή κάτι σε 100Hz, αν πρόκειται να χρησιμοποιείται πολύ και για τηλεοπτικό σήμα (αθλητικά κυρίως) αλλά μάλλον θα φτάσεις τα 1000Ε.
Συμφωνώ απόλυτα σε όλα... Απλά προσωπικά θα έπαιρνα το Pioneer 600 όχι γιατί τo Οppo δεν είναι αστέρι αλλά γιατί θεωρώ τα 200 Ευρώ ως το άνω όριο για αγορά DVD με τα νεα HD φορμάτ εν όψει...

Το Pioneer 600 είναι άριστο και στα 170 Ευρώ που παίζει στην αγορά θεωρώ ότι είναι κελεπούρι.. Αν όμως θέλεις να ανέβεις παραπάνω στα 250 Εuro τοτε δες το Oppo 981

To 696 (Pioneer) έχει καταργηθεί , αλλά εαν βρεις κανένα ξεμπαρκτο μέχρι 100-110 Ευρώ βούτα το.. Ως κάτοχος του (και αρκετά αυστηρός με τα πράγματα που παίρνω) το θεωρώ σαν τα καλύτερα 155 Ευρώ που ξόδεψα ποτέ μου όταν το πήρα. :cool_4::cool_4::cool_4::cool_4:

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης