- Reaction score
- 39
Αν και οι σειρές δεν αποτελούν το πιο δημοφιλές θέμα του forum, σκέφτηκα να αναφέρουμε αγαπημένα φινάλε προκειμένου να θυμηθούμε τα παλιά, να συμφωνήσουμε και να διαφωνήσουμε, να βοηθηθούν κάποιοι να ξεκινήσουν σειρές που δεν έχουν δει κτλ...
Και για να το επεκτείνω το θέμα, αναφέρομαι κυρίως σε season finales και όχι τόσο σε series finales. (Όποιος θέλει βέβαια γράφει για series finale). Και αυτό για δύο λόγους:
Πρώτον, θα έχουμε περισσότερες επιλογές :114: και
Δεύτερον, το φινάλε μιας σαιζόν αποτελεί μία ιδιαίτερη στιγμή για τον θεατή (ειδικά για τον κολλημένο) και είναι η τελευταία δόση πριν μια μακρά περίοδο αναμονής.
Έχω διάφορα στα μυαλό μου και θα αναφέρω και άλλα στη συνέχεια αλλά όσο κοινότυπο και αν φανεί στην κορυφή ξεχωρίζει by far μία φράση:
"We have to go back!" - είχα μείνει μ..κας :111:
Η σειρά σας...
Και για να το επεκτείνω το θέμα, αναφέρομαι κυρίως σε season finales και όχι τόσο σε series finales. (Όποιος θέλει βέβαια γράφει για series finale). Και αυτό για δύο λόγους:
Πρώτον, θα έχουμε περισσότερες επιλογές :114: και
Δεύτερον, το φινάλε μιας σαιζόν αποτελεί μία ιδιαίτερη στιγμή για τον θεατή (ειδικά για τον κολλημένο) και είναι η τελευταία δόση πριν μια μακρά περίοδο αναμονής.
Έχω διάφορα στα μυαλό μου και θα αναφέρω και άλλα στη συνέχεια αλλά όσο κοινότυπο και αν φανεί στην κορυφή ξεχωρίζει by far μία φράση:
"We have to go back!" - είχα μείνει μ..κας :111:
Lost Season 3
Η σειρά σας...