BEST TV FOR PLAYSTATION 3

Reaction score
1
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΤV ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 3 ΜΕΤΡΑ.Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ GAMES ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ HD KAI BLURAY.ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Reaction score
1
Απάντηση: BEST TV FOR PLAYSTATION 3

Πες μας και τι budget διαθέτεις, καθώς και πόσο μεγάλη τηλεόραση θες.

Aρχικά θα παίξεις απο 40'' και πάνω και καλό είναι να προτιμήσεις μια στα 200 Hz.

Reaction score
1

Πες μας και τι budget διαθέτεις, καθώς και πόσο μεγάλη τηλεόραση θες.

Aρχικά θα παίξεις απο 40'' και πάνω και καλό είναι να προτιμήσεις μια στα 200 Hz.
μεχρι 1500 ευρω.απλα η αποσταση ειναι 2,5 με 3 μετρα

Reaction score
5

Τέλεια! πάρε μια 46άρα τουλάχιστον!! εγώ που είμαι στα 3 ~ 3 και κάτι με 40άρα, για να δω ΗD παιχνίδι στα 1080 και να το χαρώ όπως το PC τραβάω τον καναπέ στην μισή απόσταση! κάπου κυκλοφορεί και σχετικός πίνακας με αποστάσεις και αναλύσεις. Βεβαια στο παραπάνω setting άμα δεις τηλεόραση θα σου πέσουν τα μάτια ... :111: αλλά ποιος τα χ...ζει τα κανάλια αμα έχει PS3!!!:116:

και βέβαια πρέπει να επιλέξεις μια με όσο πιο χαμηλό latency γίνεται και όχι σε game Mode, πάντα ψάχνε για το latency σε normal mode. Γενικά σε αυτόν τον τομέα οι Sony είναι από τις καλύτερες. Το latency είναι καθοριστικός παράγοντας αν είσαι hardcore gamer

KDL-46Z4500

Reaction score
1

Τέλεια! πάρε μια 46άρα τουλάχιστον!! εγώ που είμαι στα 3 ~ 3 και κάτι με 40άρα, για να δω ΗD παιχνίδι στα 1080 και να το χαρώ όπως το PC τραβάω τον καναπέ στην μισή απόσταση! κάπου κυκλοφορεί και σχετικός πίνακας με αποστάσεις και αναλύσεις. Βεβαια στο παραπάνω setting άμα δεις τηλεόραση θα σου πέσουν τα μάτια ... :111: αλλά ποιος τα χ...ζει τα κανάλια αμα έχει PS3!!!:116:

και βέβαια πρέπει να επιλέξεις μια με όσο πιο χαμηλό latency γίνεται και όχι σε game Mode, πάντα ψάχνε για το latency σε normal mode. Γενικά σε αυτόν τον τομέα οι Sony είναι από τις καλύτερες. Το latency είναι καθοριστικός παράγοντας αν είσαι hardcore gamer

KDL-46Z4500
σ ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.να επιλεξω σε Led ή lcd? επισης θα ηθελα την γνωμη σου για το καιουργιο μοντελο της sony,λεω να καταληξω εδω:http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/sony-cinematic-40-hx700.php

Reaction score
5

Για το συγκεκριμένο δεν ξέρω τίποτα. Καλό είναι να το ψάξεις καλά και μιλάω για το latency πάντα(όλα τα άλλα σε μια τόσο ποιοτική τηλεόραση μην σε προβληματίζουν).
Υπενθυμίζω! όλα αυτά ισχύουν αν έχεις πραγματικές απιτήσεις όταν παίζεις. Μπορεί να μην το καταλάβεις ποτέ, αλλά αν αρχίσεις τα online shooters και σε "τρώνε" πριν τους δεις τότε θα είναι αργά να αλλάξεις τηλεόραση!!

Κάτι τελευταίο, καινούργιο μοντέλο δεν σημαίνει καλύτερο. Η 46Ζ4500 είναι προηγούμενο μοντέλο, μόλις βγήκε η 5500 η οποία έχει χειρότερο Latency όμως!

κοίτα και αυτούς του τύπους είναι ωραίοι, έχουν και ψαχτήρι.

Γενικά google it για latency και lag

Reaction score
1

Για το συγκεκριμένο δεν ξέρω τίποτα. Καλό είναι να το ψάξεις καλά και μιλάω για το latency πάντα(όλα τα άλλα σε μια τόσο ποιοτική τηλεόραση μην σε προβληματίζουν).
Υπενθυμίζω! όλα αυτά ισχύουν αν έχεις πραγματικές απιτήσεις όταν παίζεις. Μπορεί να μην το καταλάβεις ποτέ, αλλά αν αρχίσεις τα online shooters και σε "τρώνε" πριν τους δεις τότε θα είναι αργά να αλλάξεις τηλεόραση!!

Κάτι τελευταίο, καινούργιο μοντέλο δεν σημαίνει καλύτερο. Η 46Ζ4500 είναι προηγούμενο μοντέλο, μόλις βγήκε η 5500 η οποία έχει χειρότερο Latency όμως!

κοίτα και αυτούς του τύπους είναι ωραίοι, έχουν και ψαχτήρι.

Γενικά google it για latency και lag[/QUOTE
επειδη φενεται να το εχεις ψαξει αρκετα φιλε μου ποια θα ηταν η δικη σου επιλογη?το latency Που λες τι ειναι?πρεπει να ειναι μικρο η μεγαλο?και σχετικα με led ή lcd?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Το latency(ή αλλιως input lag) είναι η χρονοκαθυστέρηση που παρουσιάζει το πανελ μιας τηλεόρασης στις εντολες που δεχεται όταν κάποιος παίζει παιχνίδια.
Όσο τοδυνατόν μικρότερο τόσο καλύτερα.
'Οσον αφορά τις led είναι μια τεχνολογία για καλύτερη ποιότητα εικόνας,όχι όμως εχέγγυο για μικρότερο input lag.
Όπως ανέφερε και ο pduke είναι εμφανες κυρίως σε FPS παιχίδια και περισσότερο όταν κάποιος παίζει online.Οπότε αν την θέλετε κυρίως για gaming κοιτάτε να βρείτε την tv με το μικρότερο lag.Η σελίδα που σας έδειξαν είναι ένας καλός οδηγός όπως και το televisions.com.

Reaction score
2
Όπως σε είπανε και τα παιδιά ποιο πάνω να προσέξεις πάρα μα πάρα πολύ το Lag της τηλεόρασης που θέλεις να πάρεις.

Δεν είναι μόνο τα online shooter , όταν το μέσο Lag των Samsung πχ 0,80-1 sec σε κανονικό mode Και 20-30 ms σε Game mode είναι αρκετά ικανός χρόνος για να καταστρέψει την ψυχαγωγία σου καθώς παίζεις games.

Μιλάμε για χρόνους κοντά στο 0,5 δευτερόλεπτο ότι και να παίζεις θα είναι πολύ ζόρικο.

Εγώ έχω πάρει τη SL8000 της LG , με άριστη απόκριση στα Games ακόμα και με την XD engine ενεργοποιημένη.

Για Led όσο αφορά το Gaming ούτε να το σκέφτεσαι μιας και είναι οι ποιο αργές.

Reaction score
1

ευχαριστω ολους πολυ για το ενδιαφερον και για το χρονο σας.απλα περιμενω να μοθ δωσετε κατα τιν γνωμη σας συγκεκριμενες προτασεις..ευχαριστω

Reaction score
5

μόλις είδα ετούτο το μωρό KDL-46Z4500
πολύ καλή τιμή! πολύ καλό gaming
για την HX 700 που θες δεν μπορώ να βρω αναφορές για input lag.

Τώρα βέβαια αν θες την άποψή μου και επειδή δεν σε κόβω για φανατικό gamer παρτην αν την έχεις καημό γιατί θα μείνεις με το κρίμα και είναι ...κρίμα. Τώρα αν στην πορεία "αρρωστήσεις" με τα παιχνίδια και αποδειχθεί ότι η συγκεκριμένη δεν τα παει πολύ καλά μαζί τους τότε... ρίχτο στα adventures!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo