Best value for money DAC εισαγωγικής ή μέσης κατηγορίας.

A

amoustakas

Guest
Επειδή είναι ωραία να βλέπουμε πανάκριβα εξωτικά DAC σε σχετικό θρέντ, τα οποία ο λαός δεν θα έχει ευκαιρία όχι μόνο να τα αγοράσει αλλά ούτε και να τα ακούσει, θα ήθελα τις γνώμες σας για τα ποια είναι τα εγνωσμένης και αντικειμενικά αποδεκτής ηχητικής ποιότητας DAC, τα οποία μπορούν να απογειώσουν ένα αξιοπρεπές CD Player.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.939
Απάντηση: Best value for money DAC εισαγωγικής ή μέσης κατηγορίας.

Επειδή είναι ωραία να βλέπουμε πανάκριβα εξωτικά DAC σε σχετικό θρέντ, τα οποία ο λαός δεν θα έχει ευκαιρία όχι μόνο να τα αγοράσει αλλά ούτε και να τα ακούσει, θα ήθελα τις γνώμες σας για τα ποια είναι τα εγνωσμένης και αντικειμενικά αποδεκτής ηχητικής ποιότητας DAC, τα οποία μπορούν να απογειώσουν ένα αξιοπρεπές CD Player.
οι πιο οικονομικές και ταυτόχρονα ιδιαίτερα αξιόλογες λύσεις, είναι οι κάρτες ήχου. Δεν αγοράζεις σασί, δεν αγοράζεις τροφοδοτικό, αγοράζεις αυτό που χρειάζεσαι, εκεί που το χρειάζεσαι.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

τα εισαγωγικα dac των 200~500 ευρω δεν θα "απογειωσουν" τον ηχο μιας πηγης των 300 ευρω. Αυτο μπορει να το ξανει ενα dac των 1000 ευρω και πανω.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

τα πραγματα ειναι πανω κατω γνωστα. New entries στην κατηγορια οι εξης:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

Ποιός ακούει τον Χαραλά τωρα :123:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

Grace 903.Period

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

A

amoustakas

Guest

Έχω ξεχασμένη αυτήν την κάρτα ήχου USB της Roland. Την γνωρίζετε; Πως θα παίξει μουσική από υπολογιστή σε σχέση με εισαγωγικό DAC;

A

amoustakas

Guest

τα εισαγωγικα dac των 200~500 ευρω δεν θα "απογειωσουν" τον ηχο μιας πηγης των 300 ευρω. Αυτο μπορει να το ξανει ενα dac των 1000 ευρω και πανω.
Άρα με Marantz SA-7001 αξίας 600 ΕΥΡΩ να το βράσω το εισαγωγικό DAC.

Reaction score
1.848

πάρε ένα παλιό ακριβό dac (κοψοχρονιά) το οποίο δε παίζει 48/384 αλλά έχει σούπερ αναλογικό στάδιο εξόδου και ένα m2tech.

A

amoustakas

Guest

Καλά εγώ είχα την εντύπωση ότι στα DAC υπάρχει μεγαλύτερη εξέλιξη μεταξύ των μηχανημάτων ήχου την τελευταία δεκαετία!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

Ναι αλήθεια είναι.
Αλλά διαφορές του 30 %,40 % είναι @...δια μάντολες.
Μικροδιαφορές που χρειάζονται τα υπόλοιπα συνοδά για να τις αναδείξουν.
Μην τρελλαίνεστε

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Η πλακα ειναι οτι οι μεχρι τωρα συσκευες που ανεβηκαν εχουν αναρτηθει στο --αλλο --thread......ας ξαναδιαβαστει με μεγαλυτερη προσοχη λοιπον για να μην αναμασσαμε τα ιδια και τα ιδια.....εκτος αν υπαρχει αναγκη να γεμιζουμε σελιδες!!!!!!!!!!!!!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Η πλακα ειναι οτι οι μεχρι τωρα συσκευες που ανεβηκαν εχουν αναρτηθει στο --αλλο --thread......ας ξαναδιαβαστει με μεγαλυτερη προσοχη λοιπον για να μην αναμασσαμε τα ιδια και τα ιδια.....εκτος αν υπαρχει αναγκη να γεμιζουμε σελιδες!!!!!!!!!!!!!!
Βλαση, εγω φταιω, εγω πρεπει να τις ειχα ανεβασει κ στο αλλο νημα, αλλα ειπα να συνεισφερω σε αυτο το thread που λογω του περιορισμου "εισαγωγικης κατηγοριας" τα πραγματα ειναι μετρημενα κουκια. Σορρυ φιλε, για καλο τα ξανανεβασα :120:

A

amoustakas

Guest

Απλά εδώ προσδιορίζονται νομίζω ως best buy συσκευές. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με DAC και θα μπορούσα να δώσω βαριά ένα πεντακοσάρικο για σοβαρή αναβάθμιση του ήχου. Πράγμα που κατά τα φαινόμενα δεν έχει νόημα.

Τώρα διαφορές της τάξης του 20% θα έλεγα ότι υπάρχουν από το bluray S300 της sony με το SACD της Marantz. Αυτές δε τις άκουσα όταν έπαιζα το ίδιο κομμάτι σε real time από τις δύο πηγές.

A

amoustakas

Guest

Βλαση, εγω φταιω, εγω πρεπει να τις ειχα ανεβασει κ στο αλλο νημα, αλλα ειπα να συνεισφερω σε αυτο το thread που λογω του περιορισμου "εισαγωγικης κατηγοριας" τα πραγματα ειναι μετρημενα κουκια. Σορρυ φιλε, για καλο τα ξανανεβασα :120:
Σε ευχαριστώ πολύ Tyler για την πολύτιμη βοήθειά σου και σε αυτόν τον το τομέα.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Απλά εδώ προσδιορίζονται νομίζω ως best buy συσκευές. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με DAC και θα μπορούσα να δώσω βαριά ένα πεντακοσάρικο για σοβαρή αναβάθμιση του ήχου. Πράγμα που κατά τα φαινόμενα δεν έχει νόημα.

Τώρα διαφορές της τάξης του 20% θα έλεγα ότι υπάρχουν από το bluray S300 της sony με το SACD της Marantz. Αυτές δε τις άκουσα όταν έπαιζα το ίδιο κομμάτι σε real time από τις δύο πηγές.
τοτε μην ασχοληθεις με dac ουτε του 500ρικου ουτε του 1000ρικου. Μια χαρα ειναι το 7001

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@