Best Value for Money Lcd/Plasma

Reaction score
0
Καλησπερα και καλως σας βρηκα στο forum!!
Υστερα απο μια γρηγορη μελετη,ειπα να ποσταρω και να ζητησω την συμβουλη σας.

Θελω να αντικαταστησω την 24crt που εχω.Διαθετω πολυ λιγα χρηματα περιπου στα 600-800 και προοροζεται κυριως για τηλεοπτικα καναλια και αντε κανα dvd.Tι προτεινετε λοιπον ως best value/money γιαυτην την κατηγορια που ανηκω?Εχετε υποψιν καποια προσφορα?

Επισης,αξιζουν οι τηλεορασεις εκθεσεων?(συνηθως στην μιση τιμη τις δινουν)

Reaction score
0
Η καλυτερη προσφορα που εχω δει ειναι η panasonic px7 42 ιντσες πλασμα και με ψηφιακο τηλεοπτικο δεκτη.
Την πηρε ενα φιλος και την ειδα σε τηλεοπτικο προγραμα και παιζει πολυ καλα.

Reaction score
0
Απάντηση: Best Value for Money Lcd/Plasma

Προσωπικά, θα συνιστούσα Full HD...
Έτσι κι αλλιώς, η αγορά αυτή έχει ορίζοντα 10ετίας.. οπότε..:happy_4:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Φθηνο δεν σημαινει και ποιοτικο (πολυ πολυ σπανια), οποτε προσοχη στα...ματακια σας!

Reaction score
0
Η καλύτερη προσφορά που έχω δει είναι η panasonic px7 42 ίντσες πλάσμα και με ψηφιακό τηλεοπτικό δέκτη.
... την είδα σε τηλεοπτικό πρόγραμμα και παίζει πολύ καλά.
+1

Reaction score
0
+1 για την panasonic 42px7
Την εχω 1 εβδομαδα και εχω εντυπωσιαστει!
SD εικονα σχεδον CRT και αν μη τι αλλο πολυ καλυτερη απο LCD, και HD εικονα εξαιρετικη! Επισης 42 ιντσες και ολα αυτα με ~850 ευρω.

Επισης λαβε υποψην σου οτι αυτα τα λεει καποιος που ηταν πολυ αρνητικος για αγορα τετοιας plasma τηλεορασης καθαρα λογω της αναλυσης της που ειναι αρκετα.....περιεργη τουλαχιστον (δεν ταιριαζει ουτε στο καδρο της ουτε συμφερει για αποφυγη scaling σε καποιο HD/SD σημα). Μπορεις να δεις και παλιοτερες απαντησεις μου στις οποιες ημουν αρκετα αρνητικος.

Ωστοσο τελικα την πηρα με την προοπτικη οτι θα εβλεπα 95% αναλογικη TV σε αυτην την τηλεοραση (και σε αυτο χωρις αμφιβολια ειναι εξαιρετικη) και τελικα αποδειχτηκε εκ του αποτελεσματος στα ματια μου οτι και στο HD τα παει μια χαρα! Φαινεται ο scaler της κανει θαυματα....δεν εχω αλλη εξηγηση...και επειδη ολα εκ του αποτελεσματος κρινονται...δε θα σου λειψει τιποτα ακομα και ενα bluray/hd-dvd να συνδεσεις, αρκει να μην εχεις "ψυχολογικα" και σκεφτεσαι οτι βλεπεις λιγοτερα απο τα μισα pixels που εχει το σημα που στελνεις στην TV σου.

Μονο για το burn-in εχω μια ενστασουλα, αλλα ελπιζω να μην εμφανιστει ποτε!

Reaction score
0
Τελικά παιδιά έχει κανείς από εσάς συγκρίνει την px7 με την px70e;
Έχουν περίπου 200€ διαφορά αλλά αξίζει να τα δώσει κανείς;

Reaction score
0

Η μια είναι 37'' και 8.000:1 contrast

και η άλλη 42'' και 10.000:1 αντίθεση..

Τα 200 ευρώ είναι πολύ λογικά..

Reaction score
0
Αν θες την αποψη μου η μονη διαφορα ειναι στις εισοδους (αριθμος hdmi κλπ) και στην διαφορετικη βαση. Ολα τα αλλα ειναι marketing.

Δε το λεω γιατι ξερω κατι παραπανω ουτε εχω κατσει να τις συγκρινω διπλα διπλα εξονυχιστικα, αλλα συνηθως ετσι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις, και απλα η εταιρεια θελει να δικαιολογησει μια αλφα διαφορα τιμης αλλα δε θα μπει στον κοπο να αλλαξει τη γραμμη παραγωγης panel (=κοστος) για να διαφοροποιησει πραγματικα την ουσια.

Reaction score
0
Από τη στιγμή που σε ενδιαφέρει κυρίως το τηλεοπτικό σήμα γιατί θες να φύγεις από την CRT; Αν δεν την χρειάζεσαι άμεσα, γιατί να μην περιμένεις μέχρι να έχεις κάτι παραπάνω (και ταυτόχρονα να πέσουν και οι τιμές);

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.660
Members
38.587
Νεότερο μέλος
stratos.april