best value!!!!!

Reaction score
0
καλησπερα.... ειμαι σχετικα νεος στο χωρο και οχι ιδιαιτερα ψαγμενος σε hi-end κ.τ.λ. θα ηθελα τη βοηθεια σας σαν πιο εμπειροι στο χωρο να μου βγαλετε ενα ζευγαρι ενισχυτη και ηχειων maximum κοστος 2500€ περιπου!!!! επειδη εχω κοιταξει μερικα ποστς, απο ηχεια νομιζω οτι εχω καταληξει στα audio spectrum artemis. ευχαριστω εκ των πρωτερων!!!!

υ.γ. συγνωμη αν ειναι ακυρο το θεμα με την ενοτητα αλλα δεν ηξερα που να το ανοιξω!!!!!!!

Reaction score
19
Καλοσήρθες στο forum.

Θα μπορούσες να το ανοίξεις στο Γενική συζήτηση περι Hi-Fi :605:

Πόσο μεγάλος είναι ο χώρος σου και τι μουσική ακούς?

(Μεταξύ μας - μην το πεις πουθενά γιατί θα πέσουν μερικοί να με φάνε. Άστα τα Audio Spectrum, υπάρχουν καλύτερα ηχεία σε αυτά τα χρήματα που ζητάνε)

Reaction score
0
Απάντηση: best value!!!!!

καλως σας βρηκα!!! :107::107: ο χωρος μου ειναι γυρω στα 5 τ.μετρα και ακουω classic rock & heavy metal!!

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.562

5 τετρ. μετρα?????

Συγνωμη φιλε μου, αλλα το συστημα ειναι για την τουαλετα??:116:

Reaction score
4.250

Μηπως ειναι πολλα τα λεφτα για τον χωρο σου?

Reaction score
0

:107::107: για το δωματιο μου ειναι αλλα δυστυχως δεν μενω σε βιλα!!!! τωρα να σου πω την αληθεια δεν το εχω μετρησει κιολας. 5 μπορει να ειναι λιγα αλλα πανω απο 10 δεν ειναι σιγουρα!!!!!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138

:107::107: για το δωματιο μου ειναι αλλα δυστυχως δεν μενω σε βιλα!!!! τωρα να σου πω την αληθεια δεν το εχω μετρησει κιολας. 5 μπορει να ειναι λιγα αλλα πανω απο 10 δεν ειναι σιγουρα!!!!!!
Μπρε αγόρι μ', πόσο επί πόσο είναι το δωμάτιο;

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.434
Και από εμένα καλώς όρισες στη παρέα μας.

Η Artemis που σκέφτεσαι είναι ένα εξαιρετικό ηχείο αλλά δεν ταιριάζει στο χώρο σου. Απευθύνεται σε μεγαλύτερα δωμάτια.

Θα σου πρότεινα από την Audio Spectrum τα Eros που είναι στα μέτρα του δωματίου σου.

Αν τώρα στο μέλλον σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις το σύστημα σου σε μεγαλύτερο δωμάτιο το Sirene είναι το ηχείο σου.

Reaction score
4.250

Για ξανασκεψου το, μπας και ειναι 4Χ4? :139::140:

Reaction score
140
Φύγε λοιπόν από δαπέδου γρήγορα
Αν είσαι για spectrum πας eros βαριά βαριά sirene
Ωστόσο με το eros και έναν ολοκληρωμένο ποιοτικό και με καμία 100 βαττ θα είσαι άρχοντας
Πάνε να ακούσεις οπωσδήποτε τον nuforce τον ολοκληρωμένο

Reaction score
140
Με nuforce και audio spectrum eros θα βγεις κάτω από 2000 ευρω
Εναλλακτικά μεταχειρισμένα μηχανάκια που θα είναι και μια κλάση επάνω
Δηλαδή κάνα ολοκληρωμένο του 3000 πχ macintosh με επίσης κάποιο ηχείο βάσης με τιμή καινούργιου 2000

Reaction score
140
Τον άκουσα προχθές να οδηγεί τα κτήνη τα xanadu
Σε review γνωστού περιοδικού οδήγησε και τα 802

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.753

στα χρήματά σου είναι αυτό (left και right):

λίγο παραπάνω αν πας (3100), μπορείς να αγοράσεις αυτό:

ενώ αν καταφέρεις να πας στα 3700, παίρνεις αυτό το κορυφαίο Klein+Hummel (left και right):

τα δυό τελευταία διαθέτουν ενσωματωμένο dac οπότε θεώρησε ότι αγοράζεις κι ένα ακόμα μηχάνημα μαζί τους. Ουσιαστικά τα συνδέεις με ψηφιακό καλώδιο κατευθείαν με ένα PC και είναι ΑΡΧΗΓΟΣ.

Αυτές οι ενεργές λύσεις που σου προτείνω δεν έχουν αντίπαλο ηχητικά (στα χρήματά τους), είναι πολύ ανώτερες από οποιοδήποτε απλό συνδυασμό ενισχυτή-ηχείου, διότι εμπεριέχουν πολλαπλούς ενισχυτές έκαστο και είναι στουντιακά midfield monitors (ιδανικά για το χώρο σου).

\καλημέρα σας....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.076
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494