Black Box Audio Video Show 2022

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
6.638
Μακάρι να γίνει ο θεσμός που θα λέμε εμείς οι πολυκάναλοι και οι χομσινεματζίδες πως έχουμε κάπου να πάμε, και υπάρχει λόγος.

Τα τελευταία χρόνια η παρουσία πολυκάναλης ψυχαγωγίας είναι μέχρι και ανύπαρκτη. Δεν θυμάμαι καν πότε ήταν η τελευταία χρονιά που είδαμε - ακούσαμε σοβαρό πολυκάναλο.
Το immersive είναι θέμα (δεν νομίζω κάποιο ξενοδοχείο να δεχτεί να φέρω τρυπάνια μαζί :D ).
Τα πατροπαράδοτα 5.1/7.1 θα έπρεπε να είναι παιχνιδάκι.
Προσωπικά αν ήμουν πωλητής θα φρόντιζα να στήσω κάτι εντυπωσιακό, και χωρίς να γίνει εξωτικό σε τιμή.
Μια 120αρα οθόνη, έναν λογικού κόστους προβολέα (BenQ, Epson των 2-2.5k€), έναν Denon 2700H, FL,FR,C σειρά μικρή της Kef (π.χ. Q750), bookshelf Kefάκια για surround & surround back, ένα NVIDIA Shield με Emby και μερικές καρέκλες για το κοινό.
Αν είσαι μερακλής, βρίσκεις από εξωτερικό αυτές τις βάσεις που μοιάζουν σαν κρεμάστρες ψηλές για να κρεμάσεις και ηχεία για Atmos/DTS:X/Auro-3D και δένει το γλυκό.

Ο περισσότερος, κοινός θνητός, κόσμος που θα πέρναγε από το δωμάτιο αυτό σε εκθέσεις όπου το πολυκάναλο και οι προβολείς έλειπαν, θα πάθαινε ταράκουλο και θα γούσταρε κάργα ακόμα και με κάτι τόσο... φτωχό.

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
6.638
Έχει γίνει σε έκθεση immersive στήσιμο με τα πάνω ηχεία σε σκαλωσιές. Δε θυμάμαι πριν πόσα χρόνια.
Ακόμα και αυτό θα το προτιμούσα.
Βεβαίως πολύς κόσμος θα πει "ωω, κιτς" και αντίστοιχα αρκετές γυναίκες θα σκεφτούν "ούτε που να το βάλεις στο μυαλό σου αυτό αντρούλη μου" :D

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
41.110
.... ε φερτε και αυτη τη καταπτυστη** βρετανικη μπαντα που επαικσε το καλοκαιρι και δεν πολυθελει καπνογονα... 🐒
**Inside joke απο το 2001 (?) ή καπου εκει τελοσπαντων 8-)

Reaction score
673
Σίγουρα ισχύει αυτό που λέτε αλλά το πιο σημαντικό είναι να μας πείτε ολοι εσείς, εδώ στο forum, τι θα θέλατε να δείτε.
Η γνώμη σας μετράει. Τουλάχιστον σε αυτό που πάμε να δημιουργήσουμε.
Εγω προσωπικά θα ηθελα να δω short throw projectors να παιζουν σε μεγαλες ιντσες.

Reaction score
17.434
Να κάνουμε ομάδα καταγραφής και αξιολόγησης των δωματίων; 🤔
Καμία συμμετοχή για το "ρεπορτάζ"; σοβαρά μιλάω.
:smile:
Τι δηλαδή κρτική επιτροπή σαν του GNTM ; :D

Εγώ με τον @alexis θα αναλάβουμε την αισθητική, φθορές δωματίων, κλιμακοστασίων, επιχρισμάτων και εξωτερικών χώρων. Επίσης θα κρίνουμε και την στατική επάρκεια και παρόλο που δεν απαιτείται έγκριση ΕΠΑΕ θα ελέγξουμε εάν είναι εναρμονισμένο με τον περιβάλλοντα χώρο και την αρχιτεκτονική των γειτνιαζόντων όγκων και κτιριών. Μη μας ανακατέψετε με ηχητικές επιδόσεις και βλακείες. :D

@wnet υπευθυνος κριτικής εγγραφών που θα χρησιμοποιηθούν απο τους εκθέτες.
@christos77 , Πρόεδρος, γενική επιστασία, υπεύθυνος ορισμού όλων των άλλων ρόλων της επιτροπης και των ατόμων που θα είναι υπευθυνα για τον ρόλο αυτό. Στην τελική βαθμολογία η ψηφος του Προέδρου θα μετράει όσο τρείς φορές όλης της επιτροπής. :D

Last edited:

blackboxshow

Επαγγελματίας
Reaction score
1.566
Τελευταία νέα:

1. Πολύκαναλο σύστημα ήχου 7.1 θα στηθεί με musical fidelity AV receiver
2. Σινεμά με πολύκαναλο σύστημα σε αίθουσα 160 τμ με εντυπωσιακό setup (λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες)
3. Live show το Σάββατο 5/11 με Σταύρο Λαντσια, David Lynch. Οι μουσικοί θα ηχογραφήθουν live στο show! Γύρω στις 6 με 6.30 το απόγευμα αυτό
4. Επιπλέον live έκπληξη την Κυριακή, 6/11 το απόγευμα!
5. Έρχονται κι άλλες εκπλήξεις.

Θα ενημερώνω τακτικά όλους σας εδώ στο forum.

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
6.638
Υπάρχει;
Αυτός εδώ μάλλον

Είναι τελικός βεβαίως, δεν θυμάμαι αλλά νομίζω είχα δει κάποια ανακοίνωση για multichannel (non-immersive) avr από δαύτους πριν λίγο καιρό.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.056
Members
38.125
Νεότερο μέλος
YANNIS1960