Black Label

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730

Aπο την LG με 1.3MP camera,MP3 playback και 512MB μνημη.
Μην μου πειτε πως δεν σας αρεσει? :shock:

Reaction score
5
Τι να μ'αρέσει; Που είναι σαν γυφτοκυριλέ αναπτήρας από αυτούς που βλέπεις να ανάβουν οι μπουζουκόβιοι στα σκυλάδικα; :lol:

VG

Reaction score
0
Για ιδιοκτητες νυχτερινων κέντρων ειναι τούτο;

Reaction score
7
ΧΑΧΑΧΑ.Οι σκυλάδες θα την καταβρούν.Θα έχουν κινητό ασορτί με το ουίσκι...:lol: :lol:

Reaction score
14
Το κινητό αυτό ερχεται και σε κασετίνα δωρου με ασορτι επαργυρο σφυρακι για τους πολυ κυριλε σκατοσκυλομπουζουκοβιους για να σπάνε τα γύψινα...με στυλ...!!!

Reaction score
5
Μάριος Λαζάρου said:
Άκη τελευταία παρατηρώ οτι όλο και περισσότερο συμφωνώ μαζί σου...:)
Ωχ φίλε Μάριε, πρόσεχε, είναι αρρώστια αυτό...μπορεί σε λίγο να αρχίσεις να 'αναπολείς τα ξένα' και να κριτικάρεις τα ντόπια (κρέατα)... :lol:

Reaction score
5
dream_GR said:
Το κινητό αυτό ερχεται και σε κασετίνα δωρου με ασορτι επαργυρο σφυρακι για τους πολυ κυριλε σκατοσκυλομπουζουκοβιους για να σπάνε τα γύψινα...με στυλ...!!!
Λοιπόν αυτό με το σφυράκι και τα πιάτα μου το έχει διηγηθεί φίλος. Έμεινα άφωνος 10 λεπτά, και μόλις μπόρεσα, ψέλισα "δεν το πιστεύω, πλάκα μου κάνεις"... :shock: :lol:
Πού είναι αυτό το μαγαζί ωρέ παληκάρια;

Reaction score
14
ak1s said:
dream_GR said:
Λοιπόν αυτό με το σφυράκι και τα πιάτα μου το έχει διηγηθεί φίλος. Έμεινα άφωνος 10 λεπτά, και μόλις μπόρεσα, ψέλισα "δεν το πιστεύω, πλάκα μου κάνεις"... :shock: :lol:
Πού είναι αυτό το μαγαζί ωρέ παληκάρια;
Elyssee στο Λονδίνο (των αδελφών Καραγιώργη). Εκεί την εχω δεί την κασσετίνα se full style!!!

Reaction score
7
ak1s said:
Μάριος Λαζάρου said:
Άκη τελευταία παρατηρώ οτι όλο και περισσότερο συμφωνώ μαζί σου...:)
Ωχ φίλε Μάριε, πρόσεχε, είναι αρρώστια αυτό...μπορεί σε λίγο να αρχίσεις να 'αναπολείς τα ξένα' και να κριτικάρεις τα ντόπια (κρέατα)... :lol:
Άργησες...Εδώ και πολύ καιρό έχω αρχίσει να το κάνω.Απλά εγώ δεν έχω δοκιμάσει ακόμα να ζήσω έξω.Αν και ενόψη συνέχισης των σπουδών μπορεί...

Reaction score
50
ak1s said:
Τι να μ'αρέσει; Που είναι σαν γυφτοκυριλέ αναπτήρας από αυτούς που βλέπεις να ανάβουν οι μπουζουκόβιοι στα σκυλάδικα; :lol:

Ο σΚαφάτος πρέπει επειγόντως να κόψει τα.....σκυλάδικα!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67