ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 730

Aπο την LG με 1.3MP camera,MP3 playback και 512MB μνημη.
Μην μου πειτε πως δεν σας αρεσει? :shock:
Ωχ φίλε Μάριε, πρόσεχε, είναι αρρώστια αυτό...μπορεί σε λίγο να αρχίσεις να 'αναπολείς τα ξένα' και να κριτικάρεις τα ντόπια (κρέατα)...Μάριος Λαζάρου said:Άκη τελευταία παρατηρώ οτι όλο και περισσότερο συμφωνώ μαζί σου...![]()
Λοιπόν αυτό με το σφυράκι και τα πιάτα μου το έχει διηγηθεί φίλος. Έμεινα άφωνος 10 λεπτά, και μόλις μπόρεσα, ψέλισα "δεν το πιστεύω, πλάκα μου κάνεις"... :shock:dream_GR said:Το κινητό αυτό ερχεται και σε κασετίνα δωρου με ασορτι επαργυρο σφυρακι για τους πολυ κυριλε σκατοσκυλομπουζουκοβιους για να σπάνε τα γύψινα...με στυλ...!!!
Elyssee στο Λονδίνο (των αδελφών Καραγιώργη). Εκεί την εχω δεί την κασσετίνα se full style!!!ak1s said:Λοιπόν αυτό με το σφυράκι και τα πιάτα μου το έχει διηγηθεί φίλος. Έμεινα άφωνος 10 λεπτά, και μόλις μπόρεσα, ψέλισα "δεν το πιστεύω, πλάκα μου κάνεις"... :shock:dream_GR said:Το κινητό αυτό ερχεται και σε κασετίνα δωρου με ασορτι επαργυρο σφυρακι για τους πολυ κυριλε σκατοσκυλομπουζουκοβιους για να σπάνε τα γύψινα...με στυλ...!!!![]()
Πού είναι αυτό το μαγαζί ωρέ παληκάρια;
Άργησες...Εδώ και πολύ καιρό έχω αρχίσει να το κάνω.Απλά εγώ δεν έχω δοκιμάσει ακόμα να ζήσω έξω.Αν και ενόψη συνέχισης των σπουδών μπορεί...ak1s said:Ωχ φίλε Μάριε, πρόσεχε, είναι αρρώστια αυτό...μπορεί σε λίγο να αρχίσεις να 'αναπολείς τα ξένα' και να κριτικάρεις τα ντόπια (κρέατα)...Μάριος Λαζάρου said:Άκη τελευταία παρατηρώ οτι όλο και περισσότερο συμφωνώ μαζί σου...![]()
![]()
ak1s said:Τι να μ'αρέσει; Που είναι σαν γυφτοκυριλέ αναπτήρας από αυτούς που βλέπεις να ανάβουν οι μπουζουκόβιοι στα σκυλάδικα;![]()