BLADE RUNNER HD DVD ULTIMATE collection

Reaction score
0
Καλησπέρα ήθελα να ρωτησω...

1.Απο που μπορώ να πάρω το BLADE RUNNER HD DVD (βαλιτσάκι)?

2.Tι πρέπει να κάνει κάποιος για να έχει την αγαπημένη του ταινία στη μορφή που τι θέλει?και ποσα χρόνια πρέπει να περάσουν για να βάλουν Ελ. Υπότιτλους?5 ΜΒ είναι στο δισκάκι...και το αρχείο το έχουν έτοιμο απο παλαιότερες εκδόσεις (έχω ηδη 3 VHS-DVD-DVD...) ΕΛΕΟΣ!!! :mad_3:

Reaction score
134
Re: BLADE RUNDER HD DVD ULTIMATE collection

Ελληνικούς υπότιτλους?.............last year (κανονικά θα έπρεπε να πω next year αλλά θυμίθηκα την διαφήμιση)"happy_1" "happy_1" "happy_1"

Μα καλά δεν ντρέπεστε να ζητάτε ελληνικούς υπότιτλους?Τι αχαρηστία και αυτή θεέ μου...............:happy_6:

Πάντως για την ταινία την είδα πρόσφατα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος ντόρος.Προσωπικά δεν μου άρεσε.Τα εφέ για την εποχή της είναι πάρα πολύ καλά αλλά η ταινία είναι εκνευριστικά βαρετή.

Reaction score
0
Re: BLADE RUNDER HD DVD ULTIMATE collection

Ελληνικούς υπότιτλους?.............last year (κανονικά θα έπρεπε να πω next year αλλά θυμίθηκα την διαφήμιση)"happy_1" "happy_1" "happy_1"

Μα καλά δεν ντρέπεστε να ζητάτε ελληνικούς υπότιτλους?Τι αχαρηστία και αυτή θεέ μου...............:happy_6:

Πάντως για την ταινία την είδα πρόσφατα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος ντόρος.Προσωπικά δεν μου άρεσε.Τα εφέ για την εποχή της είναι πάρα πολύ καλά αλλά η ταινία είναι εκνευριστικά βαρετή.
Μαλλον δεν καταλαβες το νοημα της....:prof:

Reaction score
134
Μία ταινία δεν χρειάζεται να είναι βαρετή για να καταλάβεις το νοημά της.Η ταινία φαίνεται ότι προσπαθεί να σου μεταδώσει κάποια μηνύματα αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι ήταν βαρετή.Έχω δει και άλλες ταινίες που προσπαθούν να κάνουν το ίδιο και είναι πολύ πιο ευχάριστες στην παρακολούθηση.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Μία ταινία γίνεται all-time-classic όταν η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου τη θεωρεί πολύ καλή (και σίγουρα όχι βαρετή). Δεν χρειάζεται να έχει πάρει την έγκριση και του τελευταίου κατοίκου του πλανήτη, όπως καταλαβαίνεις.
Απλά δέχεσαι ότι ανήκεις στη μειοψηφία και πας παρακάτω.
See the bright side...Τουλάχιστον δεν θα ζήσεις τον κοινωνικό στιγματισμό που έζησα εγώ όταν έλεγα στους φίλους μου ότι δεν θέλω να πάω να δω τον Τιτανικό στο σινεμά (back then)... :mrgreen:

Reaction score
0
Εξαρτάται και από το τί περιμένεις να δεις. Αν περιμένει κανείς το Matrix ή το Terminator θα απογοητευθεί σίγουρα.
Αναμφίβολα το Blade Runner είναι overhyped, ίσως και υπερτιμημένο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι μια από τις 2-3 πιο επιδραστικές ταινίες sci-fi όλων των εποχών, που τόσο ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισε το θέμα της όσο και η εκπληκτική αισθητική της έχουν ξεπεράσει τα όρια του κινηματογράφου και έχουν γίνει μέρος της pop κουλτούρας.

Reaction score
0
Απάντηση: BLADE RUNNER HD DVD ULTIMATE collection

Πολύ απλό......οι ισπανικές εκδόσεις του Blade Runner έχουν ελληνικά στα extras και όχι στην ταινία.....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo