BLAUPUNKT

Reaction score
0
Καλησπέρα,
είδα στο MediaMarkt μια προσφορά του Blaupunkt Lucca 3.3 EE στα 240 ευρώ.
Επίσης είδα σε καποιο περιοδικό ότι η τιμή του (αντιπροσωπείας μάλλον) ειναι 450 ευρώ και εξεπλάγην για τη μεγάλη διαφορά.
Γνωρίζει κανείς επ αυτού κάτι;
να το εμπιστευτώ;...σαν όνομα δεν υπάρχει αμφιβολία αλλά όλα τα περαιτέρω;
επιπλέον...εχει επεξεργαστή Atlas 2 Dual Core, τεχνολογίας SIRF III Class, οθόνη 3,5'' 4:3, ανάλυση 320 χ 240pixel, εσωτερική μνήμη 512ΜΒ, επίσης USB 2.0, παίζει ΜΡ3/WMA, εμφανίζει φωτογραφίες από κάρτα SD σε μορφή jpg, bmp, gif, αναφέρει διάρκεια μπαταρίας μεχρι 3 ώρες πρπ και software windows CE 5.0.
Δεν έχει λογισμικό destinator, αλλά Atlas...αν θυμαμαι καλά τί μου ειπε....
Γνωρίζετε αν μπορεί να δεχτει destinator;

Οτιδήποτε ξέρετε επ αυτού που μπορεί να με συνδράμει για να αποφασίσω είναι ευπρόσδεκτο.

Ευχαριστώ...

Reaction score
49
Απάντηση: BLAUPUNKT

Καλησπέρα,
είδα στο MediaMarkt μια προσφορά του Blaupunkt Lucca 3.3 EE στα 240 ευρώ.
Επίσης είδα σε καποιο περιοδικό ότι η τιμή του (αντιπροσωπείας μάλλον) ειναι 450 ευρώ και εξεπλάγην για τη μεγάλη διαφορά.
Γνωρίζει κανείς επ αυτού κάτι;
να το εμπιστευτώ;...σαν όνομα δεν υπάρχει αμφιβολία αλλά όλα τα περαιτέρω;
επιπλέον...εχει επεξεργαστή Atlas 2 Dual Core, τεχνολογίας SIRF III Class, οθόνη 3,5'' 4:3, ανάλυση 320 χ 240pixel, εσωτερική μνήμη 512ΜΒ, επίσης USB 2.0, παίζει ΜΡ3/WMA, εμφανίζει φωτογραφίες από κάρτα SD σε μορφή jpg, bmp, gif, αναφέρει διάρκεια μπαταρίας μεχρι 3 ώρες πρπ και software windows CE 5.0.
Δεν έχει λογισμικό destinator, αλλά Atlas...αν θυμαμαι καλά τί μου ειπε....
Γνωρίζετε αν μπορεί να δεχτει destinator;

Οτιδήποτε ξέρετε επ αυτού που μπορεί να με συνδράμει για να αποφασίσω είναι ευπρόσδεκτο.

Ευχαριστώ...
Χρήστο, κατ' αρχή χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!:happy_4:

Στο θέμα μας τώρα....
Αν θέλεις οικονομικό πλοηγό ψάξε τουλάχιστον κάτι που να δουλεύει σωστά στην Ελλάδα.
Με απλά Ελληνικά επέλεξε κάτι που να χρησιμοποιεί destinator6 και χάρτες της NGI (για να έχεις δωρεάν και τις αναβαθμίσεις 2 φορές τον χρόνο)

Πχ στα χρήματα που αναφέρεις (κάπου στα 300€ παίζει) μπορείς να δεις αυτό:
Dreamax DreamDrive 600

τιμή και τεχνικά χαρακτηριστικά από το [URL="http://www.play247.gr"]www.play247.gr
[/url]

Το έχω δοκιμάσει, είναι αξιόπιστο, έχει το σωστό πρόγραμμα και χάρτες και δεν θα σε προβληματίσει!!
Απλά θα χρειαστεί να βρεις χάρτες Ευρώπης αν σκέφτεσαι να το χρησιμοποιήσεις και στο εξωτερικό (πληρώνοντάς τους ή αν στους δανείσει για...δοκιμή, κάποιος φίλος.....:happy_6: )

Reaction score
0
Απάντηση: BLAUPUNKT

Ευχαριστώ πολύ...και ανταποδίδω τις ευχές για καλή χρονιά και υγεία και σε εσένα,

περίμενα την "εμφάνισή" σου πριν αποφασίσω οτιδήποτε και καλώς φαίνεται ότι έπραξα...δεν θα το αγοράσω το blaupunkt και αν αποφασίσω εν τέλει να κινηθώ προς την αγορά GPS την άποψή/πρότασή σου θα τη λάβω σοβαρά υπόψιν μου...δλδ. θα την ακολουθήσω ευλαβικά...

ευχαριστώ και καλή Πρωτοχρονιά...

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.950
Members
38.522
Νεότερο μέλος